Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja to wam zazdroszcze ze siedzicie z malymi , ja pracuje cały czas, czasem wiecej pracy czasem mniej , co prawda mały jest caly czas ze mna jestem samam w biurze wiec moge sobie na to pozwolic .
Wymyslilam ze jak bedzie wiecej pracy a maly bedzie wymagal wiecej uwag to zatrudnie jakas nianie na godziny i bedzie siedziec ze mna w biurze. jak bedzie praca to ona sie zajmie malym oczywiscie na moich oczach a ja skupe sie na zadaniach .
Co do oczu to moj ma caly czas niebieskie, teraz zrobily sie jasniejsze , po urodzeniu byly granatowe .
Ja mam zilono, zolto brazowe a maz ciemny braz . jesli zostana mu niebieskie to tylko po moim tacie -
nick nieaktualnyLissa wrote:Miriam super pomysl z t aopieka nad dzieciaczkiem
ciekawa jestem jak to wyglada z zazdrosia u maluchow czy Zojka widzac ze bierzesz inne dziecko na rece nie urzadzi Ci koncertu , zwlaszcza ze Twoje ramiona to jej ulubione miejsce
czasem w żłobie to i trójkę sie nosiło
ale nie polecam trójki po pierwsze nie za bardzo bezpiecznie po drogie cieżko jak nie wiem
Wlasnie jestem ciekawa jak to z zazdrością własnego dziecka bo obce dzieciaczki tez potrafiły być zazdrosne szczególnie moja ulubienicą Polcia. -
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Lissa podziwiam Cie ze jestes w stanie pracowac z moja Zojka by to nie przeszło
No domyslam sie znając Twoja terrorystke
Ja mam czesto wyrzuty sumienia jak pracuje a maly bawi sie sam na macie ( na szczescie on niema nic przeciwko) ale jak tylko mam chwile przerwy to go wytarmosze aby mu starczylo na kolejna godzine i tak w kółko -
nick nieaktualny
-
Ryanek grzeczny to daje mamusi popracować, ja już wiem, że chce iść na rok wychowawczego i staram odkładać sobie kasę z pensji chociaż mega ciężko jest wiadomo, że mąż będzie nas utrzymywać ale lubię niezależność i chce mieć jakieś swoje pieniądze, potem na rok pewnie z teściową zostanie i do przedszkola ale jak słyszę co się dzieje w mojej pracy to nie wiem czy będę miała gdzie wracać al eto jeszcze kupa czasu.
Tymek właśnie rozpoczął swoją długą drzemkę i chyba położę się z nim:)
Kaja dla pocieszenia powiem Ci, że mój syn je mleko z cyca a też cały czas męczą go gazy taki delikatny więc nie jesteś z tym sama nawet magia 4 miesiąca tego nie wyeliminowała. Tak sobie myślę, że jeżeli odstawimy debridat i espunisan w sierpniu i wszystko wróci to od września będzie trzeba przejść na mm chociaż jak czytam Kaja Twoje przygody to zaczynam wątpić że będzie to lek na całe zło.
Miriam, a czemu mieli by zabrać Ci prawko? chyba zabierają jak udowodnią, że to Ty spowodowałaś wypadek?
A jak z tą kasą za wycieczkę domagali się jeszcze?
Kurcze u nas nie ma takiej poduszki na brzuszek w fiher price:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez myślałam zeby Zojce jakaś fajna kupić wlasnie taka jak w pracy mieliśmy nad tak sie zastanawiałam albo nad fisher prica taka z małpami
ale mamy zwykła z biedronki dostaliśmy i myśle ze nie ma sensu teraz kupować innej bo ile ona jeszcze zbyeho bedzie korzystać