X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral - Gratulacje!! Trzymajcie się tam cieplutko, niech maluszki rosną i nabierają sił...rozumiem, że ci ciężko, że nie są przy tobie cały czas...ale już niedługo pewnie będziesz mogła mieć ich ze sobą :*

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral gratulacje, obyś jak najszybciej miała chłopaków przy sobie:)
    Kurcze ja muszę mmieć cc i trochę się denerwuje.

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral gratulacje :) super, że chłopaki są zdrowi i duzi jak na ten czas:) trzymam kciuki, żeby jak najszybciej trafiły do Ciebie i żebyś mogła się nimi już cieszyć non stop :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral gratuluje :-) Trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wrócili we troje do domu.

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Koral!!!! dużo zdrowia życzę chłopakom i Tobie. Jesteś dzielną kobietą więc teraz też dacie rade, przetrzymacie ten trudny okres i pojedziecie do domu :) jeszcze raz gratulacje, trzymaj się :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral gratulacje! trzymajcie się dzielnie

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Koral i życzę dużo zdrówka dla całej Waszej trójeczki, trzymajcie się dzielnie.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral gratuluję dużych i zdrowych synków! Nabierajcie sił i do domku jak najszybciej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:06

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Mi też wczoraj rano mały zjechał głowa spod żeber ma wysokość pępka ale dziś rano juz wrócił i daje mi z główki pod prawym zebrem a kopniaki w jelito hehe.

DLACZEGO MNIE STRASZYSZ???!!!!!!! ;-)

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral gratulacje! Fajnie że chłopaki zdrowe i duże.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirella ja wierze że maluchy nasze się obrucą ale piszę Ci jak było u mnie ale u Ciebie może być inaczej;)

Ale dziś zmęczona jestem byłam u siostry robiłam dla niej ciastka i bawiłam się z maluchami i padam na twarz, a jeszcze obiad mężowi po pracy obiecałam i chyba zasnę przy garnku. W dupie mam jutro odpoczywam bo jak nie teraz to kiedy, jakoś tak końcówka ciazy to wszyscy ciagle czegos ode mnie chcą, a mi jak zwykle cieżko idzie odmawianie.

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś też nie leniuchowałam :) byłam z mamitką w mieście na zakupach, potem spakowałam walizkę :D ale pod wieczór odczuwałam takie kłucie w podbrzuszu i raz tak mnie przez chwilę jak na okres zabolało. Jutro też mam zamiar więcej odpoczywać ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziś ja pierwsza się witam :-)

Miriam dopiero teraz doczytałam że udało Ci się pozałatwiać wszystko z Twoją szkołą, super, teraz już spokojnie możesz zająć się sobą i Dzidzią.

Ja wczoraj też zaszalałam na zakupach, potem jeszcze spacer z Mężem i Synkiem, a wieczorem ledwo chodziłam. Dziś wrzucam na luz :-)

Miriam lubi tę wiadomość

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ubijcie mnie, ale wczoraj się naczytałam o tych różnych ułożeniach dziecka i teraz mam obawy. Młody ewidentnie leży poprzecznie, czasem wydaje mi się, że próbuje na ukos. W kilku artykułach znalazłam info, że przyczyną takiego ułożenia może być wada macicy/miednicy matki albo wady płodu. Żaden lekarz nigdy nic nie mówił, że mam nieprawidłową budowę, USG też nie wskazywało na jakieś nieprawidłowości, ale zaczęłam się bać, że coś jest nie tak....

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina kopne Cie zaraz w dupsko:) jesteś w 36 tyg przez ten czas regularnie chodziłas do lekarza i napewno gdyby było cos nie tak to powiedziałby Ci o tym ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mój lekarz mówił, ze 5% maluchów nie układa się głowa w dół tak idealnie i jak go pytałam o przyczyn ę to mówił, że tak po prostu się zdarza i już. Dla pocieszenia powiem Ci, że moja mama rodziła moją siostrę ponad 30 lat temu naturalnie, a siostra też leżała pod skosem, a ja już byłam np ułożona prawidłowo więc nic się martw jakby były jakiekolwiek wady to napewno by je wykryli. Taka jest natura i już:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral- gratulacje dla was i dużo zdrówka, duże te twoje chłopaki ;-)

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boże a moja tak się wczoraj mocno wypychała że myślałam że już urodze, aż ją czuje na szyjce, więc też już długo nie pociągne, ale niech chociaż posiedzi do następnego tyg bo w środe czeka mnie test na paciorkowca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 08:55

km5stv737gu3576a.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia coś te kwietniowe maluchy chcą szybko do slonka w marcu, niech jeszcze chwile posiedzą w brzuszkach, a Ty soę oszczędzaj:)

lusia22 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja cały czas leże, tylko do łazienki wstaje, dzisiaj mała rusza się troche delikatniej to może będzie lepiej.

km5stv737gu3576a.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ