Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakcza moja mama to na skypie tylko ja zna niestety daleko brak urlopu trochę smutno no ale cóż zrobic razem ze sobą tez długo nie wytrzymujemy dwa silne charaktery
bedzie lipcu lub sierpniu jakoś tak sama jeszcze nie wie dokładnie kiedy urlop dostanie
No z Czarkiem to była taka historia gowniarska hehe on 6 lat starszy jest myślał ze jestem starsza a było to tak ze spotykałam sie z takim jego kolega starszym o. 4 lata odemnie takie dziecinne chodzenieno i kiedys pod garażem tego wojtka zobaczyłam Czarka i odplynelam juz na maxa w nosie miałam spotykanie sie z Wojtkiem a poszło wzajemnie
hehe wiec mozna powiedzieć ze to moj pierwszy facet
Tak mam 24 -
Dzień dobry, my idziemy zaraz z Dziobaczkiem do lekarza, bo ma wysypkę. Położna powiedziała kilka dni temu, że to zmiany hormonalne, ale ja mam wrażenie ,że się zaognia i ze ja swędzi - któraś z Was pisała, że dziecko trze buzią o ubranie, i moja właśnie tak robi. Albo mi sięwydaje, ale wwolę sprawdzić.
-
Miriam wrote:Nieśmiała a gdzie kupiliście. ? Wlasnie o to chodzi ze takie przedłużenie łóżka i blisko mamusi
i tak Zojka śpi z brzegu zeby Czarek jej nie zmiażdżył.
Makcza na owsianki jest milion pysznych przepisów. Mi najbardziej smakuje z bananem i malinami. Do tego prażę na patelni pestki słonecznika i dynii - pycha i zdrowo.Miriam lubi tę wiadomość
-
kobietki dzięki za porady na bóle brzuszkowe:)
tak sobie Was czytam i truskaweczki jecie a ja wczoraj kupiłam dla mężusia bo ostatnio nie kupił sobie żeby mi smaka nie robić;/ kurcze ale Wy jesteście miesiąc do przodu z maluszkami mój może nie ogarnąć tych truskawek:( -
nick nieaktualny
-
A ja mam mega ochote na wafelki kokosowe ale triche sie boje wogole mam mega ochote na cos słodkiego tylko pomysłu mi brak heh. Dzis zaczynam pranie ubranek 3-6 bo widze ze niektóre juz by były dobre:)
Aaa i chciałam sie pochwalić Tymek dzis pierwszy raz złapał rączka zabawkętakie plastikowe kółko ale to juz cos:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:26
Miriam, Niesmiala, Lissa, Ewelina, Makcza, Bea_tina, olala81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czekolady w samej sobie to nie lubie jedyne czekoladowe cos do prince polo ale mój maz ma alergie na czekoladę wiec chce kupie wafelki kokosowe i jednego dziennie chociaz pewnie skończę Miriam tak jak Ty z rafaello czyli z cała paczka w brzuszku:p
Miriam lubi tę wiadomość
-
Makcza wrote:Dzień dobry, my idziemy zaraz z Dziobaczkiem do lekarza, bo ma wysypkę. Położna powiedziała kilka dni temu, że to zmiany hormonalne, ale ja mam wrażenie ,że się zaognia i ze ja swędzi - któraś z Was pisała, że dziecko trze buzią o ubranie, i moja właśnie tak robi. Albo mi sięwydaje, ale wwolę sprawdzić.
Z Tysiem mamy dziś radosny poranek bo od poniedziałku nie było kupy i dziś już tak stękał że nie ustawałam w masażu aż nie zrobił czegokolwiek. A potem syn przejął inicjatywę i dał czadu. Walabia masz rację, nigdy nie spodziewałam się, że kupa sprawi tyle radości!Makcza lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Śmiesznie kozgo, miałyśmy praktycznie ten sam termin porodu a Twój Tymek już taki chłop i zaraz będzie miał 3 mce. Tysio dziś rano tak się do mnie uśmiechał, normalnie do schrupania te nasze maluchy.
Karina daj znać co tam, trzymam kciuki za Was!https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ja tez chowam dla nastepnej pociechy
Niestety zupełnie nie mogę dojść do ładu z ciuszkami. Niby mam tego dużo a jak przychodzi co do czego to mała chodzi ciągle w tym samym i zawsze czegoś brakuje, np za mało spodenek. A ubranka 68 za duże a 62 za małe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:18
-
Witam się. my dziś mieliśmy strasznie ciężką noc. Oli zasnął dopiero o 23 i obudził się o 1.30 nie spał do 4 zasnął dopiero u nas w łóżku i o 6 znowu pobudka. jestem zmęczona.
rano byliśmy na usg, wszystko jest w porządku i z brzuszkiem i w moczu i z nerkami, więc pozostaje nam tylko przeczekać problemy brzuszkowe. -
jeśli chodzi o ciuszki to ja mam 2 siostry więc na razie nic nie sprzedaję, pochowam. ja więcej dzieci nie planuje ale im mogą się przydać.
Ten mój mały cyborg spał tylko godzine na spacerze i teraz znowu nic. pewnie padnie na całe popołudnie i w nocy znowu da popalić. Coś mu sie poprzestawiało.