Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mirella ja wierze że maluchy nasze się obrucą ale piszę Ci jak było u mnie ale u Ciebie może być inaczej;)
Ale dziś zmęczona jestem byłam u siostry robiłam dla niej ciastka i bawiłam się z maluchami i padam na twarz, a jeszcze obiad mężowi po pracy obiecałam i chyba zasnę przy garnku. W dupie mam jutro odpoczywam bo jak nie teraz to kiedy, jakoś tak końcówka ciazy to wszyscy ciagle czegos ode mnie chcą, a mi jak zwykle cieżko idzie odmawianie.Miriam lubi tę wiadomość
-
No to dziś ja pierwsza się witam
Miriam dopiero teraz doczytałam że udało Ci się pozałatwiać wszystko z Twoją szkołą, super, teraz już spokojnie możesz zająć się sobą i Dzidzią.
Ja wczoraj też zaszalałam na zakupach, potem jeszcze spacer z Mężem i Synkiem, a wieczorem ledwo chodziłam. Dziś wrzucam na luzMiriam lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ubijcie mnie, ale wczoraj się naczytałam o tych różnych ułożeniach dziecka i teraz mam obawy. Młody ewidentnie leży poprzecznie, czasem wydaje mi się, że próbuje na ukos. W kilku artykułach znalazłam info, że przyczyną takiego ułożenia może być wada macicy/miednicy matki albo wady płodu. Żaden lekarz nigdy nic nie mówił, że mam nieprawidłową budowę, USG też nie wskazywało na jakieś nieprawidłowości, ale zaczęłam się bać, że coś jest nie tak....https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
nick nieaktualny
-
Ewelina mój lekarz mówił, ze 5% maluchów nie układa się głowa w dół tak idealnie i jak go pytałam o przyczyn ę to mówił, że tak po prostu się zdarza i już. Dla pocieszenia powiem Ci, że moja mama rodziła moją siostrę ponad 30 lat temu naturalnie, a siostra też leżała pod skosem, a ja już byłam np ułożona prawidłowo więc nic się martw jakby były jakiekolwiek wady to napewno by je wykryli. Taka jest natura i już
-
boże a moja tak się wczoraj mocno wypychała że myślałam że już urodze, aż ją czuje na szyjce, więc też już długo nie pociągne, ale niech chociaż posiedzi do następnego tyg bo w środe czeka mnie test na paciorkowca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 08:55