Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    doris używałaś octanisept czy spirytus.

Octeniseptu. A i używamy Dady od początku i są ok. Chusteczki używam fitti z biedronki i z Auchan Natural z aloesem. Strasznie dużo tego schodzi i pampersów nawet sprawdzać nie będę chyba, że coś się zacznie dziać z pupką. Fajne zestawienia chusteczek są na srokao.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia tak szczerze to nie. Dzis o tym myslalam i nie brakuje mi, moge spac normalnie, z mężem sie przytulać i w sumie ciesze sie, że nie musiałam się męczyć jeszcze 3-4tygodnie z brzuchem. Myslalam ze bede tęskniła ale tak nie jest.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musi być niezwykłe uczucie móc położyć się na brzuchu:D Już zapomniałam jak to jest siedzieć blisko stołu, nie wycierać brzuchem blatu kuchennego i móc się schylać przy wiązaniu butów:)

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już zapomniałam jak to jest położyć sie na brzuchu i przytulić na łyżeczkę do mojego Łukasza. To była moja ulubiona pozycja do zasypiania :) Ale już nie długo :p Co do chusteczek to też korzystałam z zestawienia na srokao.pl Chwaliła chusteczki z reala ogólnie, nawet te ich TIP. Skład mają fajny i wychodzą taniutko. Nie wiem jak z wyciągniem, bo zgadzam się, że to ważne. Dobre też i tanie są te fitti z biedronki. W trójpaku kosztują 9,99 zł. Pieluchy na razie mam też pampersy zielone. 200 sztuk w pogotowiu, ciekawe czy starczy chociaż na miesiąc :p

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciagu 9 dni zużylam ok 70 hehe idzie tego towaru.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Ja w ciagu 9 dni zużylam ok 70 hehe idzie tego towaru.

?!?!?!?!??!

To ja jestem nie za bardzo przygotowana na takie ilości!!!!!!!!!!!!!

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi położna kazała nie kupować na początek dużo, żeby sprawdzić czy maluch nie jest uczulony. Dlatego nie szalałam z zakupami pieluszek. Mam trochę białych, zielonych pampersów i paczkę DADA

ot1z8e0.png

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, sporo. Po tym miesiącu przerzucę się na Dady chyba jednak :p

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie tez tak wychodzi 2 paczki Dady 1 na tydzień. Fitti bardzo dobrze się wyciągają i są odpowiednio nawilżone.

Niesamowite jak szybko się można odzwyczaić od brzucha. Już nie pamiętam jak to było.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    No mnie tez tak wychodzi 2 paczki Dady 1 na tydzień.

Doris, ile pieluch masz w paczce Dady?

ot1z8e0.png

• Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy się w dwupaku. Noc koszmarna - kompletna porażka jelitowo żołądkowa ale już ok :) Dziś bardzo spokojnie. Mała odsypia chyba.

walabia lubi tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Doris, ile pieluch masz w paczce Dady?

28

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy jedna paczkę pampers 1 i musieliśmy dokupowac, po każdym karmieni zmiana, a czasem nawet częściej i tak to idzie ok 8-10 dziennie, przynajmniej u nas.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia Czarek wlasnie sie przebudził i taki wystraszony pyta sie czy Walabia rodzi ? A ja ze nie czeka na kwiecień a ten do mnie żebym sprawdziła bo jemu sie śniło ze Ty rodzisz :D wiec sprawdzam rodzisz. ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wlasnie mu powiedziałam ze co to ma być sny o innych kobietach i to tez w ciazy :)

Pozdrawiam on również pozdrawia i życzy Twojemu mężowi szybkiego powrotu do zdrowia :)

Kudde teraz tak sobie myśle szkoda ze go nie nagrałam bo miał minę bezcenna :D ciekawe czy to był proroczy sen oby nie :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpadł nam pępek :)Najedzoni juz po kąpieli czujemy sie coraz lepiej:)

martusia172005, nick nieaktualny, walabia, Tusia89, haybeauti, doris85, magdalena lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ;) kozgo to super że Wam tak szybko odpadł pępuszek ;)
    a co do pieluszek tez nam idzie ok 8 na dzień, ;) i zdrówka Tymusiowi i Tobie zyczymy ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia tu masz zdjęcie: http://www.neurocentrum.pl/biblioteka/oczekiwanie_dziecka/3.php
    dziewczyny mówiły, że jak mieści ci się ręka pomiędzy piersiami a brzuchem tzn. że się obniżył

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia - Mnie się twój brzusio wydaje być jeszcze wysoko, ale kto tam wie...;) Niby mówią, że jak brzuch się obniża to poród blisko, ale mi to i z Julką mówili miesiąc wcześniej i teraz też, że mam nisko, a nic z tego nie wychodzi :P

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział miesiąc temu ze mam nisko :D i faktycznie chyba jest nisko opada mi na nogi jak siedzę :D

Mi lekarz powiedział ze jak brzuch opada to lepiej sie oddycha i po tym najlepiej poznać czy juz sie obniżył. :)

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ