Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia powodzenia, trzymaj się
Chiang Mai gratulacje, malutka śliczna
Walabia dla Ciebie też mega gratulacje, jesteś dzielną kobietą, dzięki Tobie wiem, że jak będzie mi ciężko na porodówce to pomyślę: "walabia dała radę ja też dam, dzięki"Franiu jest cudowny, i ta jego rewelacyjna waga!!! a tak się bałaś
życzę szybkiego powrotu do formy i dużo, dużo zdrowia dla Frania i Ciebie.
Ja jutro wizyta, ciekawe czego się dowiemy -
Chiang Mai śliczna córeczka te jej słodkie oczka i włoski ach ciekawa jestem spotkania z moją księżniczką.
Lusia powodzenia, szybkiego powrotu do domku
Miriam i Makcza czekamy na wieści
Ja jestem szczęśliwa zmieniłam lekarza a podczas badań dowiedziałam się że moją księżniczka ruszyła z wagą przez niecałe 2 tygodnie przybrała z 1950g do 2800g -
walabia wrote:Właśnie zabrali Frania na patologię;( Ma gorączkę, za szybko oddycha, za wysokie tętno.
Podejrzewają jakąś infekcję, ale musi zostać na obserwacji na noc. Jaki biedny, mały człowiek, tak się nastresuje ;(
trzymaj sie dzielna kobitko:-)
lusia powodzenia!
makcza, miriam trzymam kciuki.
martusia alez przybrala mala na wadze wow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:59
-
nick nieaktualny
-
Makcza ale szczęściara jesteś, że tak Ci się mała pokazała w tym tygodniu ciąży
u nas też zawsze coś widać ale aż tak wyraźnie jeszcze nigdy młody nie chciał się okręcić
zdjęcia mega, pierwsze albumowe
ja idę jutro ale obstawiam, że na tym etapie mój maluch już nie pokaże się w ogóle , tym bardziej, że upodobał sobie pozycję twarzą do kręgosłupa
-
Ale fajne te maluchy, wszystkie są piękne, i te już na świecie i te w brzuchu też
Lucia, powodzenia!
Wypisali nas dziś, więc mogę spokojnie czekać na poród w domu. Cieszę się bardzo, bo były jakieś większe skurcze na Ktg i widziałam, że mają ochotę mnie zostawić i poczekać. Na szczęście nie ma żadnego rozwarcia i się udało. Napatrzyłam się na dziewczyny z pierwszymi skurczami na korytarzu szpitalnym i myślę, że dużo bardziej komfortowo będzie to przeżywać w domuSwoją drogą to nie wyobrażacie sobie, ile kobiet w ciąży pali papierosy, co chwilę ktoś znikał w 'schowku'i w zasadzie nikt nie robił z tego problemu.
Miriam,powodzenia na ktg, może to TEN dzień!Makcza lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z wizyty. Mały jednak zdecydował się zmienić położenie
uff co za ulga. A tak się bałam. Wynik Gbs negatywny
Więc jeszcze jutro na 9:50 wizyta z moją Pati u alergologa i moge spokojnie rodzić
Makcza, martusia172005 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny