Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana w rossmannie sa pieluchy pampers rozm. 2 (3-6kg) 94 szt za 37.59zl z karta rossne i też inne produkty poprzeceniane dla dzieci.
Byłam dzisiaj w Rossmannie i niestety cena 49.99Widocznie w każdym mają swoje promocje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale Franio ma poważną minkę! Jeszcze raz gratuluję.
No i przedstawiam Gsję ma tu 10h - 1 kwiecieńIdealnie na kwietniówki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9587f9a84fb2.jpgMiriam, Mirella, walabia, Niesmiala, Makcza, Ewelina, Kakabaka, Oliwkowa, lusia22, martusia172005, haybeauti, Karina1989, Bea_tina, Tusia89, magdalena, eg, perełeczka, stardust87, Martyna Sz. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walabia kochana rozumiem Twoje nerwy i strach bo u mnie było dokładnie to samo, ale wszystko dobrze się skonczylo wiec życzę Ci a u i u Ciebie Franek szybko uporał się z infekcją. Trzymam mocno za Was kciuki.
Chiang mai córeczka cudo te włosy i usteczka pierwsza klasa:) a Ty jak się czujesz po cc?walabia lubi tę wiadomość
-
Walabia to jest bardzo ciężkie przeżycie dla mamy jak z maluchem sie cos dzieje ale staraj sie nie denerwować za bardzo bo stres złe wpływa na karmienie, a najlepsze lekarstwo dla Frania to Twoje mleko. Wszystko bedzie dobrze
czasami maluchy za duzo wod plodowych siè opiją. Trzymam kciuki za dobre wyniki krwi.
-
witam
chiang mai córunia śliczna i te włoski
ja przed południem do szpitala jade nie wiem tylko o której będzie cc, także odezwe się dopiero po powrocie bo nie mam w tel internetu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:48
-
Chiang Mai - Córunia piękności
Do zacałowania
Walabia - Oj, dużo dużo zdrówka dla Frania!!! Mam nadzieję, że już jest ok :)Tak to już jest, choroby dziecka przeżywa się okropnie, ale staraj się nie stresować za bardzo
Lusia - powodzenia!!!
Ja mam wrażenie, że brzuch mi się trochę obniżył...biustonosz przestał mnie uwierać i jakoś luźniej się zrobiło...mam nadzieję, że to jednak nic nie zwiastuje, jeszcze trochę mały musi wytrzymać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny