X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Powiem Wam, że dumna jestem z siebie bo umiałam zachować spokój i pomoc w czasie badań a myslalam ze sie porycze, skupiam się zeby sie nie denerwować zeby pokarmu nie stracić. Maz taki kochany w torbie z rzeczami ukrył dla mnie tulipana :)

kozgo trzymam kciuki, żeby maluszek szybko wyzdrowiał i żebyście wrocili do domku szybko, no dzielna byłaś! to ważne w takich chwilach.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Tak na madalinskiego. Moze i lepiej on wyzdrowieje a my sprawdzimy wszystko.
    kozgo jak jest w tym szpitalu? jakie mają podejście do rodzących? ja mam rodzić w zośce ale muszę mieć coś w razie wu:) dlatego dopytam doświadczonych.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena ja miałam cc wiec nie wiem jak po normalnym porodzie ale byliśmy zadowoleni, w pierwszej wersji miałam miec wykupiona położna ale bie wyszło nam rodzenie naturalnie. W szpitalu jest się 2 dobry na obchodzie położne i lekarze mili, jedzenie dobre, odwiedziny tak naprawdę cały dzien chociaż mój maz przychodził po 11 po obchodach, codziennie o 20 kapia malucha i wtedy tez kończą sie odwiedziny

magdalena lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral super wiadomość wszystkiego dobrego dla Was :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Magdalena ja miałam cc wiec nie wiem jak po normalnym porodzie ale byliśmy zadowoleni, w pierwszej wersji miałam miec wykupiona położna ale bie wyszło nam rodzenie naturalnie. W szpitalu jest się 2 dobry na obchodzie położne i lekarze mili, jedzenie dobre, odwiedziny tak naprawdę cały dzien chociaż mój maz przychodził po 11 po obchodach, codziennie o 20 kapia malucha i wtedy tez kończą sie odwiedziny

dzięki kochana za info zbieram opinie na drugi szpital w razie czego :)

koral ciekawe jak się będą dzieciaczki chowały u mojej koleżanki też urodziły się bliźniaki zresztą pisałam Ci kiedyś i oni np. w ogóle się nie budzą tzn. jeden śpi a drugi sobie lezy i podziwia świat ja to sobie wyobrażałam że jak jeden będzie płakał to zaraz zbudzi drugiego a tu wcale tak nie jest. ale jest co robić z dwójką:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 23:13

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że masakra Tymek biedny stresuje się nowym miejscem albo to leki ale od 1 nie spi i nie działa nic ani przytulenie ani cyc bo po wielkiej awanturze chyba z 3 razy zjadł. Tak mi go szkoda bo widze jak mocno sie meczy, a w domku tak pięknie spi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    Kozgo zachoałaś zimną krew - super - w takich sytuacjach to najważniejsze. Możesz być z siebie dumna.
    Super masz męża :) zazdroszczę
    niech Tymuś szybko wraca do zdrówka no i tata też :)

Koral widzisz, szybko ten czas zleciał. Teraz wszystko będzie oki. Całuski dla ANTOSIA I KUBUSIA :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral - Super, że jesteście już w domciu :) Naprawdę podziwiam, bo nie wiem, jakbym dała sobie radę z dwójką takich maluchów na raz :)

kozgo - biedny ten twój synuś, nie dość, że męczy go choroba, to jeszcze nowe miejsce...mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i będziecie mogli spokojnie wrócić do domku :) Trzymajcie się tam cieplutko :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za wsparcie, Tymek też mam nadzieje, że dzis przyjdzie ktos i cos mi powie co sie dzieje.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral co za super wieści :) Najważniejsze, że juz jesteście wszyscy razem :)

Kozgo, na bank Ci wszystko powiedzą co i jak. Musicie to jakoś przetrzymać i zaraz wrócicie do domku. Będzie dobrze :) trzymajcie się

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za wsparcie, Tymek też mam nadzieje, że dzis przyjdzie ktos i cos mi powie co sie dzieje.

Pewnie będzie niedługo obchód, na pewno przyjdzie lekarz i powie coś więcej.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana :) Ciekawe czy dziś też będziemy w komplecie :P

Koral wspaniałe wieści teraz możesz w pełni cieszyć się macierzyństwem :) Jeszcze raz dużo zdrówka dla Waszej trójeczki :)

relgzbmh71xqedw7.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral!!! Bardzo się cieszę, że chłopcy sa juz w domku ;)
    Kozgo, czekamy na wieści po obchodzie. Obie jesteście super dzielne dziewczyny! Podziwiam!

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Koral tak też myślałam że nie odzywałaś się dłuższy czas bo Chłopaczki już w domciu i ręce pełne roboty, naprawdę podziwiam z dwójką takich maluszków to jest co robić, wspaniale że Mąż Cię tak wspiera.

Kozgo biedny Tymek tyle musi przejść, ale dobrze że jesteście pod stałą kontrolą, cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Tymka. A twój Mąż to super facet.
    Nie ma co dziewczyny tyle narzekamy na tych naszych chłopów ale jak co do czego przyjdzie to stają na wysokości zadania i są nieocenieni w pomocy :-)

haybeauti lubi tę wiadomość

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• martusia172005 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do naszych mam :) Używacie laktatora? Jeśli tak to jakiego czy sie sprawdzqa czy warto kupić przed czy wstrzymać się i kupić w razie potrzeby?

relgzbmh71xqedw7.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia o tak. kwalifikujesz się w 100% :) tylko muisz poczekać aż mężulek się wykuruje :)

walabia lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia172005 wrote:
    Mam pytanie do naszych mam :) Używacie laktatora? Jeśli tak to jakiego czy sie sprawdzqa czy warto kupić przed czy wstrzymać się i kupić w razie potrzeby?

Ja po pierwszym porodzie kupiłam laktator dopiero w 2 tygodniu a i tak od razu nie był mi potrzebny. Dziecko mi ładnie piło z cyca także nie było potrzeby odciągać..ale to jest kwestia indywidualna, bo niektóre dzieci nie chcą pić z cyca albo się nie potrafią przyzwyczaić i trzeba od razu odciągać aby nie dostać zapalenia w piersiach. Ja miałam z baby ono i aventu. Oba się sprawdziły :) Także Twój wybór czy kupisz teraz czy po porodzie :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    macie problem ze snem, ja wczoraj o 5:30 pobódka a dzisiaj o 02:30 i do godziny 5 nie mogłam zasnąć bo czułam się wyspana.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walbia brzuszek śliczny;-)

koral fajnie że jesteście już w domku ;-)

kozgo dla Tymusia dużo zdrówka,dzielna mamusia z ciebie. - a figurka super ;-)

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia extra brzuszek!!!!

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ