Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia wrote:Ten przewijak kupiłam używany na allegro na 100 zł
Fajny jest, bo ma kółka, więc można z nim wjechać do łazienki (co prawda my tego nie robimy, no ale jest możliwość mobilności). Fajne w nim jest to, że ma te półki pod spodem i wszystkie gadżety ma się pod ręką.
dzięki za infoposzukam może i mi się udać taki kupić.
-
magdalena jeśli mogę też doradzić, my mamy taki przewijak, z tym że my kółka wykręciliśmy, jakiś taki bardziej stabilny nam się wydawałna allegro można poszukać tańszych i droższych tego samego typu.
http://allegro.pl/ceba-suzie-komoda-wanienka-przewijak-3w1-hit-i4096694545.htmlmagdalena lubi tę wiadomość
-
walabia wrote:No właśnie, Chiang Mai, ja też ze wzruszeniem patrzę jak mąż zajmuje się Frankiem. Po prostu jakiś kosmos.
To prawda Walabia jest to kosmos, mój Mąż przed narodzinami Synka stronił raczej od dzieci, bał się nimi zajmować i w ogóle był wystraszony całym tym wychowywaniem, ale od kiedy Synek się urodził nie ten facet, uwielbia zabawy z Synkiem, kąpie go od urodzenia do teraz i sprawia mu to mega frajdę. Że nie wspomnę jak bardzo są do siebie podobni i jeszcze urodzeni w tym samym dniu - prawdziwy kosmoswalabia, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Kurde spróbuje jeszcze raz tego zawiniecia moze za szybko sie poddalam. Franus slodziak:) a my na spacerku odpoczywamy:) mój maz tez robi wszystko przy Tymku nawet juz zdejmuje i ubiera Body przez głowę
uwielbiam na nich patrzeć
Bea_tina, Tusia89, walabia, magdalena lubią tę wiadomość
-
Masakra jak się ogląda te Wasze zdjęcia to tak fajnie na serduchu się od razu robi
Ja Magdalena chciałabym jak najszybciej urodzić dziś kupiliśmy wózek który dowiozą we wtorek wiec już nic mi nie przeszkadzaJa ogólnie nie pije żadnych specjalnych herbatek moja położna tłumaczyła mi że wszystko siedzi w mojej głowie. Powiedziała że jeśli chcę karmić piersią to na pewno będę mieć pokarm i spokojnie zaspokoi potrzeby naszej córci
Zobaczymy czy to się potwierdziA ty jak się czujesz?
-
Walabia tez tak mam jak się zgubna posmarować to leci oj j leci haha, co do picia to nawet zmuszać sie nie musze bo podczas karmienia mam takie pragnienie ze musze miec wode z dziubkiem obok bo inaczej masakra tak mnie suszy.
Zawijanie zadziałało metoda prób i błędów i jest ok
Wlasnie wycinam jabłko prażone na deser:) powiem Wam, ze chyba to jednak wołowina zaszkodziła bo dzis jest ok, kurczę wole dietę niż ten płacz mimo, że kocham jesc i trudno mi sie ograniczać ale mam fajny przepis na ciastka i Tymkowi nie szkodzą
Wklejam link tylko cukru daje mniej bo 90g.
http://www.malacukierenka.pl/ciasteczka-owsiane-z-zurawina.htmlBea_tina, Tusia89, magdalena lubią tę wiadomość
-
moje piersi są tak napełnione że malutka jak śpi mi w nocy to musze odciągać bo ból niesamowity.. i twarde jak kamienie . a dietę tez stosuję bo małą juz pare razy brzuszek bolał..
A tu przedstawiam Wam moje najukochańsze serduszka
koala82, AISAK, Makcza, Karina1989, doris85, Oliwkowa, Tusia89, Mirella, Niesmiala, szczessciara, magdalena, martusia172005, walabia, eg, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Kozgo, czyli jednak kapusta, co?
W SR położne opowiadały, że świeżo upieczone matki jeszcze ze szpitala mężów po kapustę wysyłają i często są jaja, bo a to kiszoną przynoszą, a to pekińską
Taaak, w lodówkach na korytarzu kapusta rządzi;)
-
Tusia jeszcze chwila i bedzie 40 tydzień
jak się czujesz? My wlasnie z Tymkiem odbylismy sobie godzinna drzemkę
Widze na 14 trzy terminy porodów są Tusia, Niesmiala i MalaM i same chłopakiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:27
-
Tusia89 wrote:magdalena jeśli mogę też doradzić, my mamy taki przewijak, z tym że my kółka wykręciliśmy, jakiś taki bardziej stabilny nam się wydawał
na allegro można poszukać tańszych i droższych tego samego typu.
http://allegro.pl/ceba-suzie-komoda-wanienka-przewijak-3w1-hit-i4096694545.html
tusia89 dziękiwłaśnie to ostatnio chciałam kupić w sklepie ale kosztowało 279 zł tylko w końcu nie kupiliśmy ze względu na małą wanienkę ale mebelek fajny funkcjonalny.
-
martusia172005 wrote:Ja Magdalena chciałabym jak najszybciej urodzić dziś kupiliśmy wózek który dowiozą we wtorek wiec już nic mi nie przeszkadza
Ja ogólnie nie pije żadnych specjalnych herbatek moja położna tłumaczyła mi że wszystko siedzi w mojej głowie. Powiedziała że jeśli chcę karmić piersią to na pewno będę mieć pokarm i spokojnie zaspokoi potrzeby naszej córci
Zobaczymy czy to się potwierdziA ty jak się czujesz?
Też tak uważam że wszystko jest w głowie, ciężko jest ale wczoraj np. zrobiłam sobie baardzo długi spacer i dałam radęale chciałabym urodzić w 38tc
czekam aż brzusio się puści może będzie mi wygodniej bo jestem po uciskana od środka.