Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olala maz Ci obcina włosy wow:)
U nas to nie działa Tynek nic nikomu nie bedzue udowadniał haha.
Makcza buziaki dla Kiruni naszego forumowego aniołka:)
Tusia dzis bardzo dziwny dzien Tymek w sumie duzo spał bo łącznie z 6h marudzi ale uspokaja sie sam z siebie co nigdy sie nie zdarzało, za to nie lubi ulubionej zabawki swojej dzisiaj i co najśmieszniejsze uspokaja się na brzuchu szok i zjada rece niemożliwe i cały czas na boki ale na brzuch ani plecy sam sie nie przekręca za to jak całuje mu rece i szyje to mega głośno i długo sie smieje. I z cycem troche walki chce, bie chce odchyla sie do tylu gafa do sufitu wariat normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 18:43
Makcza lubi tę wiadomość
-
olala ekstra
ciekawe kiedy Franula się przekręci
Dziewczyny wiem, ze ten temat był już poruszany ale możecie jeszcze raz napisac jakie żele na dziąsła używacie??? Franko się tak męczy. Cały dzień piąstki w buzi, czasem aż się denerwuje... wywala smoczka i szybko piąstki wkłada. strasznie się mści na nich. Aktualnie chyaba tylko go swędzą bo się czasem złości ale boję się jak zaczną go boleć...więc wole być przygotowana. Tylko z tego co pamiętam pisałyście, że te żele są dopiero po 4 miesiącu tak??? ;/
Słyszałam (moja kuzynka też to miała) że są takie sylikonowe nakładki na palec do masażu dziąseł. Miałyście z tym do czynienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:40
-
koral - u nas nie zauważyłam, żeby plamy się nie spierały, ale to też podobno zależy od tego, jakiego mleka się używa...
olala - Super przewrotka....
hmmm...Mateusz też się kilka razy już przewrócił z brzucha na plecy, pierwsze razy to myślałam, że po prostu głowa za ciężka i przechyliła go, ale zaczęło się to powtarzać dość często i sam jakoś manewrował tą główką, by się przewrócić...W ogóle chyba przechodzi jakiś skok, bo co rusz widzę coś nowego...od jakiegoś czasu już podtrzymuje sobie butelkę, złącza sobie rączki jak do modlitwy, dziś też zrobił ten sam myk ze stópkami, kupiłam mu dziś gwiazdkę z lusterkiem i różnymi przywieszkami i bawił się dziś tym dobre dziesięć minut...szturchał, kopał ją, w końcu udało mu się złapać za jeden uchwyt i zaraz do buzi...a potem machał tą rączką i grzechotał tym jak nie wiem, a radochy miał przy tym, że szok -
Ktoś tu się pytał o pocenie...małemu też się namiętnie pocą rączki i stópki...zresztą starszej też
Więc to jakaś cecha rodzinna...
A oczy ma nieokreślonego koloru...takie wymieszanie granatu z brązem, takie nie wiadomo co...nie mam porównania z córką, bo ta od razu urodziła się z brązowymi... -
Tusia my używamy dentinox ale szczerze mówiąc to robię mu rzadko bo to przynosi ulgę tylko na kilka minut a używać można 2 razy dziennie, więc czasem używam jak już ewidentnie widzę że go bardzo boli.
Taką nakładkę tez mam i właściwie od początku mu co kilka dni masuję dziąsełka ale jak bolą to mu się nie podoba więc ostatnio jej nie używałam. Poleciła mi ją znajoma która jest asystentką dentysty i mówiła żeby od początku dbać o dziąsła.
U nas pocenie też mocne, zwłaszcza nóżki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:22
-
walabia - fajnie, że chemia się mamie kończy
Trzymam mocno za nią kciuki
No i wszystkiego najlepszego dla Emilki i Kiruni
Jesli chodzi o wyjazdy...my się w tym roku nigdzie nie wybieramyAle córcia skorzysta z wakacji, bo moja siostra bierze ją w ten piątek na tydzień nad morze...trochę długa od nas trasa, ( trasa samochodowa to ponad 700 km tam gdzie jadą), więc z małym to bym raczej rady nie dała, zwłaszcza, że on ledwo w foteliku usiedzi, gdy jedziemy godzinę do Rzeszowa...
Makcza lubi tę wiadomość
-
Tusia89 wrote:
Słyszałam (moja kuzynka też to miała) że są takie sylikonowe nakładki na palec do masażu dziąseł. Miałyście z tym do czynienia?
Tusia, ja mam taką nakładkę i Franek ją sobie gryzieKosztuje grosze, (ok.5 zł firmy baby ono) więc można kupić i zaryzykować
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
koral wrote:tusia sprawdzisz nazwe tego mydełka??
no i problem jest w ty, ze te plamy zaczyna byc widac dopiero po praniu...
A może to macie na myśli?
http://allegro.pl/gallseife-mydelko-na-uporczywe-plamy-z-niemiec-i4434474894.html
https://www.maluchy.pl/li-73157.png