X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam prywatnie i dostał nutramigen ,a jak chciałam jeszcze ran do niego to juz 2 tydz na urlopie jest wiec poczekam a serducho mi sie kraje jak on cierpi przez złe mleko !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy już o pracy myslicie matko a mnie tylko mm w glowie jak mu pomóc !!!! Ja na razie tylko o tym myślę !!!! Praca nie zajac nie ucieknie poczeka !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam super pomysl z t aopieka nad dzieciaczkiem :-) ciekawa jestem jak to wyglada z zazdrosia u maluchow czy Zojka widzac ze bierzesz inne dziecko na rece nie urzadzi Ci koncertu , zwlaszcza ze Twoje ramiona to jej ulubione miejsce :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a może wrócić do nutramienu po nim chyba bylo ok tylko jeść go nie chciał o ile dobrze pamietam

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to wam zazdroszcze ze siedzicie z malymi , ja pracuje cały czas, czasem wiecej pracy czasem mniej , co prawda mały jest caly czas ze mna jestem samam w biurze wiec moge sobie na to pozwolic .
    Wymyslilam ze jak bedzie wiecej pracy a maly bedzie wymagal wiecej uwag to zatrudnie jakas nianie na godziny i bedzie siedziec ze mna w biurze. jak bedzie praca to ona sie zajmie malym oczywiscie na moich oczach a ja skupe sie na zadaniach .

Co do oczu to moj ma caly czas niebieskie, teraz zrobily sie jasniejsze , po urodzeniu byly granatowe .
    Ja mam zilono, zolto brazowe a maz ciemny braz . jesli zostana mu niebieskie to tylko po moim tacie :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Miriam super pomysl z t aopieka nad dzieciaczkiem :-) ciekawa jestem jak to wyglada z zazdrosia u maluchow czy Zojka widzac ze bierzesz inne dziecko na rece nie urzadzi Ci koncertu , zwlaszcza ze Twoje ramiona to jej ulubione miejsce :-)
    Lissa mam wprawę w noszeniu dwójki na raz ;) czasem w żłobie to i trójkę sie nosiło ;) ale nie polecam trójki po pierwsze nie za bardzo bezpiecznie po drogie cieżko jak nie wiem ;)

Wlasnie jestem ciekawa jak to z zazdrością własnego dziecka bo obce dzieciaczki tez potrafiły być zazdrosne szczególnie moja ulubienicą Polcia. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa podziwiam Cie ze jestes w stanie pracowac z moja Zojka by to nie przeszło :D

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, ja tez z kazdym razem patrze czy brzuszek sie rusza , zwlaszcza jak dluzsze drzemki sobie uciana tak wiec mysle ze to jest normalne :-)

Tusia89 lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Lissa podziwiam Cie ze jestes w stanie pracowac z moja Zojka by to nie przeszło :D

No domyslam sie znając Twoja terrorystke :-)

Ja mam czesto wyrzuty sumienia jak pracuje a maly bawi sie sam na macie ( na szczescie on niema nic przeciwko) ale jak tylko mam chwile przerwy to go wytarmosze aby mu starczylo na kolejna godzine i tak w kółko :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trojka na raz :-o o matko ciezko mi to logistycznie ogarnąć :-D

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno najstarsze na plecach na barana dwójka z przodu ;)

Jak dwoje tylko to na biodrach ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryanek grzeczny to daje mamusi popracować, ja już wiem, że chce iść na rok wychowawczego i staram odkładać sobie kasę z pensji chociaż mega ciężko jest wiadomo, że mąż będzie nas utrzymywać ale lubię niezależność i chce mieć jakieś swoje pieniądze, potem na rok pewnie z teściową zostanie i do przedszkola ale jak słyszę co się dzieje w mojej pracy to nie wiem czy będę miała gdzie wracać al eto jeszcze kupa czasu.

Tymek właśnie rozpoczął swoją długą drzemkę i chyba położę się z nim:)

Kaja dla pocieszenia powiem Ci, że mój syn je mleko z cyca a też cały czas męczą go gazy taki delikatny więc nie jesteś z tym sama nawet magia 4 miesiąca tego nie wyeliminowała. Tak sobie myślę, że jeżeli odstawimy debridat i espunisan w sierpniu i wszystko wróci to od września będzie trzeba przejść na mm chociaż jak czytam Kaja Twoje przygody to zaczynam wątpić że będzie to lek na całe zło.

Miriam, a czemu mieli by zabrać Ci prawko? chyba zabierają jak udowodnią, że to Ty spowodowałaś wypadek?
    A jak z tą kasą za wycieczkę domagali się jeszcze?

Kurcze u nas nie ma takiej poduszki na brzuszek w fiher price:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:10

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29qjyox.jpg

Kozgo bo nie mam prawka rok a teraz jakieś nowe przepisy weszły :/ i tak myśle ze mi zabiorą

Nie odzywali sie juz w sprawie tej wycieczki chyba dali sobie spokój ;)

Lissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde do góry nogami :(

Kozgo taka podusze w pracy mieliśmy tylko chyba z tiny lov albo jakoś tak

• kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ale Wy podobne jesteście :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a wszyscy znajomi mówią ze Zojka to istny Czarek :D miło mi usłyszeć ze jednak jest podobna do mnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.allegro.pl/tiny-love-duza-mata-malpia-wyspa-zabawki-gratis-i4432283195.html
    O to dokładnie mieliśmy w pracy ;)

Lissa lubi tę wiadomość

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam na tym zdjeciu wygladacie tak samo :-)

A mi zadna z was nie powiedziala xzy Ryan podobny do mnie :-(

No wlasnie kozgo patrzylam w necie ale nie moglam znależć na polskich stronach :-/

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna ta mata Miriam,
    My dostalismy mate tiny love ale zwykla prosta , myslalam zeby mu kupic jakas wypasiona ale chyba zrezygnuje i zainwestuje w jakas inna fajna zabawke :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślałam zeby Zojce jakaś fajna kupić wlasnie taka jak w pracy mieliśmy nad tak sie zastanawiałam albo nad fisher prica taka z małpami :D ale mamy zwykła z biedronki dostaliśmy i myśle ze nie ma sensu teraz kupować innej bo ile ona jeszcze zbyeho bedzie korzystać ;)

‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ