Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia22 wrote:doris używałaś octanisept czy spirytus.
Octeniseptu. A i używamy Dady od początku i są ok. Chusteczki używam fitti z biedronki i z Auchan Natural z aloesem. Strasznie dużo tego schodzi i pampersów nawet sprawdzać nie będę chyba, że coś się zacznie dziać z pupką. Fajne zestawienia chusteczek są na srokao.
-
Ja też już zapomniałam jak to jest położyć sie na brzuchu i przytulić na łyżeczkę do mojego Łukasza. To była moja ulubiona pozycja do zasypiania
Ale już nie długo :p Co do chusteczek to też korzystałam z zestawienia na srokao.pl Chwaliła chusteczki z reala ogólnie, nawet te ich TIP. Skład mają fajny i wychodzą taniutko. Nie wiem jak z wyciągniem, bo zgadzam się, że to ważne. Dobre też i tanie są te fitti z biedronki. W trójpaku kosztują 9,99 zł. Pieluchy na razie mam też pampersy zielone. 200 sztuk w pogotowiu, ciekawe czy starczy chociaż na miesiąc :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe wlasnie mu powiedziałam ze co to ma być sny o innych kobietach i to tez w ciazy
Pozdrawiam on również pozdrawia i życzy Twojemu mężowi szybkiego powrotu do zdrowia
Kudde teraz tak sobie myśle szkoda ze go nie nagrałam bo miał minę bezcennaciekawe czy to był proroczy sen oby nie
walabia lubi tę wiadomość
-
witajcie
kozgo to super że Wam tak szybko odpadł pępuszek
a co do pieluszek tez nam idzie ok 8 na dzień,i zdrówka Tymusiowi i Tobie zyczymy
Miriam lubi tę wiadomość
-
walabia - Mnie się twój brzusio wydaje być jeszcze wysoko, ale kto tam wie...
Niby mówią, że jak brzuch się obniża to poród blisko, ale mi to i z Julką mówili miesiąc wcześniej i teraz też, że mam nisko, a nic z tego nie wychodzi
walabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny