Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę dziwnie z tym mlekiem ze tak nagle rano zabrakło. Ja puki co pije raz dziennie lub dwa herbatki hipp w saszetkach bo te granylowana jest opor słodka i problemow nie mam z mlekiem odpukać.
Mój synek dzis tak zwymiotowal w nocy ze az za szczebelki wyleciało dobrze ze spał na boczku masakra i niestety brzuch go dalej mocno meczy nie wien czy to od tego ze kupa była w sobote czy co się dzieje ze znowu ten brzuch tak szaleje -
Kozogo biedne jesteśmy z tym MM koszmarne mój juz 3 rodzaj mleka pije i oby do 3 razy sztuka .....
Dzis sie tak zkasztanil ,ze była musowa kompiel z rana po samą szyję ....jak na razie wymieszany ten nutramigen pije dzis pół na pół ,ale okropne to mleko na maksa nie dość ,ze śmierdzi ,a smak ochyda ,ale oby pomogło i bede wojowala z pediatra jak mlodemu na brzuszek pomoże ,aby recepte wypisywal bo podobno tansze ,ale nie wiem ile !!!!jak na razie place 33,45 zł -
Widac z brzuszkowymi problemami nie ma znaczenia czy karmi się piersia czy mm to wszystko kwestia nie do konca rozwiniętego układu trawiennego i chyba czas jest jedynym lekarstwem chociaz po ostatnich 3 dniach juz nawet skończone 3 miesiące przestają byc dla mnie nadzieja na poprawę az strach pomyśleć co by było bez sab simplex:(
-
witam
Kozgo TY to potrafisz apetyty zrobić :)a ja właśnie skończyłam śniadanie
Hehe Koral witaj w klubie
Walabia mnie też kusi ta żyrafkaa Ty ją wylicytowałaś tak???
Kurde Kozgo powiedz wszystko pediatrze na wizycie, może coś zaradzi... a sab jeszcze dajesz? jeszcze trochę musisz wytrzymać to już ostatnie chwile i Tymek będzie już dorosłym 3miesięcznym niemowlakiem
Miłego dnia kobietki
-
Daje cały czas bo jak z nim jest ciezko z bakami to bez niego nie wiem co by było za tydzien wszystko powiem pediatrze smieje sie i niwie do Tymka ze ma ostatni dzien na te brzuchowe rewolucje i jutro ma byc juz dobrze bo inaczej reklamacja do szpitala :p
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kozgo a Tymkowi nic nie jest po tych naleśnikach w sensie czy nie ma problemu z brzuszkiem no bo wkońcu są smażone a ja też mam straszną ochote na te naleśniki ale jakoś boje się próbować nowości do tego 3 miesiąca bo też te bóle brzucha mamy często.
-
Lusia my robimy bez tłuszczu na teflonowej patelni a Tymek to ma ciagle bóle brzucha od gazow i po ostatnich 3 dniach gdzie jadłam mega przykładnie a on ciagle płacze i meczy sie z bakami chyba naprawdę widze ze u bas dieta nie ma większego znaczenia.
-
U nas dzisiaj fatalny dzień.Od rana płacz, prężenie i bolące bąki, już z niemocy zaczęłam podawać znowu Sab simplex, może tym razem coś pomoże. Zasypia tylko przy piersi i to a chwilkę tak niespokojnym snem, pochlipując co chwilę. Oj mogłoby sie to już skończyć te problemy z brzuszkiem. a z piersi raz leci, raz nie, nie mam pojęcia co się dzieje, a te fanatyczki z grupy wsparcia na Facebooku mnie dobijają "karmienie jest w głowie", no mam je w głowie ale wolałabym mieć w piersiach. Nie wiem może to przez stres, jednak nie jest łatwo pogodzić obowiązki w pracy w domu i z maleństwem. a miało być tak pięknie....
Makcza, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doris wow super my z Tymkiem nawet nie mozemy nic cwiczyc bo id 3 dni jest tylko sen i ryk heh masakra i co z moimi magicznymi 3 miesiącami jak jest masakrycznie i znowu tylko płacz na który nic nie działa heh
juz nie wiem jak mu pomoc mam dzis kryzys a Tymek chce chyba zeby go w całym bloku usłyszeli
Olala łącze się w bolumoze bol brzucha tez jest tylko w głowie to chętnie go wykasuje ze swojej
Miriam super -
nick nieaktualny