X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:

Walabia no kiedy idziemy ja juz byłam sama nawet na polach mokotowskich od 11do 18 to juz nie straszne mi wypady do miasta z tego mojego alcatraz ;)

Jutro po południu?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia wow :) fajna sprawa :) i cierpliwości musisz miec sporo ;) Twoj maz tez cos z muzyka wesołego z tego co kojarze chyba ze cos pokręciłam ;) sąsiedzi nie jecza ze grasz u mnie wystarczy ze muzyka leci głośniej to juz mendola

• walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Dziewczyny a czy poszczepieniu mlge wyjść z mała na spacer czy lepiej nie bo zapomniałam zapytać lekarza

Ja zostałam z Frankiem w domu, nie chciałam go męczyć. Padnięty był i cały dzień przespał w łóżku.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Walabia wow :) fajna sprawa :) i cierpliwości musisz miec sporo ;) Twoj maz tez cos z muzyka wesołego z tego co kojarze chyba ze cos pokręciłam ;) sąsiedzi nie jecza ze grasz u mnie wystarczy ze muzyka leci głośniej to juz mendola

Tak, obydwoje jesteśmy muzykami. Ja przestrzegam ciszy nocnej a poza tym to moja praca. Sąsiedzi za to imprezują po północy, więc jesteśmy kwita:) A tak naprawdę to mało gram w domu, głównie w pracy.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Jutro po południu?
    Ja to jak cos to w przyszłym tyg bo teściowa przyjeżdża na weekend :/ bo Czarek jedzie do Anglii w trasę a tesciu jak poszedł w balet to do dzis i teściowa jedzie sie "wyluzować " bo podobno tam ostro jest az rozwodem pachnie z tego co Czarek mowil wiec w tym tyg odpadam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może tylko wystawie ja do ogródka w wózku do cieniu ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja bardzo chętnie na spacer z Wami:) Walabia a Ty w jakiej dzielnicy grasujesz? Ja sie śmieje ze sasiedzi w ciszy jak byłam wiercili od rana i remonty robili to teraz Tymek daje im popalić hehe:) zasnal ten mój krasnal wiec tez ide na drzemke:) my normalnie byliśmy na spacerze pediatra mowila ze jak obrzeku ani temp nie na to mozma tylko dzis taki upał nie wiem jak tego mojego synusia ubrac hmm

Miriam a Zoja jak po szczepieniu spi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:36

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spała obudziła sie z takim płaczem teraz przy cycku ale marudna bardzo tylko przytulać sie chce

• walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Ooo ja bardzo chętnie na spacer z Wami:) Walabia a Ty w jakiej dzielnicy grasujesz?

Kozgo, jestem po prawej stronie Wisły, na Pradze. Okolice Teatru Powszechnego i parku Skaryszewskiego. Ale mam kartę miejską i mogę się w sumie przemieszczać :)

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn na co powinnam zwrócić uwagę po szczepieniu oprócz gorączki ?

Ja tez mobilna jestem wiec możemy sie umówić gdzie kolwiek tak zeby było wan wygodnie ;) juz karmiłam publicznie na kocyku na polach wiec mam w nosie co ludzie myślą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a ty gdzie mieszkas? Nie wiem czy dobrze kojarze Śródmieście ?

• walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli przemieszczacie się samochodem, to zapraszam do Parku Skaryszewskiego. W parku jest dużo zakamarków, można się zaszyć i karmić cały dzień:) Jest też kawiarnia z lodami :D

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo loda bym zjadła lecz jeszcze sie nie odważyłam ;) mozna sie spotkać tam ;) w przyszłym tyg jestem za. ;)

Kurde Zojka jakoś niebarzo znosi szczepienie stęka jeczy z zamkniętymi oczami trzeba ja bujac w wózku lub tulic w rękach
    2cgknd2.jpg dxiecko jeczy w wózku a wyrodna matka siedzi na forum ;)
    Kurde ale pogoda super marzy mi sie basen

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chociaż z drugiej strony z tymi moimi rostepami po porodzie co mi wyszły to pozostaje tylko basen ale w piance do nurkowania :D bo rostepy mam od brzucha po łydki i na nerkach tez mi wyszły i to wszystkie dopiero teraz :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dla mnie ok:) ja mieszkam w centrum wiec jest spoko:) Walabia a jak tam z miejscem do parkowania przy skaryszewskim?

Mój Tymek okropnie zniósł szczepienie az boje sie nastepnego dobrze ze bez gorączki sie obyło ale marudził okropnie. Ale mam dzis lenia Tynek spi ja godz drzemalam a teraz leżę na wyrku hehe jak sie mały obudzi to go nakarmię i wylonie sie do saskiego fo jakiegos cienia:) wczoraj zaunstalowalsm sobie na telefonie endomondo i przez 1h 20mim zrobiłam z Tymkiem 7,5 a potem padł mi tel wiec nie wiem ile dobiłam bo byliśmy 2,5h:) dzis moze wezme ksiazke i troche posiedze o ile syn pozwoli :)

Miriam super ze masz taki kawałek swojej zieleni.

Dziewczyny któraś jeszxE z Warszawy chce sie spotkać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:50

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ubieracie dzis maluchy ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w domu, więc problem ubioru mi odpada. Wyjdziemy wieczorem, to będzie łatwiej zadecydować.

Zorientuję się jak z parkingiem. Na pewno jest płaty pod samym teatrem, ale pewnie nie o taki Ci chodzi.

ot1z8e0.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po chlebku gryczanym bole brzucha u Michasia. Ale dzis mam dola normalnie placze razem z nim. Pieczywo musze odstawic do nastepnego tygodnia wiec moje menu to indyk woda siemie i kasza jaglana. Juz moge jechac na samej wodzie ale zeby malemu nie dokuczal brzuch. Tylko pytanie jak dlugo tak pociagne

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może ten chlebek był pieczony na zakwasie?

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haybeauti trzymaj sie kochana jedziemy na tym samym wózku tylko ja mam za mało silnej woli bo ciagle cos proboje wprowadzać bo niezależnie od diety bóle brzuszka sa. Mój tyran spacerowy nie da mamie posiedzieć od razu sie budzi i awanturka a tak mi sie dzis nie chce łazić.

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ