X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa gratulacje :)

Lusia piękny apartament ;)

lusia22 lubi tę wiadomość

• saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, a ile Ci już poszło tych pieluch? Bo ja to na razie jestem zaopatrzona w jedną paczkę 108 szt. i nie wiem czy jest sens dokupywać od razu 2 paczki.

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saszka ja 1 zużylam do tej pory 3 paczki po 46 sztuk przez 2 tyg. Mam jeszzE jedna paczkę 1, a 2 mam dwie paczki po 80 i dwie po 94. Patrząc, że są one do 6kg czyli do ok 3 miesiąca to mysle, że bedzie akurat pewnie też zalezy od wielkości malucha bo mój urodził sie 3300 potem spadł do 3 i teraz na moze z 3,5.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomcio już teraz może mieć 3,5, ale z opisu Twojej sytuacji wnioskuję, że 2 dokupię jeszcze na pewno. Jedynek ostatecznie w ogóle nie kupuję.

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai, Lissa! Gratulacje! Coraz więcej dzieciaczków:)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia poplakalam sie <3
    A maz poprostu cudny został pokryjomu zuch facet :)
    Czekam na dalszy opis i zdjęcie Frania :) w SMS nie wyglądało to tak strasznie jak to opisujesz teraz

Dzielna jesteś :)

• Makcza Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, suwaczek magicznie się zmienił! :)

walabia lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia mega dzielna jestes i maz tez mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie biedactwo. Co do dźwięków to na madalinskiego jest remont wiec Tymek od początku był zaznajomiony z wiertarka i teraz jak jestesmy w domu i sąsiad ma remont to mały jest niewzruszony. Duzo ptzytulajcie Franka najwyraźniej tego teraz potrzebuje, pamiętaj, że przez pierwsze 3 miesiące dziecko nie uczy się złych nawyków wiec mozna a nawet trzeba duzo je przytulac szczególnie jak jest taki wrażliwy.

A na zdjęciu super chłopak :) i Ty tez dzielna mamo :)

walabia, Makcza lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia i pozostałe dziewczyny co już urodziły, wszystkie jesteście mega dzielne. Współczuję z tym kroczem, musi to być bardzo bolesne ale pewnie Franio Ci już wszystko wynagrodził, śliczny chłopaczek z niego, jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Męża.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walbia biedna jakie miałaś przeżycia, ale bardzo dzielna jesteś, a Franio cudny,wynagrodzi ci całe cierpienie. Życzę szybkiego powrotu do formy i do domku. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:47

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia duży szacun, pełno siły, zdrowia i szybkiego powrotu do formy życzę jesteś wyjątkowo silna babka. A Franio jest słodziutki. :)

relgzbmh71xqedw7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia śliczny jest :)
    No powiem Ci ze jak czytałam SMS myślałam ze porod był szybki i nie tak maaakryczny no ale jak widać na zdjęciach warto było :)

Czarek pozdrawia Walabie i Małe Franiątko Walabiontko :) mówi ze śliczny :)

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia super, że Franek jest na świecie i że jest zdrowy. Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że Kozgo ma rację, poza tym on też pewno jest przestraszony - w końcu zmuszono go żeby opuścić przyjemne i przytulne gniazdko.
    My mimo, że jesteśmy dorośli ale też jak by nas wyrwali z takiego błogiego apartamentu też byśmy byli wystraszeni.

Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja wlasnie weszłam na maila i co ja tam widzę mail od Marysi tzn Chiang Mai ze zdjęciem Gai i powiem wam ze jest bardzo ale to bardzo śliczna cudo poprostu cudo. <3 zakochałam sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie wiem czy moge nie mam do niej nr tel zeby zapytać a tak bez pytania to nie wiem czy moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam :) czekam na odp :) tylko ciekawe o której przeczyta :)

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia pełen szacun! Kawał chłopa z niego, a mama naprawdę dzielna. Dużo siły dla Was!

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia - Franio cudny!! Przystojniaczek :D Kochana, pokłony dla Ciebie, tu takie nieprzyjemne akcje z tym kroczem, a ty i tak pełna optymizmu :) Ach ta matczyna miłość...przysłania najgorsze cierpienia...Ale Franio Ci to wynagrodzi wszystko po stokroć :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kurde nie wiem czy moge nie mam do niej nr tel zeby zapytać a tak bez pytania to nie wiem czy moge
    Miriam lepiej się zapytaj :) pamiętasz co śniło się Walabii i jak się na ciebie złościła na forum za hipcie ;)

walabia, Miriam lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia jesteś moją bohaterką!!! większość kobiet narzekałaby i stękała a Ty taka dzielna. Bardzo mi zaimponowałaś :) Franio cud miód !!!!!

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ