Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my dziś też mamy dzień lenia bo mama nadal w złej kondycji dziś idę do ginekologa bo zmusiła nie rodzina zmusiła a ja się cholernie boję. Teraz strasznie boli a co będzie na badaniu nie chce myśleć.
My dziś mamy na sobie bodo-sukienke z tym ze na dworzu wózek był zakryty a mała raczki i nóżki miała ciepłe. Pieluszkę flanelowa z siebie zrzucała.
Mam pytanie bo moja kruszynka robiła kupę pianista a po tym jak dałam jej espumisan to nie załatwiała się od tamtej pory. Od tej pory minęła już doba. Wy też tak miałyście? -
kozgo wrote:Haybeauti trzymaj sie kochana jedziemy na tym samym wózku tylko ja mam za mało silnej woli bo ciagle cos proboje wprowadzać bo niezależnie od diety bóle brzuszka sa. Mój tyran spacerowy nie da mamie posiedzieć od razu sie budzi i awanturka a tak mi sie dzis nie chce łazić.
u mnie tez bylismy na spacerku i ladnie spal a potem pedem do domu bo ryk a mama to zapomniala jak sie biega. Mlesiomaty lataly jak szalone. Smialam sie ze jeszcze za miast mleka bedzie Michas jadl maslo. -
Haybeauti ja od początku 16 czyli jestem na zero z waga sprzed porodu ale jakby mój Tymek nie dbał o moja dietę to tak by nie było bo mam wrażenie ze ciagle chodzę głodna hehe spragniona i głodna i ciagle mam smaka na zakazane rzeczy wiadomo hehe:) zakazane smakuje najlepiej:) my wlasnie cysiujemy na spacerze i mam nadzieje ze mały sie cos zdrzemnie jeszcze.
-
Warszawianki! Zazdroszczę możliwości spotkania się na żywo
walabia jesteś niesamowita. Bardzo mi zaimponowałas tą harfa. Haybeauti z Twoja dieta to nie ma się co dziwić. Ja na razie 11 kg w dół tylko. Zostało mi 4 kg. Ciężko będzie mi z tego zejść bo mam mega apetyt. I wcinam słodycze
-
nick nieaktualnyhaybeauti wrote:Dziewczyny po chlebku gryczanym bole brzucha u Michasia. Ale dzis mam dola normalnie placze razem z nim. Pieczywo musze odstawic do nastepnego tygodnia wiec moje menu to indyk woda siemie i kasza jaglana. Juz moge jechac na samej wodzie ale zeby malemu nie dokuczal brzuch. Tylko pytanie jak dlugo tak pociagne
-
nick nieaktualny
-
Oj a ja tam rozumiem chęć ćwiczeń...sama bym chciała poćwiczyć, ale muszę się wstrzymać...wagi zostało mi może 5 kilo, ale po moim ciele tego nie widać, brzuszek nadal widać, tyłek większy...przydałoby się to ujędrnić i w ogóle, a tu nie mam na razie jak...
My dziś też podaliśmy espumisan i jest lepiej...poszedł ładnie spać, nie płacze aż tak, pojękuje tylko jak ma pryknąć...zobaczymy jak to dalej będzie...
ależ mi się chce truskawek....i loda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 18:29
-
nick nieaktualny
-
Łoooooooo Walabia na harfie, super sprawa
ja próbowałam kiedyś sił z gitarą
coś tam zagrałam i gitara leży ;/a szkoda. A mąż na czym gra Walabia?
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny, że możecie się spotkać... ale z Gniezna do Warszawy trochę za daleko na spacer
Kurde ja już nie wiem czy po espumisanie lepiej czy nie... mam wrażenie, że właśnie trudniej mu kupkę zrobić i częściej się wydymuje. Eh właśnie oglądam pogodę... jutro 30 stopni ciąg dalszy. -
nick nieaktualnyA ja wam nie chwaliłam sie jeszcze Zojkowym uśmiechem szkoda tylko ze dzis nie jest taka zadowolona
Cos innego nie tylko mina wściekłego jeżaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 19:38
lusia22, doris85, walabia, Niesmiala, Tusia89, Lissa, Makcza lubią tę wiadomość
-
Uśmiech Zojki pierwsza klasa a poniżej mój usmiech chociaz rzadko ostatnio jest to kak juz jest to pełna gębą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:26
lusia22, Miriam, doris85, walabia, perełeczka, Niesmiala, Tusia89, Lissa, Makcza lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:po kaszy gryczanej tez miałam cyrki podobno nie jest zalecana przy kp do 3 miesiąca tak samo w diecie wątrobowej nie jest dozwolona
-
nick nieaktualny