Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
super witamy:) oby urodziło się na Twoje urodzinki ja usg dopiero mam 30.09 a ost mialam 19.09i to czekanie jest zabojcze:/ ale akurat w 12 ty mnie nie będzie więc albo pójdę w 11 albo 13 a boję się ze w 11 tyg jeszcze bedzie za wcześnie na prenatalne:/ a nie mam 2 skierowan żeby iść w 11 i 13:/
-
nick nieaktualny
-
A ja się w końcu uspokoiłam. Mój Robaczek ma 48mm i jest bardzo ruchliwy. Ja sobie leże spokojnie a on sobie tam fika:)Ja również mam 23.09 usg prenatalne. Życzę powodzenia i spokoju wszystkim przyszłym kwietniowym mamom.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a za każdym razem macie usg?
Może ja jednak chodzę za rzadko? Niby nic sie nie dzieje i wyniki mam dobre, ale macica dwurożna - chociaż gin powiedział ze szyjke trzeba bedzie intensywnie obserwowac po 12 tyg. dopiero.
z drugiej strony prywatnie chodząc co 2 tyg to bym sie zrujnowała.
-
nick nieaktualnyJa usg mam na każdej wizycie. Dzisiaj i dwa tygodnie temu to już przez brzuszek. Jedynie pierwsze było dopochwowo. Dzisiaj maleństwo ma 2.6cm Kolejna wizyta za 4 tygodnie a jutro muszę zadzwonić do przychodni przyszpitalnej umówić się na usg prenatalne. Zaczynam wierzyć, że wsztstko dobrze się zakończy w kwietniu
-
Hej Dziewczynki,
Dołączam do Was z terminem na 28 kwietnia 2014 i mam nadzieje ze z Wami zostanę
Pierwsza ciąża obumarła w 5 tyg a teraz już jest prawie 8 i serduszko bije...mam tylko troszkę takiego brązowego śluzu ale lekarz karze sie nie denerwować, biorę luteinę 3x2, acard, kwas foliowy no i no-spę. Leżakuję i marzę by był już kwiecień -
hej Edzia witaj w gronie, ja z powodu problemów od samego początku tej ciąży miałam wizyty nawet co tydzień,jak się okazało że ciąża rozwija się prawidłowo kolejną wizytę wyznaczono mi za dwa tygodnie czyli na 23.09, za każdym razem miałam usg,ale w poprzedniej ciąży wizyty były średnio co trzy tygodnie i po pierwszych prenetalnych nie zawsze robiono mi usg, sprawdzano tylko tętno Dzieciątka. Widzę że tu już niektóre dziewczyny miały prenetalne, robiłyście tylko usg czy badanie krwi również??