Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Dziewczyny a czy poszczepieniu mlge wyjść z mała na spacer czy lepiej nie bo zapomniałam zapytać lekarza
Ja zostałam z Frankiem w domu, nie chciałam go męczyć. Padnięty był i cały dzień przespał w łóżku.Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Miriam wrote:Walabia wow
fajna sprawa
i cierpliwości musisz miec sporo
Twoj maz tez cos z muzyka wesołego z tego co kojarze chyba ze cos pokręciłam
sąsiedzi nie jecza ze grasz u mnie wystarczy ze muzyka leci głośniej to juz mendola
Tak, obydwoje jesteśmy muzykami. Ja przestrzegam ciszy nocnej a poza tym to moja praca. Sąsiedzi za to imprezują po północy, więc jesteśmy kwita:) A tak naprawdę to mało gram w domu, głównie w pracy.Miriam lubi tę wiadomość
nick nieaktualnywalabia wrote:Jutro po południu?
bo Czarek jedzie do Anglii w trasę a tesciu jak poszedł w balet to do dzis i teściowa jedzie sie "wyluzować " bo podobno tam ostro jest az rozwodem pachnie z tego co Czarek mowil wiec w tym tyg odpadam
-
nick nieaktualny
-
Ooo ja bardzo chętnie na spacer z Wami:) Walabia a Ty w jakiej dzielnicy grasujesz? Ja sie śmieje ze sasiedzi w ciszy jak byłam wiercili od rana i remonty robili to teraz Tymek daje im popalić hehe:) zasnal ten mój krasnal wiec tez ide na drzemke:) my normalnie byliśmy na spacerze pediatra mowila ze jak obrzeku ani temp nie na to mozma tylko dzis taki upał nie wiem jak tego mojego synusia ubrac hmm
Miriam a Zoja jak po szczepieniu spi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:36
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Ooo ja bardzo chętnie na spacer z Wami:) Walabia a Ty w jakiej dzielnicy grasujesz?
Kozgo, jestem po prawej stronie Wisły, na Pradze. Okolice Teatru Powszechnego i parku Skaryszewskiego. Ale mam kartę miejską i mogę się w sumie przemieszczać
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo loda bym zjadła lecz jeszcze sie nie odważyłam
mozna sie spotkać tam
w przyszłym tyg jestem za.
Kurde Zojka jakoś niebarzo znosi szczepienie stęka jeczy z zamkniętymi oczami trzeba ja bujac w wózku lub tulic w rękach
dxiecko jeczy w wózku a wyrodna matka siedzi na forum
Kurde ale pogoda super marzy mi sie basen -
nick nieaktualny
-
Super dla mnie ok:) ja mieszkam w centrum wiec jest spoko:) Walabia a jak tam z miejscem do parkowania przy skaryszewskim?
Mój Tymek okropnie zniósł szczepienie az boje sie nastepnego dobrze ze bez gorączki sie obyło ale marudził okropnie. Ale mam dzis lenia Tynek spi ja godz drzemalam a teraz leżę na wyrku hehe jak sie mały obudzi to go nakarmię i wylonie sie do saskiego fo jakiegos cienia:) wczoraj zaunstalowalsm sobie na telefonie endomondo i przez 1h 20mim zrobiłam z Tymkiem 7,5 a potem padł mi tel wiec nie wiem ile dobiłam bo byliśmy 2,5h:) dzis moze wezme ksiazke i troche posiedze o ile syn pozwoli
Miriam super ze masz taki kawałek swojej zieleni.
Dziewczyny któraś jeszxE z Warszawy chce sie spotkać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:50
-
Dziewczyny po chlebku gryczanym bole brzucha u Michasia. Ale dzis mam dola normalnie placze razem z nim. Pieczywo musze odstawic do nastepnego tygodnia wiec moje menu to indyk woda siemie i kasza jaglana. Juz moge jechac na samej wodzie ale zeby malemu nie dokuczal brzuch. Tylko pytanie jak dlugo tak pociagne
-
Haybeauti trzymaj sie kochana jedziemy na tym samym wózku tylko ja mam za mało silnej woli bo ciagle cos proboje wprowadzać bo niezależnie od diety bóle brzuszka sa. Mój tyran spacerowy nie da mamie posiedzieć od razu sie budzi i awanturka a tak mi sie dzis nie chce łazić.