Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
no mam nadzieję, że może to nadmiar nabiału i wszystko jest ok. Właśnie Nieśmiała,poklep po pupie. Ja to robię dość energicznie, że Franio się "kołysze"
i zawsze pomaga
Dziś wujek Franka bawił się w fotografamuszę Wam pokazać efekty tej zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 22:14
walabia, magdalena, Lissa, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
dziś było pierwsze wyjście Franka w koszuli
i nie protestował jakoś
mu chyba wszystko jedno
ugodowy jest
Ogólnie kto widzi pierwszy raz Franka to mówi, że wykapana mama
mi to odpowiada
choć muszę przyznać, że nos ma po tacie
ok jeszcze uszy
no dobra i od pasa w dół też znajdzie się podobieństwo
-
Dziewczyny wczoraj zjadlam drożdżowe z truskawkami i jak narazie jest dobrze;)
Kurczę pakowanie siebie i malucha to mega wyczyn ile tego wszystkiego trzeba zabrać to szok.
A my z Tymkiem pogaduchy od rana sobie urządzamy:)
Jak u Was po truskawkach i Doris jak u Ciebie po burito?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:25
-
Czesc kobietki, wszytskiego dobrego dla Waszych dzieciaczkow , samych usmiechow i duuuuuzo zdrowia z okazji Dnia Dziecka
U nas przedostatnia noc przespana uwaga.... 7 godzin !!! ale to raczej jednorazowy wybryk gdyz praktycznie nie spal nic w dzienWczorajszy dzien przespal caly budzil sie tylko na jedzienie i uwaga noc normalna tylko jedno budzenie hmmmm nie ma reguly
A dzis rano placz i poleciala pierwsza lezka , splynela do ucha i placz jakis taki inny doroslejszy mam wrazenie .
Ehh no i generalnie nie wiem jak Wy ale ja z kazdym dniem coraz bardziej kocham to moje malenstwo . Nawet jesli placze caly dzien wystarczy ze usmiechnie sie do mnie raz i o wszytskim zapominam , jak spi za dlugo to juz zaczyam tesknic zaz nim ehhhh chwilo trwaj !!!
Tusia ale masz fanego babla , pyzaty kochanydodawajcie fotki czesciej uwielbiam patrzec na te nasze maluchy
A i mam prosbe dziewczynywiem ze moze glupia ale dla mnie szalenie wazna . Dodam fotki mojego kciuka i mojego synka ja mam brachodaktylie dypu D czyli krotkie kciuki ( prezent od mojej mamy) i wpatruje sie w kciuki mojego synka i wszyscy mowia ze odziedziczyl je po mnie . NIe zebym nie byla zadowolona zawsze to cos takiego namacalnego co odziedziczy po mnie
A wiec czy mozecie zerknac na kciuki wlasnych pociech i porownac z kciukiem na zdjeciu ?szukam w necie i ciezko jest znalezc cokolwiek o kciukach niemowlat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 08:53
-
Lissa pewnie chodziło mu o spanie bez nadzoru czyli np w nocy albo sam w lozeczku my Tymka kładziemy na brzuchu tylko na naszym lozku i jak ktos ma go na oku. My dzis w nocy przerwy co 4h i spanie do 6.30 jus drugi dzien z rzędu synek wola mnie i uśmiecha się a nie tak jak do tej pory płaczem głodnym.
Lissa nie znam się na tym ale jak Tymek da mi okazje to zrobie zdjecie kciuka i wrzuce. -
też wrzucę kciuk Frania
z tym, że każdy mówi, że Franek ma długie palce więc nie wiem czy pomogę.
U mnie po truskawkach ok... a jadłam ostatnimi czasy codziennie. NO bo ta kupka ze smużkami krwi chyba nie po truskawkach co??? po truskawkach prędzej wysypka wychodzi tak??
Dziś rano już była kupa standardowa, wodnista dość i taka lekko brązowo-żółta
Kozgo, dobrej pogody i podróży Waszej trójce życzę :)a Tymek od kiedy tak już sobie gada fajnie??? mój czasem coś tam wydusi z siebie ale mam wrażenie, że jest to takie bardziej przypadkowe. -
Ja jadłam brokol i było ok.
Doris moze juz układ trawienny Zosi działa coraz lepiej
Co do truskawek to chyba bardziej wysypka wszędzie jest napisane ze krew raczej związana jest z nietolerancja laktozy albo skaza białkowa.
Zapakowani pod sufit a i tak na 100% czegos zapomnieliśmy haha.
Tymek tak duzo gada moze od 1,5tyg dzis nauczył sie nowego dźwięku i w kółko powtarzał go haha takie piszczenie, gruchanie śmiesznie tak:) -
My dotarliśmy bez przeszkód Tymek super zniósł podróż 2 przerwy na karmienie i przy jednej godz aktywnosci a tak to spał cała drogę a po przyjedzie zrobił wielka kupe i ogólnie uśmiechnięty nie płakał prawie w ogóle zobaczymy jak z zaśnięciem bedzie bo tylu nowych wrażeniach. Walabia śmiało polecam wam ten wyjazd nad morze.
A co tam u Was dziewczyny? -
super, że Tymek podróż zniósł dobrze
nas brat namawia żebyśmy do niego we wrześniu/październiku przylecieli do Londynu... tak się zastanawiam ale przecież ludzie latają z niemowlakami... teraz tylko łykajcie świeże powietrze i odpoczywajcie Kozgo
Dziś już nie wytrzymałam bo mam dość jedzenia gotowanego mięsa z suchymi ziemniakami... bez żadnych dodatków lub tylko gotowana marchewka więc często z ziemniaków rezygnuję... ale zakupiłam buraczki i mam zamiar sobie zrobić w słoiki i będę miała do obiadówhehe
-
Tusia my mamy w planach lot we wrześniu za granice na wakacje mam znajomych którzy mieszkają w Londynie i sa w Polsce raz na dwa miesiące to krótki lot wiec mysle ze spokojnie możecie lecieć teraz moja koleżanka była z 6 miesięczna córeczka w USA i swietnie zniosła lot.
Tusia89 lubi tę wiadomość