Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, szczególnie jak mało siusiasz to powinnaś duzo pic, nawet kobietom, które puchną każą pic duzo bo to wpływa tez na ilośc wód plodowych, a co do tej wagi naprawdę się nie przejmuj przytyłas tyle co wiekszosc z nas ten lekarz jakis przewrażliwiony jest.
-
ja też piję dużo mleka, wody oczywiście też ale ta ochota na mleko dziwna, moze nasze maluchy po prostu wapnia potrzebują, podobno picie mleka łagodzi zgagę ale u mnie to niestety nie działa, ani migdały ani specyfiki z apteki po prostu nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 18:27
-
Witajcie dziewczyny jeśli chodzi o glupawke to ja mósze się przyznać że nie mogę dłużej rozmawiać przez telefon niż 5 min max bo nie wiem co mówić i nie rrozumiem co mówią do mnie poprostu nie mogę się skupić na niczym
Mam pytanie do Was czy Was też tak boli głowa? Szok od wczoraj jakbym miała mierne a do tego jeszcze jestem chora już i jak kaszel mnie złapie to czuję jakby mózg odbijał mi się od czaszki a do tego dziś odpadło mnie rozwolnienie już mam dość tej choroby trzyma mnie od dwóch tyg a do tego wieczorami mam takie silne bóle miesiaczkowe miałam zrobić badania ale jestem chora mogą nie wyjść a wizytę mam 13 więc może mi przejdzie -
Olala mojej mamie na zgage pomagaja pomidory, jak lubisz moze sproboj:-) moze akurat;)
Tez pierwszy raz slysze zeby malo pic:/ a o wadze to lekarz moze napomknac a nie wprowadzac diety(cgyba ze dla zdrowia) dla mnie to jest bez sensu, pozniej to nasz problem co z tym zrobimy, a lekarz i tak ma nas gdzies;)olala81 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
ja akurat Marcówka , piszecie o zgadze hehe mi juz nawet tabletki na zgage nie pomagaja , najgorzej jest w nocy to mam wrażenie ze sie uduszę z tego palenia Masakra ;P czasem mam tak że łzy w oczach sie pojawiają heheh
-
Makcza wrote:Taaa, spanie na lewym boku... Już mi bokiem wychodzi!
No to przybij piąteczkę...ja też mam już tego spania na bokach po kokardkęNiech no tylko w końcu będę mogła spać na brzuchu lub plecach...
A na zgagę to mi mleko pomogło...
MoniaT - zdróweczka !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:46
MoniaT lubi tę wiadomość
-
Ja nienawidzę lewego boku, niestety na prawym jakoś gorzej mi dię oddycha, pragnę położyć się na brzuchu wywalić rogala i przytulać się normalnie z mężem
śmiejemy sie, że rogal ma za zadanie przyzwyczaić nas do spania Tymka pomiędzy nami haha:p chociaż wolałabym go nie brać do siebie do lozka ewentualnie nad ranem ale zobaczymy jak bedzie hehe
Karina1989 lubi tę wiadomość