X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziwnie z tym mlekiem ze tak nagle rano zabrakło. Ja puki co pije raz dziennie lub dwa herbatki hipp w saszetkach bo te granylowana jest opor słodka i problemow nie mam z mlekiem odpukać.

Mój synek dzis tak zwymiotowal w nocy ze az za szczebelki wyleciało dobrze ze spał na boczku masakra i niestety brzuch go dalej mocno meczy nie wien czy to od tego ze kupa była w sobote czy co się dzieje ze znowu ten brzuch tak szaleje :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was laseczki

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozogo biedne jesteśmy z tym MM koszmarne mój juz 3 rodzaj mleka pije i oby do 3 razy sztuka .....

Dzis sie tak zkasztanil ,ze była musowa kompiel z rana po samą szyję ....jak na razie wymieszany ten nutramigen pije dzis pół na pół ,ale okropne to mleko na maksa nie dość ,ze śmierdzi ,a smak ochyda ,ale oby pomogło i bede wojowala z pediatra jak mlodemu na brzuszek pomoże ,aby recepte wypisywal bo podobno tansze ,ale nie wiem ile !!!!jak na razie place 33,45 zł

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widac z brzuszkowymi problemami nie ma znaczenia czy karmi się piersia czy mm to wszystko kwestia nie do konca rozwiniętego układu trawiennego i chyba czas jest jedynym lekarstwem chociaz po ostatnich 3 dniach juz nawet skończone 3 miesiące przestają byc dla mnie nadzieja na poprawę az strach pomyśleć co by było bez sab simplex:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Kozgo TY to potrafisz apetyty zrobić :)a ja właśnie skończyłam śniadanie :)

Hehe Koral witaj w klubie :)

Walabia mnie też kusi ta żyrafka :D a Ty ją wylicytowałaś tak???

Kurde Kozgo powiedz wszystko pediatrze na wizycie, może coś zaradzi... a sab jeszcze dajesz? jeszcze trochę musisz wytrzymać to już ostatnie chwile i Tymek będzie już dorosłym 3miesięcznym niemowlakiem :)

Miłego dnia kobietki :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daje cały czas bo jak z nim jest ciezko z bakami to bez niego nie wiem co by było za tydzien wszystko powiem pediatrze smieje sie i niwie do Tymka ze ma ostatni dzien na te brzuchowe rewolucje i jutro ma byc juz dobrze bo inaczej reklamacja do szpitala :p

Bea_tina lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem wściekła :/ Czarek mnie tak załatwił ze muszę sama jechać 170 km z Zojka :/ masakra :( trzymajcie kciuki wlasnie sie pakuje

• olala81 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dasz radę Miriam, matki mogą wszystko;)
    Powodzenia

Miriam lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy gdzie wy zapisujecie się na basen z maluszkami ?

Miriam powodzenia!

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, ja się zapisałam na basen muszelka.

http://www.basen-muszelka.pl/files/npn_wakacje2014.pdf

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, pewnie Zojka będzie spała więc spokojnie. Zrób przerwy na karmienie i będzie git! powodzenia

dqprj44jypq2k6s8.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo a Tymkowi nic nie jest po tych naleśnikach w sensie czy nie ma problemu z brzuszkiem no bo wkońcu są smażone a ja też mam straszną ochote na te naleśniki ale jakoś boje się próbować nowości do tego 3 miesiąca bo też te bóle brzucha mamy często.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia my robimy bez tłuszczu na teflonowej patelni a Tymek to ma ciagle bóle brzucha od gazow i po ostatnich 3 dniach gdzie jadłam mega przykładnie a on ciagle płacze i meczy sie z bakami chyba naprawdę widze ze u bas dieta nie ma większego znaczenia.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:20

olala81, Kaja, Makcza, Tusia89, Bea_tina, Lissa lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj fatalny dzień.Od rana płacz, prężenie i bolące bąki, już z niemocy zaczęłam podawać znowu Sab simplex, może tym razem coś pomoże. Zasypia tylko przy piersi i to a chwilkę tak niespokojnym snem, pochlipując co chwilę. Oj mogłoby sie to już skończyć te problemy z brzuszkiem. a z piersi raz leci, raz nie, nie mam pojęcia co się dzieje, a te fanatyczki z grupy wsparcia na Facebooku mnie dobijają "karmienie jest w głowie", no mam je w głowie ale wolałabym mieć w piersiach. Nie wiem może to przez stres, jednak nie jest łatwo pogodzić obowiązki w pracy w domu i z maleństwem. a miało być tak pięknie....

Makcza, Bea_tina lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez coraz mniej mleka :/ chyba faktycznie karmienie jest w głowie, bo ostatnio miałam w niej przeprowadzkę zamiast dziecka i oto efekty.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojechalysmy całe i zdrowe ;)

Kaja, doris85, szczessciara lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka grzeczna była ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris wow super my z Tymkiem nawet nie mozemy nic cwiczyc bo id 3 dni jest tylko sen i ryk heh masakra i co z moimi magicznymi 3 miesiącami jak jest masakrycznie i znowu tylko płacz na który nic nie działa heh :( juz nie wiem jak mu pomoc mam dzis kryzys a Tymek chce chyba zeby go w całym bloku usłyszeli :(

Olala łącze się w bolu :( moze bol brzucha tez jest tylko w głowie to chętnie go wykasuje ze swojej :(

Miriam super :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miarę polowe drogi spała druga polowe spiewalam :D ale podróż do najłatwiejszych nie należała ;) jedna przerwa na karmienie :) czas podróży 3H

‹‹ 447 448 449 450 451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ