Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopadł mnie niestety nawał... masakra... widzę,że macie sposoby na kapustę. Ja rozmawiałam z położną i doradziła mi tak: przed karmieniem ok 20min bardzo ciepłych okładów i po karmieniu można jeszcze ok 15 min odciągnąć pokarm... kurde niby powiedziała, że to trwa parę tylko dni... jestem ciekawa...
Tak czytam, że wasze maluchy przy cycu to za długo nie chcą siedziećMój "mały" Franio jak już chce jeść to by mógł godzinami
rzadko sam oddaje cyca:D
-
kochane przed 23 urodzilam Tysia, jutro napisze cos wiecej ale chcialam zebyscie wiedzialy
jest zdrowy i jestesmy mega szczesliwi
Miriam, lineczka, Niesmiala, Bea_tina, magdalena, Chiang Mai, lusia22, doris85, Martynika, walabia, Tusia89, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
Ewelina super:) czekamy na Tyska buziulek i opis porodu:) trzymaj się dzielna mamo
Gratulacje:)
Po tym jak nawet kokon nie działał w koncu godz przed czasem daliśmy cyca ale tez nie zasnął uspokoił się w lozeczku i spał aż do teraz czyli 4h
Doris mnie od kilku dni ciągnie nieprzyjemnie brzuch i albo sie przedzwigalam albo to normalne przy cc. W przyszłym tygodniu postaram sie dostać do gin i zobaczymy co powie.