Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się sobotnio
Mnie od kilku dni takie spanie trzyma, że aż się dziwię, nawet do wc w nocy nie wstaję...a właśnie jestem po dwugodzinnej drzemce i się zastanawiam, co ja będę teraz w nocy robić
Walabia - No to czekamy na zdjęciaA koleżance bardzo "miły" obraz przedstawiłaś
U mnie też niedzieciate koleżanki ciągle się pytają, jak to jest, a mi ciężko wytłumaczyć
Co do fotelika, my będziemy mieć używany po chrześniaku męża, ale mamy pewność, że bezwypadkowy, więc ok, zresztą też niezbyt często używany...Do wózka nam raczej pasować nie będzie, ale akurat na tym mi nie zależy, bo mówiąc szczerze jakoś niespecjalnie podoba mi się wózek w opcji fotelik na stelażu zamiast gondoli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Walabia śliczne zdjęcia
powiem Ci że obstawiałam właśnie że Ty to Ty tzn że na szkole rodzenia najbardziej pasowałaś mi Ty do Ciebie i nawet do Czarka mówiłam że to pewnie ta dziewczyna w krótkich włosach co stała tam przy przejściu za tymi słupkami odgradzającymi wcześniejsze wejście na sale z takim chłopakiem w okularach a on za nic sobie nie mógł przypomnieć o kim ja mówię teraz już wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 20:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj ja mam nadzieje ze chociaż 5-6 zejdzie od tak o chociaż wiem ze bedzie cieżko bo 25 na plusie
Fajnie sie tylo ale gorzej pewnie bedzie zrzucićjak sie nie uda to trudno sklep ze sprzętem do nurkowania zarobi na mnie bo będę zmuszona zakupić pianke do nurkowania zamiast bikini
walabia lubi tę wiadomość
-
Miriam, kochana, ja z Julką przytyłam 24 kilogramy a po powrocie do domu z małą miałam 13 na minusie, więc nie ma co tracić nadziei
Walabia - piękne zdjęciaI wcale na swoje lata nie wyglądasz...
Ja tam bym chciała trochę starzej wyglądać...w tym roku skończę 25 a na ulicy dają mi jakieś 15Choć w wakacje powaliła mnie jedna babka...dała mi całe 12
Miriam, walabia, saszka lubią tę wiadomość