Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
to zupełnie tak jak ja mój rogal niestety tworzy barierę między nami jedynie jak przekręcam się na druki bok, to mąż może na chwilę się przytulić tylko raz na siku??? ja to dziś ze 3 razy to na bank byłam Czytałam, że właśnie po czekoladzie jest zgaga....
-
Ja zawsze wstaje o 3.30 na siku jak w zegarku:) czasem jak się opije wieczorem to częściej. No właśnie ja zawsze w nocy robiłam z męża poduche i go przytulałam a teraz biedny jest też odgrodzony ode mnie poduchą ale mnie za to dużo mniej kręgosłup boli i się tak nie wierce okropnie.
Ja po nutelli miałam masakrę jak przestałam ją jeść to jak ręką odjął, nigdały i mleko też pomagały jak już się pojawiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 11:09
-
A ja dziś poszłam sobie do fryzjera na mycie głowy, bo mały tak się na żołądku usadowił, że się zgiąć nie mogłam, poza tym od czasu do czasu trzeba się porozpieszczać Muszę iść zakupić mustelle bo mi się kończy, im większy brzuch tym szybciej schodzi ale mam nadzieję, że dzięki temu uniknę rozstępów:)
Tymczasem ochota na pierogi z truskawkami nie przechodzi tylko szkoda, że tylko mrożonki mi pozostają, a dziś jeszcze mam koktajl z truskawek hehe -
Zakupiłam na Allegro kolejne dwie butelki Palmersa, dziś odebrałam i chyba zacznę się oblewać tym balsamem i czekać aż się wchłonie . Wszędzie mam już rozstępy z okresu dojrzewania, ale brzuszek do tej pory się uchował.
Mój mały napędził mi strachu, bo wczoraj i dziś bardzo niewiele się ruszał. Dopiero po południu sobie uświadomiłam, że on może tak reagować na to, że inaczej funkcjonuję, bo od dwóch dni nie byłam w pracy. Ale przed chwilą zjadłam kolację i zostałam tradycyjnie skopana, więc się uspokoiłam.
Nabyłam dziś w lumpiku całą siatkę ciuszków za jedyne 20 zł. Syndrom wicia gniazda w pełni rozkwitł .https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ewelina super:) ja ostatnio się w tesco obkupiłam hehe:) Mój też brykał po pierogach z truskawkami:)Ostatnio dużo się rusza, chyba mało miejsca tam już ma i się buntuje:) Ja nas muszę spakować w góry, a tak mi się okropnie nie chce....buuu. Ja po okresie dojrzewania też miałam ale tera pilnuje się i 2 razy dziennie się mustellą smaruję gorzej mam z pamiętaniem o witaminach hehe.
-
mój maluch o 4 nad ranem tak mnie skopał, że musiałam zjeść kanapkę z miodem. I teraz mąż mówi na mnie Kubuś i pośpiewuje ciągle Kubuś Puchatek kubuś .... nawet na you tube włączył piosenkę i takim sposobem będę miała ksywkę.
Tusia89, lusia22 lubią tę wiadomość
-
a ja to znowu o witaminach raczej pamiętam a ze smarowaniem to różnie nie chce mi się czasami ale na dzień dzisiejszy nie mam rozstępów:)
KUBUŚ to bym powiedziała, że po tej skibce z miodem będzie bardziej szalał mały :D
PUMBA a Ty się ciesz, że w góry jedziesz i zabieraj się do pakowaniahaybeauti lubi tę wiadomość
-
cześć kobietki, ładne macie te ksywki, takie nieobraźliwe.
ja wreszcie dzisiaj porządnie się wyspałam i tylko raz wstawałam do łazienki- jak nigdy.
dzisiaj przyjeżdża do nas szwagierka z bliźniakami, ale mężulek był tak kochany że wczoraj wysprzątał domek to ja moge sobie po leniuchować
znalazłamm coś na temat rozstępów i smarowania brzuszka
,,Slad ciazy. W miare jak ciaza postepuje, na Twojej skórze moga pojawic sie rozstepy, szczególnie na brzuchu. Mozesz takze zauwazyc te rózowe, czerwone lub biale linie na biodrach, piersiach, posladkach lub udach. Na rynku jest wiele kremów i balsamów, które maja zapobiegac lub zmniejszac rozstepy. To czy rzeczywiscie dzialaja, jest sprawa otwarta. Wiekszosc specjalistów zgadza sie, ze niewiele mozna zrobic, aby uniknac rozstepów. Sa one uwarunkowane genetycznie - jesli twoja mama je miala, Ty tez prawdopodobnie bedziesz. Mimo to smarowanie brzucha kremem z pewnoscia nie zaszkodzi, a moze zapobiec uczuciu suchosci i swedzenia. Dobra wiadomosc jest taka, ze po porodzie rozstepy zazwyczaj bledna".
Miłego dnia