X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mi się tez podoba ten izi go, ale jest dosyć ciężki i podobno dzieci szybko z niego wyrastają. jest jeszcze maxi cosi citi, lżejszy o 1 kg, ale bez budki i gorzej wyprofilowany. Trudny wybór

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy fotelik Graco Logico S z bazą. Niestety do wózka nam nie będzie pasował, ale jakoś damy radę.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy z baza bo tak dostaliśmy i też do wózka nam nie pasuje ale damy rade :)
    Kiepski dzień mam dziś leżę w łóżku nic mi sie nie chce i mnie mdli :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja też mam dziś ( kolejny dzień ) z bólem głowy nie wiem co ssie dzieje muszę chyba zacząć mierzyć ciśnienie bo z bólu nie wyrobie

klz9cwa175lwe78n.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jak miałam takie straszne migreny to było to związane z niskim ciśnieniem i pomagała kawa lub cola albo swierze powietrze, drzemka przy otwartym oknie ale były tez dni kiedy nie pomagało nic.

MoniaT lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • saszka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady :) widzę, że wszystkie myślimy podobnie. Ale niestety też chyba czujemy się dziś podobnie. Ja mam wrażenie, jakby mi ktoś "wcisnął przycisk OFF" :/

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yy to ja jestem jakimś alienem dziś bo czuje sie ok ale to pewnie dlatego ze spalam sama w sypialni bo Czarek wczoraj popil z kolega i wyladowal w salonie na noc bo śmierdzial piwem i chrapal :D wiec dostał nakaz eksmisji

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walsbia to koleżanka chyba szybko w ciąże nie zajedzie :p

Czekamy na zdjecia na pewno wyglądasz na nich cudnie :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się sobotnio :)

Mnie od kilku dni takie spanie trzyma, że aż się dziwię, nawet do wc w nocy nie wstaję...a właśnie jestem po dwugodzinnej drzemce i się zastanawiam, co ja będę teraz w nocy robić :P

Walabia - No to czekamy na zdjęcia :) A koleżance bardzo "miły" obraz przedstawiłaś ;) U mnie też niedzieciate koleżanki ciągle się pytają, jak to jest, a mi ciężko wytłumaczyć :)

Co do fotelika, my będziemy mieć używany po chrześniaku męża, ale mamy pewność, że bezwypadkowy, więc ok, zresztą też niezbyt często używany...Do wózka nam raczej pasować nie będzie, ale akurat na tym mi nie zależy, bo mówiąc szczerze jakoś niespecjalnie podoba mi się wózek w opcji fotelik na stelażu zamiast gondoli...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i nie zbyt pięknie wyglada te. Fotelik w stelazu ale wygoda duża dla mamy chcącej zrobic zakupy :) rach ciach przepinasz i mozna robić zakupy :)

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecka w foteliku nie można wozić zbyt długo. Taka opcja na stelażu przydaję się np w galeriach czy hipermarketach.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Walabia śliczne zdjęcia :) powiem Ci że obstawiałam właśnie że Ty to Ty tzn że na szkole rodzenia najbardziej pasowałaś mi Ty do Ciebie i nawet do Czarka mówiłam że to pewnie ta dziewczyna w krótkich włosach co stała tam przy przejściu za tymi słupkami odgradzającymi wcześniejsze wejście na sale z takim chłopakiem w okularach a on za nic sobie nie mógł przypomnieć o kim ja mówię teraz już wie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 20:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trochę podobna jesteś do kangura :P nie no żartuje ;)

Taki mi pasowało bo te inne dziewczyny to takie starsze były a Ty tak z boku grzeczna poukładana :) i nie stara :) i dlatego tak obstawiaialan ;)

walabia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nie pisałas ale jakoś wydawało mi sie ze jesteś moloda :) i ze mąż nauczyciel to tez jakoś mi sie skojarzylo ze młody :) nie mam pojęcia dlaczego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tu na forum raczej młode dziewczyny :) chociaż są tez starsze ale az tak sie nie udzielają chyba

Mam nadzieje ze jeżeli któraś jest tamtejsza to sie nie obrazi za te słowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia no co Ty ja to max dała bym ci 26 :O powiem Ci ze szoku wlasnie dostałam moj Czarek tez 30 w tym roku 84 rocznik tylko ja taki gowniaz jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 20:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz mu ze głupoty gada :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo :) miesiąc i bedzie lżej przynajmniej o te minimum 3 kg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja mam nadzieje ze chociaż 5-6 zejdzie od tak o chociaż wiem ze bedzie cieżko bo 25 na plusie
    Fajnie sie tylo ale gorzej pewnie bedzie zrzucić :( jak sie nie uda to trudno sklep ze sprzętem do nurkowania zarobi na mnie bo będę zmuszona zakupić pianke do nurkowania zamiast bikini :D

walabia lubi tę wiadomość

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, kochana, ja z Julką przytyłam 24 kilogramy a po powrocie do domu z małą miałam 13 na minusie, więc nie ma co tracić nadziei :)

Walabia - piękne zdjęcia :) I wcale na swoje lata nie wyglądasz...:)

Ja tam bym chciała trochę starzej wyglądać...w tym roku skończę 25 a na ulicy dają mi jakieś 15 :P Choć w wakacje powaliła mnie jedna babka...dała mi całe 12 :P

Miriam, walabia, saszka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ