Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam, pediatra faszerowała Zośkę smectą. Nie polecam. U nas tak jest od 2 miesięcy z tym że teraz kupa co 5 dni. Póki mała nie ma gorączki i jest pogodna to myślę, że nie ma co się przejmować. A temperaturę sprawdzam na czuja - dotykiem i z reguły zgadza się z odczytem termometru na podczerwień.
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZoja marudna nadal jeczy i jeczy ale tak inaczej niz zawsze
baki puszcza widać ze brzuszek boli jeść tez nie chce. ;( z każdym baczkiem leci woda z pupy troszkę koloru pomarańczowo żółtego juz ma cała pupę przy odbycie czerwona.
leży teraz z pupa na wierzchu żebym widziała czy leci ta woda z baczkami żebym mogła szybko przemywac ...
-
nick nieaktualny
-
Ja mam doświadczenie ze starszą córką której też dość szybko podałam jabłuszko oczywiście nie surowe tylko rozgotowane i zmielone
nic jej się złego nie stało, wręcz pomogło
ja nie jestem z tych mam chuchających i dmuchających i najlepiej karmiących tylko cycem do roku czasu hehe, oczywiście nie mam na myśli ze któraś z Was taka jest , tylko przykład podałam )żebyście mnie tu nie zlinczowały
Miriam, doris85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie nie
ja tam od słoiczków stronię, jeśli juz to na wyjazdach tylko. Tak dawałam starszej. Sama zrobiłam
wiesz jak Ci Zojka sama odrzuci cyca już nie będzie chciała to na siłe jej nie będziesz chyba dawać ?? STarsza mi sama odrzuciła mimo że chciałam ona już wypluwała i się dławiła..
Miriam lubi tę wiadomość
-
doris85 wrote:Kupie słoiczek i spróbuje tak po 3 dniach bez kupy. Ja już tyle kropelek dawałam, że jabłko raczej nie zaszkodzi.
a sama lepiej zrób, nie te ze słoiczka, Pokrój jabłko na małe kawałeczki i wrzuć do garczka i przykryj. Na małym ogniu ono ci się samo rozgotuje i zrobi się z tego mus.a jak będzie miał grudki to zblenduj
-
A mój Franek nie lubi już leżenia. Ostatnio kładę go do rogala, żeby choć trochę miał wyżej głowę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:22
NataliaK, Lissa, Miriam, Bea_tina, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png