Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas Tymek jadł zawsze ok 10 min a od kiedy odciągam 20 ml pierwszego mleka bo go zalewało i sie krztusil łapiąc milion powietrza je ok 15-20 minut. Miriam, a moze ona ma poprostu potrzebę ssania a nie głodu i smoczek rozwiązałby sprawę ? Nie wiem ile te maluchy powinny zjadać u mnie zjada pierś na karmienie i rośnie kak Zosia Doris dzis na domowej wadze 4500kg wiec od wyjścia ze szpitala 1,5kg a niby powinno byc 500g na miesiac.
-
nick nieaktualnyPróbowałam smoczka wczoraj nic z tego wypluwa z krzykiem
wydaje mi sie jednak ze to jedzenie bo jak widxi bytle. Mlekiem to po godzinie cycka nadal ściąga. 60 ml próbowałam dać kolejne 20 ale juz niw chciała wiec napewno nie dojadą
kurde juz nie wiem co robić
-
nick nieaktualnyPodobno mała dobrze łapie i ładnie ssie w piątek byłam na IP z gorączka i tym nieszczęsnym zatorem i sprawdzała czy dobrze to robi spróbuje we wtorek z tym mlekiem odciągne i dam jak juz pojadą ci nieszczęsni teściowie oj miałam nie narzekać wiec sie zamykam
-
nick nieaktualny
-
Cos nam jednak zaszkodziło, nie wiem czy to pieczony schab, czy rodzynki czy chleb mojej many ale w nocy Tymek budził się co 2h płakał nie mogl zasnąć, krztusil się mlekiem nawet smoczek nie pomagał a pruska cały czas i wyglada jakby to go bolało bo go wybudza.
-
hej dziewczyny, cały czas was podczytuje tylko nie mam kiedy pisać, u nas też lekkie problemy brzuszkowe ale bierzemy kropelki delicol przed każdym posiłkiem i jest ok, u mnie mała też średnio cyca ciągnie 10 minut ale zdarza się i dłużej myślałam że to za krótko ale widze że u was też tak jest.
mam jeszcze pytanie odnośnie tego co jecie bo ja mam już dosyć jeść wkółko to samo, może macie jakąś stronke z dietą i przepisami dla mam karmiących.
Makcza trzymam kciuki żeby jednak coś ruszyło i byś mogła wreszcie przytulić swoją córcie.
PozdrawiamNiesmiala lubi tę wiadomość
-
Mi położna poradziła na problemy brzuszkowe krople Espumisan. Franek nie ma kolek jak się okazało, ale coś z brzuszkiem na pewno, bo kurczy nóżki i często nie może szybko zasnąć. Jutro kupię te kropelki i zobaczymy czy sie poprawi. Aaaaaaa i jeszcze muszę przestać jeść chleb który pieczemy sami, bo jest na zakwasie - jak położna to usłyszała, to powiedziała, że zakwas bardzo podrażnia jelita i może stąd te boleści. Próbujemy odstawić wszystkie potencjalne zagrożenia. Trochę głodna jestem, szkoda, że sklepy zamknięte, bo lodówka pełna a ja nie bardzo mam co zjeść
https://www.maluchy.pl/li-73157.png