X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa gratulacje :)

Lusia piękny apartament ;)

lusia22 lubi tę wiadomość

• saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, a ile Ci już poszło tych pieluch? Bo ja to na razie jestem zaopatrzona w jedną paczkę 108 szt. i nie wiem czy jest sens dokupywać od razu 2 paczki.

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saszka ja 1 zużylam do tej pory 3 paczki po 46 sztuk przez 2 tyg. Mam jeszzE jedna paczkę 1, a 2 mam dwie paczki po 80 i dwie po 94. Patrząc, że są one do 6kg czyli do ok 3 miesiąca to mysle, że bedzie akurat pewnie też zalezy od wielkości malucha bo mój urodził sie 3300 potem spadł do 3 i teraz na moze z 3,5.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • saszka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomcio już teraz może mieć 3,5, ale z opisu Twojej sytuacji wnioskuję, że 2 dokupię jeszcze na pewno. Jedynek ostatecznie w ogóle nie kupuję.

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai, Lissa! Gratulacje! Coraz więcej dzieciaczków:)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia poplakalam sie <3
    A maz poprostu cudny został pokryjomu zuch facet :)
    Czekam na dalszy opis i zdjęcie Frania :) w SMS nie wyglądało to tak strasznie jak to opisujesz teraz

Dzielna jesteś :)

• Makcza Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, suwaczek magicznie się zmienił! :)

walabia lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia mega dzielna jestes i maz tez mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie biedactwo. Co do dźwięków to na madalinskiego jest remont wiec Tymek od początku był zaznajomiony z wiertarka i teraz jak jestesmy w domu i sąsiad ma remont to mały jest niewzruszony. Duzo ptzytulajcie Franka najwyraźniej tego teraz potrzebuje, pamiętaj, że przez pierwsze 3 miesiące dziecko nie uczy się złych nawyków wiec mozna a nawet trzeba duzo je przytulac szczególnie jak jest taki wrażliwy.

A na zdjęciu super chłopak :) i Ty tez dzielna mamo :)

walabia, Makcza lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia i pozostałe dziewczyny co już urodziły, wszystkie jesteście mega dzielne. Współczuję z tym kroczem, musi to być bardzo bolesne ale pewnie Franio Ci już wszystko wynagrodził, śliczny chłopaczek z niego, jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Męża.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walbia biedna jakie miałaś przeżycia, ale bardzo dzielna jesteś, a Franio cudny,wynagrodzi ci całe cierpienie. Życzę szybkiego powrotu do formy i do domku. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:47

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia duży szacun, pełno siły, zdrowia i szybkiego powrotu do formy życzę jesteś wyjątkowo silna babka. A Franio jest słodziutki. :)

relgzbmh71xqedw7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia śliczny jest :)
    No powiem Ci ze jak czytałam SMS myślałam ze porod był szybki i nie tak maaakryczny no ale jak widać na zdjęciach warto było :)

Czarek pozdrawia Walabie i Małe Franiątko Walabiontko :) mówi ze śliczny :)

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia super, że Franek jest na świecie i że jest zdrowy. Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że Kozgo ma rację, poza tym on też pewno jest przestraszony - w końcu zmuszono go żeby opuścić przyjemne i przytulne gniazdko.
    My mimo, że jesteśmy dorośli ale też jak by nas wyrwali z takiego błogiego apartamentu też byśmy byli wystraszeni.

Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja wlasnie weszłam na maila i co ja tam widzę mail od Marysi tzn Chiang Mai ze zdjęciem Gai i powiem wam ze jest bardzo ale to bardzo śliczna cudo poprostu cudo. <3 zakochałam sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie wiem czy moge nie mam do niej nr tel zeby zapytać a tak bez pytania to nie wiem czy moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam :) czekam na odp :) tylko ciekawe o której przeczyta :)

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia pełen szacun! Kawał chłopa z niego, a mama naprawdę dzielna. Dużo siły dla Was!

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia - Franio cudny!! Przystojniaczek :D Kochana, pokłony dla Ciebie, tu takie nieprzyjemne akcje z tym kroczem, a ty i tak pełna optymizmu :) Ach ta matczyna miłość...przysłania najgorsze cierpienia...Ale Franio Ci to wynagrodzi wszystko po stokroć :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kurde nie wiem czy moge nie mam do niej nr tel zeby zapytać a tak bez pytania to nie wiem czy moge
    Miriam lepiej się zapytaj :) pamiętasz co śniło się Walabii i jak się na ciebie złościła na forum za hipcie ;)

walabia, Miriam lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia jesteś moją bohaterką!!! większość kobiet narzekałaby i stękała a Ty taka dzielna. Bardzo mi zaimponowałaś :) Franio cud miód !!!!!

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ