Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Kochane moje, a co szykujecie na wyjście ze szpitala w sensie jakie ciuszki dla malucha?
ja mam 4 kombinezony, i chyba zostane przy takim pluszowo-polarowym bo te pozostałe to taki materiał jak na kurteczkach. to w sumie na przejście ze szpitala do samochodu i później do domu. -
Miriam wrote:Lusia to dobrze ze nie prxegapie
Co do donoszenia ciazy tez pytałam sie o to gin powiedział ze są rożne szkoły dla jednych to rozpoczęty 38 tydz czyli skończony 37 a dla starej szkoły to skończony 38 i on sie tego trzyma teoretycznie teraz mówi sie o donoszeniu od skonczonego 37 tyg
SORRY ALE JAKOŚ MÓZG MI OSTATNIO PRZESTAJE PRACOWĆ -
jak będzie taka pogoda jak teraz to ja założe body z krótkim rękawem i bawewłniany pajacyk, na to ten kombinezonik i czapeczke i myśle że będzie ok, w samochodzie zawsze można rozsunąć, a jak będzie zimno to może wrazie czego uszykuje mężowi dresik.
-
nick nieaktualnyhaybeauti wrote:czyli 22 marca będzie u mnie 37 tydz. 1 dzień czyli skończyłam 37 tydzień i pierwszy dzień z 38 tygodnia - dobrze rozumuje to stara szkoła ?
SORRY ALE JAKOŚ MÓZG MI OSTATNIO PRZESTAJE PRACOWĆ
Stara Szkola czyli skończony 38 tydz to jest po tydzień po tym jak belly pokazuje donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 12:46
haybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry ja was w błąd wprowadziłam nowa Szkola czyli tak jak belly pokazuje skończony 36 tydz a zaczęty 37 czyli 37 tydz 1 jeden dzień stara Szkola skończony 37 tydz czyli rozpoczęty 38 czyli 38 i jeden dzień o dokładnie tak zerknelam na notatki z wizyty
ktore Czarek robi w zeszycie
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie
Wszystko wygląda spoko, szyjka jest długa i zamknięta, główka wysoko, nic jak na razie nie zapowiada porodu, więc git...ciśnienie spoko, 115/65 więc też super. Oczywiście te 15 kg. na plusie od początku nie jest już takie spoko, no ale pofolgowałam sobie ostatnio to mam
U mnie jeśli chodzi o tygodnie, lekarz liczy te skończone, w szpitalu też tak liczą i teraz mam jak dla nich 33 tyg. Choć od tak to liczę, że właśnie idzie mi 34
Ja też się własnie zastanawiam, w co to dziecię ubiorę w drodze ze szpitala...pewnie nie będę zbyt grubo kombinować, mając nadzieję, że druga połowa kwietnia będzie ładna... -
A ja mysle ubrac w body , pajacyk , czapeczke i ewentualnie kocykiem owine . Tu za 2 tygodnie moze byc juz ok 28 stopni a w samochodzie jest jeszcze cieplej , nie chce go przepocic , ja sama pewnie bede juz w krtkim rekawku ewentuanie leciutki sweterek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie tez doznałam szoku na modlinskiej w autobusie ustąpił mi miejsca dres ktory popijal piwko wstał i powiedział szanowna pani usiądzie a wy ludzie kultury trochę kultury
no powiem jestem mile zaskoczona
doris85, saszka, lusia22, haybeauti, Makcza, walabia, Mirella, Bea_tina, szczessciara lubią tę wiadomość