Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sobotę jadę z Zojka na uczelnie na Żerań mam egzamin i tak go nie zdam bo nic nie umiem
a nawet jak próbuje sie uczyć to nie potrafię
ciaza mózg mi zlasowała
nie jestem w stanie zapdsmietac gdzie klucze położyłam czy co jadlam wczoraj na obiad
myślałam zeby wybrać sie tam w niedxiele i tak sama siedzę do poniedziałku popołudnia
Mam nadzieje ze Tymek sie prześpi i wróci grzeczny aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kozgo - dzięki za odpowiedź. Wybraliśmy 5w1. Mały już zaszczepiony, ale nie obyło się bez dużego płaczu. Tak poza tym, to chyba mamy dość podobną sytuację. Twój synuś ma wodniaka jądra? Mój też, ale dobry pediatra stwierdził, że po 6 miesiącu sam się wchłonie. Z tego co pamiętam Twój mały też miał ułożenie pośladkowe i urodził się 3 tyg. wcześniej. Obserwowałaś skok rozwojowy trochę później niż powinien być? U dzieci wcześniej urodzonych podobno liczy się od daty rzeczywistego porodu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kwietniowe mamuśki
Ehhh my walczymy chyba ze wszystkim od skoku aż po kolki, brakiem kupy , brakiem baczkow , bólem brzuszka , a teraz śpi bardzo niespokojnie oczka zamkniete i sie kreci okropnie do tego skaza bialkowa i lekka nietolerancja Laktozy hmmmm czy wszystko wypisalam chyba takwiecej grzechów Marczella nie pamietam
Ps powiedzcie lub pocieszcie kiedy to sie skończy ???!! -
Miriam to unas jest odwrotnie mój zawiniety jak sloj na zime mial ubezpieczyc synka u siebie i co i zapomniał i dopiero teraz to zrobił zostawilam go na 30 min samego z synkeim , a mlody ryczal te 30 min
nie wie boi sie go czy co nie kumam bazy ja wszystko sama musze myslec za siebie za niego , a mi tez mózg uciekl i został chyba na porodowce na stole operacyjnym
Miriam, doris85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zapomniałam napisać 10 czerwca byliśmy na kontroli bioder wszystko ok super ortopeda nam sie trafił starsza babka ale fajna odrazu zauważyła ze mała ma skaże bialkawa mimo tego ze nabiału nie jem powiedziała ze musiałam jeść duzo nabiału wciazy i to dlatego podobno nabiału w ciazy nie powinno sie jeść od 6 miesiąca a ja 2 litry mleka na zgage wypijalam dziennie ! I pokazała mi ze przy odbycie taka czerwona otoczka pojawia sie od jedzenia dużej ilości nabiału w ciazy lub karmienia ale ma to zniknąć
ja wróciłam do swojej wegananskiej diety z przed ciazy i jest spoko tylko mam uważać ba soję i kakao bo uczulac lubią a dzis nawet zjadlam słoik ogórków kiszonych
-
Miriam ja teraz skaze bialkowa zaliczam i moge polecic ci kompiel w kisielu z maki ziemniaczanej lub w siemu lnianym tanio i skutecznie
lub maść koszt 58zl i Marczello czysty do dzis chgba mu nowe Mleko nie służy
-
nick nieaktualny