Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saszka ja 1 zużylam do tej pory 3 paczki po 46 sztuk przez 2 tyg. Mam jeszzE jedna paczkę 1, a 2 mam dwie paczki po 80 i dwie po 94. Patrząc, że są one do 6kg czyli do ok 3 miesiąca to mysle, że bedzie akurat pewnie też zalezy od wielkości malucha bo mój urodził sie 3300 potem spadł do 3 i teraz na moze z 3,5.
-
nick nieaktualny
-
Walabia mega dzielna jestes i maz tez mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie biedactwo. Co do dźwięków to na madalinskiego jest remont wiec Tymek od początku był zaznajomiony z wiertarka i teraz jak jestesmy w domu i sąsiad ma remont to mały jest niewzruszony. Duzo ptzytulajcie Franka najwyraźniej tego teraz potrzebuje, pamiętaj, że przez pierwsze 3 miesiące dziecko nie uczy się złych nawyków wiec mozna a nawet trzeba duzo je przytulac szczególnie jak jest taki wrażliwy.
A na zdjęciu super chłopaki Ty tez dzielna mamo
walabia, Makcza lubią tę wiadomość
-
Walabia i pozostałe dziewczyny co już urodziły, wszystkie jesteście mega dzielne. Współczuję z tym kroczem, musi to być bardzo bolesne ale pewnie Franio Ci już wszystko wynagrodził, śliczny chłopaczek z niego, jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Męża.
walabia lubi tę wiadomość
-
walbia biedna jakie miałaś przeżycia, ale bardzo dzielna jesteś, a Franio cudny,wynagrodzi ci całe cierpienie. Życzę szybkiego powrotu do formy i do domku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:47
-
nick nieaktualny
-
Walabia super, że Franek jest na świecie i że jest zdrowy. Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że Kozgo ma rację, poza tym on też pewno jest przestraszony - w końcu zmuszono go żeby opuścić przyjemne i przytulne gniazdko.
My mimo, że jesteśmy dorośli ale też jak by nas wyrwali z takiego błogiego apartamentu też byśmy byli wystraszeni.
Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebiewalabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia - Franio cudny!! Przystojniaczek
Kochana, pokłony dla Ciebie, tu takie nieprzyjemne akcje z tym kroczem, a ty i tak pełna optymizmu
Ach ta matczyna miłość...przysłania najgorsze cierpienia...Ale Franio Ci to wynagrodzi wszystko po stokroć
-
Miriam wrote:Kurde nie wiem czy moge nie mam do niej nr tel zeby zapytać a tak bez pytania to nie wiem czy moge
pamiętasz co śniło się Walabii i jak się na ciebie złościła na forum za hipcie
walabia, Miriam lubią tę wiadomość