Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lissa wrote:Zaraz Was przeczytamm ale mam na szybko pytanie,.
Co powinnam zrobic, moja szwagierka , wiem ze nie chciala no ale myslenie nie boli zamiast 5 miarek mleka dala dziecku 10 czyli podwojna porcje . Wystraszylam sie podalam mu wode moze cos tam wyrowna , nie wiem czy powinnam jakos zdzialac czy poczekac na reakcje , zadzwonic do lekarza na pogotowie . Jak na razie maly jest ok nie widze zmiany ....
Co myslicie
Poczekaj na reakcje , a jesli masz pediatre znajomego to dzwoń , ale mnie sie wydaje , ze dłużej ci pospi bo bedzie najeszony !!! Kolezanka zamiast mleka zrobila dziecku kaszki mlody spał jak zabity do 9 rano , a takiego psikusa zrobił jej 10 letni syn , ktory kartony jej na wieczór pomieszal hihiji -
Makcza wrote:Wg mnie nic się nie stanie, pewnie będzie miał kłopot z wyproznieniem i tyle.
to z pewnoscia juz i tak powinien zrobic bo od niedzili cisza jak go to jeszcze przytka to pewnie bez czopka nie poleci ehhh mam nadzie ze tylko na tym si eto odbije -
Kaja wrote:Poczekaj na reakcje , a jesli masz pediatre znajomego to dzwoń , ale mnie sie wydaje , ze dłużej ci pospi bo bedzie najeszony !!! Kolezanka zamiast mleka zrobila dziecku kaszki mlody spał jak zabity do 9 rano , a takiego psikusa zrobił jej 10 letni syn , ktory kartony jej na wieczór pomieszal hihiji
Tez mi to przeszlo przez mysl skoro dstal taką zageszczona porcje . Oby go brzuszek nie bolał -
Mnie dziś waga pokazała 20 kg mniej niż w dniu porodu. Jeszcze 4 do wagi sprzed ciąży, ale też 10 do dobrego wyglądu. I z 18 do wymarzonej wagi, której już nigdy nie osiągnę
Syfów nie jem w ogóle. Ze złych rzeczy - za dużo pieczywa (kanapka najszybsza) i ciastka Kozgo przy niedzieli
-
Walabia, to mamy taka samą wagę
Jeszcze 2 kg mi zostało a jak będzie 5 z przodu to będę laska
Ja niestety jem za dużo słodyczy i w ogóle wszystkiego i jak skończę karmienie to będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Kaja, jak sie objawia to przedawkowanie, bo my tez mamy małe ciemiączko. W dniu porodu 5x5mm.
Makcza, 18kg? Chcesz być przecinkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 23:07
-
Doris, z moja figura nigdy nie byłam i nie będę przecinkiem. Moja wymarzoną waga to 58 kg, moja dobra waga zaczyna się od 66 kg w dół. Teraz jest 76, wiec jeszcze muszę 10, żeby się dobrze czuć. Ale to już ten etap, że z każdym kilogram em, który mi spada wyglądam lepiej, to jest motywujące. Bo wcześniej raczej nie było widać różnicy między 86 a 82 np.
-
Walabia, mnie też dieta śródziemnomorska służy i bardzo ja lubię, ale bez nabiału trudno zrezygnować z pieczywa, no bo coś trzeba jeść oprócz mięsa i warzyw. A marzę o twarożku na śniadanie czy o mozzarelli z pomidorami albo jogurcie na przekąskę. ..
Doris, te 2 kg, które Ci rzekomo zostały, to wiesz, gdzie masz. .. -
Ja to nawet wagi nie nam i nie wiem ile wazę. Niestety dzien dobroci dla mamusi sie wcOraj skonczyl i dzis od 6 mamy znowu ryk i gazy a raczej problem z ich wydostaniem:(
Lissa o ile pamietam to Ty robiłaś napar z kminku napiszesz mi jak i czy z mielonego czy z normalnego i ile podawałas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:24
-
doris85 wrote:Walabia, to mamy taka samą wagę
Jeszcze 2 kg mi zostało a jak będzie 5 z przodu to będę laska
Ja niestety jem za dużo słodyczy i w ogóle wszystkiego i jak skończę karmienie to będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Kaja, jak sie objawia to przedawkowanie, bo my tez mamy małe ciemiączko. W dniu porodu 5x5mm.
Makcza, 18kg? Chcesz być przecinkiem?
Hey kochana na usg w nerkach wczoraj pani widziała i mówiła ,że odklada sie ta witamina Dale nerki przefiltruja
-
Makcza wrote:Doris, z moja figura nigdy nie byłam i nie będę przecinkiem. Moja wymarzoną waga to 58 kg, moja dobra waga zaczyna się od 66 kg w dół. Teraz jest 76, wiec jeszcze muszę 10, żeby się dobrze czuć. Ale to już ten etap, że z każdym kilogram em, który mi spada wyglądam lepiej, to jest motywujące. Bo wcześniej raczej nie było widać różnicy między 86 a 82 np.
Kochana ja muszę dobić do 70 kg bo przy moim wzroscie zawzze tyle mialam no czasami 68kg ale to czasy gdzie sie latalo po Landacha teraz mam 86 wiec troche mnie zostało do zwalenia tylko brzuch mnie lekko nipokoi buuuuu
-
Również się witam, pozdrawiam wczorajszym okropnym dniu jestem pełna nadziei, e może jednak w końcu będzie lepiej.wczoraj dopadło mnie kryzysowe negatywne myślenie.
Dzisiaj na razie nie jest źle i oby tak zostało. Kozgo dzisiaj jak się z Tobą łącze z bólu i współczuję.
Mały zasnął idę jeść śniadanie. -
A ja sie jeszzE z mężem pokłóciłam bo Tymek płacze i prosze zeby go ponosił bo chciałam cos w kuchni zrobic a on ze nie bo on nami manipuluje no i przecież mowie ze brzuch go boli i gazy mecza a on to go odłoż do lozeczka mimo ze ryczy tam no szlag mnie trafia bo on go nie bedzie rozpieszczał grrr zero pomocy.
-
Kaja wrote:Kochana ja muszę dobić do 70 kg bo przy moim wzroscie zawzze tyle mialam no czasami 68kg ale to czasy gdzie sie latalo po Landach
a teraz mam 86 wiec troche mnie zostało do zwalenia tylko brzuch mnie lekko nipokoi buuuuu
Kaja, to pewnie wysoka jestes ? Ja 170.