Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:A niech siedzi w brzuchu, ile potrzebuje. Nic nie trzeba wywoływać, póki łożysko sprawne.
Dokładnie, Walabia - zgadzam się z Makczą.
Po co Ci ten masaż szyjki? Ani to przyjemne, ani miłe, a przecież jeszcze do tygodnia po terminie możesz poczekać z maluchem w brzuchu - a nuż się akcja sama rozkręci? Nie ma to jak natura. Ale z drugiej strony to łatwo mówić, a skoro kazali przyjść na ten masaż... Hmmm... no nie wiem -
walabia wrote:Makcza, no mi też się tak wydaje. U mnie w szpitalu wywołują po 10 dniach. Więc jak do 2.04 nie urodzę, to powinnam się martwić.
Nooooo. To kochana, ja bym nie szła na Twoim miejscu. A bo to Ci się spieszy? Jak będzie miało się zacząć, to się zacznie
Trzymam kciuki:*
walabia lubi tę wiadomość
-
Makcza wrote:Lissa, a dlaczego Ciebie na liście ciężarówek nie ma, co?
A wiesz co mialam ochote tam sie wpisac jakis czas temu ale myslalam ze moze to juz pozno tak w ostatnim miesiacu, pomyslice ze o! obudzila sie panienka na koniec
walabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia, dzięki za troskę
mało jestem w domu więc się tak często nie udzielam. Na tel często podczytuję co sie dzieje ( zwłaszcza ostatnio tyle emocji dostarczacie ) ale gorzej pisze się posty. A Franio jak na razie ani myśli wychodzić, cierpliwie czekam, niech się jeszcze trochę spasie :p do terminu zostało jeszcze trochę.
-
Kozgo naprawdę dobrze zrobiłaś z tym szpitalem, Tymka wyleczą i mąż też dojdzie do siebie. Wszyscy dookoła chorują, u nas na neonatologii podobno oblężenie, biedne maluchy łapią to wszystko od razu. Brzuszek super, jak tak pójdzie dalej, to za chwilę zapomnisz, że byłaś w ciąży.
Walabia, mój biust boli póki co jak przed @, pisałaś coś o rozstępach więc pewnie skóra się naciąga i nie daje rady.https://www.maluchy.pl/li-68384.png