Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris ja dzis sie Wazylam i waze 59kg czyli 2kg więcej niz przed ciąża, piersi mam nie największe wiec nie zauważyłam jeszcze nic ale codziennie dalej raz smaruje sie mustella cycki brzuch pupe i uda. Brzucha brak jedyne co to biodra zostały troszke szersze.
-
Makcza wrote:Kurde, Haybeauti, martwisz mnie. Dziecko Cię wyżre do cna! Chyba nie można też stosować aż tak ubogiej diety - skąd witaminy, minerały?
-
u mnie po porodzie pojawiły się rozstępy na brzuchu:( nie są aż takie widoczne ale są... jest ich trochę... tez muszę się zacząć smarować czymś. Zostało mi 6kg do wagi, z którą zaczynałam ciążę i mój brzuch jest trochę taki flak
muszę go ujędrnić czymś bo nie mogę patrzeć...;/ Nie wiem czy to przypadek czy nie ale mój Franek ładnie zasypia i się dość uspokaja przy tym białym szumie
Co do witamin to ja biorę prenatal DHA
MAkcza mój mały ma umiarkowane bym powiedziała problemy jelitowe więc kolki boje się masakrycznie, jak mały płacze dłużej niż parę minut już się stresuję... i tylko gadam głupio Boże jak mam Ci pomóc skarbie... wiem, trochę to nienormalne ale płacz małego jest jedyną rzeczą, z którą jakoś nie umiem się oswoić...
DZiewczyny kurde bo ja już nie wiem, mały dziś walnął taką kupę, że pampers jej nie przyjął(nie dziwie sie, że miał takie spiny przed jej zrobieniem jak tyle tego było) kupa taka wodnita, że szok, prawie pienista, kolor ok ale żeby aż taka wodnista??? czy to jest normalne czy może to rozwolnienie...???
Makcza lubi tę wiadomość
-
U mnie piersi są dwa razy większe niż przed ciążą (a miałam, nie chwaląc się zaje...) i po karmieniu lekko zwisają. Na dodatek zauważyłam nowe rozstępy od spodu. Brzuch może być, ale jak siedzę to się marszczy. Wciąż 4kg na +. Ogólnie tragedii nie ma, ale już mi to przestaje wystarczać, chce lepiej
Tusia, coś mu pewnie zaszkodziło w twojej diecie. Też miałam raz taki przypadek i nie mam pojęcia po czym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 15:39
-
nick nieaktualnyMi z moich pięknych 36 kg na plusie w ciazy zostało 10 kg ale jakoś sie tym nie przejmuje
rostepy wywaliło mi po porodzie na brzuchu trudno na basen będę chodzic w piance do nurkowania
Cycki tez miałam duże teraz są jeszcze większe i jak mała wypije mleko to tez wisząjak u tej murzynki ktora pól afrykańskiej wioski wykarmila
Co do witamin biorę omegamed dha a teraz kupiłam prenatal dha bo ma wiecej kwasów dha
I muszę sie pochwalić o to moje pierwsze wiązanie Zoii co za ulga dla rak a i ona jaka szczęśliwa
uśmiech od ucha do ucha i po 10 min blogi sen
weronikabp, walabia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wiązałam z tego http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/Kieszonka_instrukcja z dociagniecem nie miałam problemu obsunelo ci sie ? Hmm a dobrze u dzuecka pod pupa miałas skrzyżowania chuste ? Ja póki co chodzę tańczę i jest ok . A może węzeł był luźny ten z tylu i ci sie poluzowalo całe wiązanie i dlatego sie obsunela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 16:36
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny