X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana w rossmannie sa pieluchy pampers rozm. 2 (3-6kg) 94 szt za 37.59zl z karta rossne i też inne produkty poprzeceniane dla dzieci.

Byłam dzisiaj w Rossmannie i niestety cena 49.99 :-( Widocznie w każdym mają swoje promocje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/starania-i-ciaza-w-tajlandii,320.html?post=18179 zdjęcia Gai :) Marysia sama wrzuciła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirella wrote:
    Byłam dzisiaj w Rossmannie i niestety cena 49.99 :-( Widocznie w każdym mają swoje promocje.
    A masz kartę rossne bo ja dostałam info o promocji na maila

• Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Franio ma poważną minkę! Jeszcze raz gratuluję.

No i przedstawiam Gsję ma tu 10h - 1 kwiecień :) Idealnie na kwietniówki :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9587f9a84fb2.jpg

Miriam, Mirella, walabia, Niesmiala, Makcza, Ewelina, Kakabaka, Oliwkowa, lusia22, martusia172005, haybeauti, Karina1989, Bea_tina, Tusia89, magdalena, eg, perełeczka, stardust87, Martyna Sz. lubią tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai jeszcze raz gratuluje. Mała jest naprawde PRZEPIĘKNA, PRZECUDNA :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A masz kartę rossne bo ja dostałam info o promocji na maila

Nie mam karty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo ta promocja jest z ta karta. :) musisz pójść do rossmana poprosić o nią zarejestrować sienna rossnet pl i juz. :) karta jest darmowa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w sklepie nie było info o promocji na te właśnie pampersy a na inne były np. 4 była promocja -20% z kartą. A karte napewno sobie załatwie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może ktoś wyją bo promocje mam na mailu i napewno dotyczy wszystkich sklepów ;) kiedys sama pracowałam w Rossmanie :) wiec wiem ze promocje są ogólnopolskie :)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai :) ale czarnulka ślicznotka :) Gratulacje!!!!!!

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie moge sie zalogować z tel jutro sprawdzę bo. Łóżka nie chce mi sie wylazic :) jak to z ta promocja

• kozgo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia kochana rozumiem Twoje nerwy i strach bo u mnie było dokładnie to samo, ale wszystko dobrze się skonczylo wiec życzę Ci a u i u Ciebie Franek szybko uporał się z infekcją. Trzymam mocno za Was kciuki.

Chiang mai córeczka cudo te włosy i usteczka pierwsza klasa:) a Ty jak się czujesz po cc?

walabia lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia to jest bardzo ciężkie przeżycie dla mamy jak z maluchem sie cos dzieje ale staraj sie nie denerwować za bardzo bo stres złe wpływa na karmienie, a najlepsze lekarstwo dla Frania to Twoje mleko. Wszystko bedzie dobrze :) czasami maluchy za duzo wod plodowych siè opiją. Trzymam kciuki za dobre wyniki krwi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

chiang mai córunia śliczna i te włoski ;-)

ja przed południem do szpitala jade nie wiem tylko o której będzie cc, także odezwe się dopiero po powrocie bo nie mam w tel internetu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:48

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia powodzenia!!!

Chiang Mai córeczka prześliczna, dużo zdrówka dla Was i jeszcze raz gratuluję !!!

Walabia mam nadzieję że z Franusiem już wszystko dobrze.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai córa prześliczna :) oj będzie łamać serca chłopakom

Walabia trzymamy mocno kciuki aby szybko wyzdrowiał i jeszcze szybcie wrócił z mamą do domku :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai - Córunia piękności :) Do zacałowania :D

Walabia - Oj, dużo dużo zdrówka dla Frania!!! Mam nadzieję, że już jest ok :)Tak to już jest, choroby dziecka przeżywa się okropnie, ale staraj się nie stresować za bardzo :)

Lusia - powodzenia!!!

Ja mam wrażenie, że brzuch mi się trochę obniżył...biustonosz przestał mnie uwierać i jakoś luźniej się zrobiło...mam nadzieję, że to jednak nic nie zwiastuje, jeszcze trochę mały musi wytrzymać :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nadal w dwupaku zbieram sie na ktg odezwę sie po :)

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powodzenia Miriam :) Kto by pomyślał, że 3 kwietnia będziesz się jeszcze turlać w dwupaku...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia- powodzenia.

‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ