Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo mnie mówiono , ze czkawka i zielone kupy , ze zimno i przeziębienia , a ten biedak takie kupy trzaska po nutra takie zielone w upale mam nu klasc termofor to jednej powiedzialam ze sama se go ma włożyć najlepiej w picze bo jest 28c i jeszcze goracy termofor niech na swych wnukach niech spr , a nie na moim i foch mam spokój z sąsiadka
-
Jezu jak ja nie lubię takich złotych myśli ,a jej wnuki zasmarkane i na boso po trawie jak tak zimno było ,a mnie bedzie mówiła co ja mam z moim robić !!!!wziąść i w ten Kaczy łeb strzelić !!
magdalena lubi tę wiadomość
-
Chyba kazda z nas zna te zlote rady;)Franio dzis po nocy dostal takie czerwone plamki... Zastanawialam sie czy to moze od komara... Ale są zbyt czerwone i plaskie... Ma po dwie najednej rączce i nozce i po jednej na drugiej rączce i nozce. Czy by to moglo byc od upalu? Moze reakcja poszczepienna? No nic będę obserwować. Kozgo u nas Glowa tez mokra przy karmieniach.
Kaja a jak leszcze objawiało sie to przedawkowanie witaminy,oprócz tego,ze na usg eyszlo? -
Olala,synuś przeslodko wygląda z tym misiem;) no i gratulacje zabka!!!
Karina jestes dzielna babka,tak jak Kozgo napisala,pozytywne myślenie dużo moze zdzialac.
Miriam, jestes mega pozytywna krejzolka
Walabia,bym zapomniała. Mega gratulacje dla Franciszka. Czy powtórzył mamusi przewrót? -
Doris, tylko spokój moze Cię uratować. Choć ja tez czasem zeby zaciskam. Wychodze z zalozenia,ze żadna babcia nie chce źle dla dziecka wiec jeli to nie jest jakieś straszne postępowanie i wiem, ze tylko chwilowe to odpuszczam. Co swoje pomysle,to pomysle
kozgo,pisze teraz z Tel i zajmuje mi to kupe czasu:)podziwiam Cię,ze Ty piszesz tylko z Tel.doris85 lubi tę wiadomość
-
Doris kochana wiesz podobnie jest umnie każda mądra i matka Polka ,a tak samomnie cierpialy jak im ktoś im z dzieckiem robił jak z twoim heheh wypalilam wczoraj i kurde nie poskutkowalo jak do pustaków sie gadalo !!!!olej i rub swoje na ich oczach bo ja tak robie mnie nie mowia nie rob tak zrob tak , a ja robie jak mnie pasuje !!!
doris85 lubi tę wiadomość