Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na usg Połówkowe idę tam samo jak,na genetyczne do specjalisty od usg.
będę sie czuła,bezpieczniej.
Do mnie powoli dociera przez,spory wieczorem brzuch. Od paru dni rano tez,nie jest plaski juz, no ale jak wiekszosc z Was czekam na ruchy.
Nieśmiała gratulacje:)
Walabia witamy:) 17t to juz musi byc dobrze -
Ja znalazłam wózek jaki chciałam używany za pół ceny ale wygląda jak ze sklepu i jutro go odbieram, oczywiście się wczoraj nasluchalismy ze to nieszczęście kupować wcześniej ze wszystko się może jeszcze zdarzyć itd (ah ta moja teściowa i jej pozytywne myślenie) i tak mi przykro od wczoraj każdy ból brzucha i jakaś głupia panika heh
-
Ciuszki kupiłam bo akurat trafił mi się wyjazd z siostra do londynu która mi w tych zakupach pomigla. Wózek teraz tylko dlatego że się trafiła dobra okazja kupilam emmaljunge mondial duo combi w kolorze navi, gondola i spacerowka. Jeździłam po sklepie różnymi, moja siostra też różne tedtowala i ten nam pasuje najbardziej szczególnie że ma bardzo duża i szeroka gondole, najwieksza na rynku obecnie i jakoś najlepiej mi się prowadziła ale to kwestia gustu.
-
Kurcze, ja nie mam jeszcze nic kupionego. Jeden większy stanik na razie, ale żadnych ciuszków ani dla siebie ani dla maleństwa. Powoli sie przymierzam do robienia listy, ale z zakupami chcialam ruszyc od polowy ciąży dopiero. Sporo kupie chyba przez Internet. Tak robimy moje przyjaciółki.
-
Byłam ostatnio w takim wielkim sklepie z używaną odzieżą i coś mnie pociągnęło do wieszaków dla maluszków. Wisi pełno ubranek dla niemowlaków, większość bez śladu użytkowania albo nawet z metkami, a ceny rewelacyjne. Ledwo co się powstrzymałam przed zakupami Wygląda na to, że nie ma co kupować za dużo ciuszków na start, bo taki maluch chyba szybko z nich wyrasta i nie zdąży się ich wykorzystać.https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
masakra wy tu już plotkujecie o ciuszkach, wózkach mebelkach itp a ja jeszcze nic nie mam choć szczerze mówiąc gdyby to ode mnie tylko zależało to już na pewno bym się rozglądała za mebelkami, wózkiem itp. Ale niestety mój mąż mnie strofuje twierdzi ze jeszcze za szybko na takie zakupy, że mamy czas niestety po swojej stronie ma moją mamuśkie więc odpuściłam ale cały czas przeglądam i wiem już jak urządzimy pokoik Zamierzamy po świętach się wziąść do roboty z pokoikiem
-
Wczoraj wybrałam się po pracy na zakupy. Chciałam sobie cos kupić, bo już coraz mniej ubrań mi zostało w które się mieszczę. No i oczywiście nic sobie nie kupiłam. Musiałam zrobić sobie przerwę w KFC A potem siku, za chwilę mi za gorąco. Po prostu masakra. Obeszlam wszystkie sklepy, a przymierzyłam może 3 rzeczy tylko.
Wstąpiłam też do smyka. Popatrzyłam na ubranka i stwierdziłam, że teraz to ciężko kupic neutralne śpioszki. Albo dla dziewczynki albo dla chlopaka. Jak ktoś nie chce znać płci to nie będzie miał dużego wyboru.
Dzisiaj zaliczyłam dentystę i niestety czeka mnie kanalowe leczenie.
O 19 ma USG także trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok i żeby bobas się nie wstydził pokazać co ma między nóżkami -
Wózek udało mi się wychaczac na tablicy za połowę ceny, był granat wiec nie chcieliśmy czekać bo baliśmy się ze lepszy się potem nie trafi ale na allegro pojawiaja się co jakiś czas najwięcej jest kremowej ala skóry też super ale my jednak wolelismy granat:)
-
nick nieaktualny
-
A co do zakupów to wczoraj wyciągnęłam z garderoby pudło z ciuszkami Synusia, prawie wszystkie ledwo użyte ;] z doświadczenia więc Dziewczyny radzę mało kupować rzeczy w najmniejszym rozmiarze 50/56, ja sporo ciuszków dostałam również po urodzeniu Synka w prezencie, na pewno dokupię parę kaftaników, nową pościel i prześcieradełka do łóżeczka i na przebieraczek bo to pamiętam cały czas się pierze bo Maluszki strasznie brudzą. Do najlepszych zakupów z poprzedniej ciąży pamiętam należał przebieraczek, kocyki, dobry pogrzewacz do pokarmu i laktator z pojemniczkami na ściągnięty pokarm, w te rzeczy warto zainwestować, przynajmniej mi się sprawdziły.