Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa Rayan jest podobny do Ciebie. ;)

Lissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sytuacja z siostra ? Nie wiem czy przegapilam post czy nic nie pisałas

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Lissa Rayan jest podobny do Ciebie. ;)

Ahhh miód na moje serce :-D ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A jak sytuacja z siostra ? Nie wiem czy przegapilam post czy nic nie pisałas

Aj bo na sama myśl odechciewa mi sie wszystkiego, nie chce do tego wracac i jakos ciezko mi to bylo napisac .
    Zdecydowali sie na zabieg . Juz po wszystkim .

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko tak mi przykro :(
    Przepraszam ze zapytałam miałam jednak nadzieje ze to inaczej sie skończy ...

• doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wychowawczy odpadł, wiec trzeba będzie w marcu do jakiejś nowej roboty. W ogóle sobie nie wyobrażam tego, że oddam komuś pod opiekę moją Ziabkę. No way!

Lissa, widać tak miało być. Cała sytuacja nie była sprzyjająca z żadnej strony :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:04

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa przykro mi wiem co przeżywasz może te Twoje myśli i strach o małego związany jest z Tą sytuacją. trzymaj się.

Mały miał dziś pobierana krew na oddziale dziecięcym by to nas takie maluchy dodsyłają na oddział intensywnej mnie z nim nie wypuścili. zabrali mi go jeszcze sim do nich uśmiechał a wrócił niestety płacząc ogromnymi łzami z głową że krwi.okropne.teraz śpi bardzo niespokojnie ale ogólnie dostępne is bardzo wesoły tylko wzbudza się co chwilę z takim przerażeniem. no musi jakoś ten stres odreagować. płakał tylko chwilę całe szczęście.

Tusia89 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala a co sprawdzacie ? Po co pobieranie krwi?

Lissa przykro mi ale moze tak miało byc oby siostra uwolniła sie od tego faceta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 13:31

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, zrobiłam pół skalpela Chodakowskiej i teraz bolą mnie kolana :/

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris podziwiam Cie ja ostatnio mam okropnego lenia :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, to dopiero początek. Waga ok, ale ciało sflaczałe. Cały rok(!!!) nie ćwiczyłam i brak mi energii.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tez powinnam się wziąć moze troche energii by mi to dodało. Kurde mam wrażenie ze dzis znowu mamy problemy z brzuszkiem Tymek przy bączkach płacze :( kurde co z ta magia 3 i 4 miesiaca no

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja jak zaczęłam skalpel to dotrwałam do 13 minuty, bo właśnie zaczęły boleć mnie kolana :D już nie wróciłam do przyjaźni z Chodakowską hehe :D może kiedyś ją odnowię :)

Miriam, juz kiedyś pisałam, że Zojka według mnie jest podobna do Ciebie, i zdania nie zmieniam, to ostatnie zdjęcie mnie jeszcze w tym bardziej upewniło :D

Kozgo, czy Ty nie miałaś się zdrzemnąć??? hehe

Jeny biedny Oliwier:( ale jak mus to mus. buziaki dla maluszka.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo wczoraj pediatra uznała, że skoro cały tydzień tak wył to może jakaś infekcja dróg moczowych albo coś innego lepiej sprawdzić niż zganiać wszystko na zęby i skoki. mamy więc robione wyniki moczu i krwi, chociaż ja obserwując go teraz ile nowych rzeczy umie o tak myślę, że może to byl skok ale jak tak miałby wyglądać każdy, że mały drze się jakby go ze skóry obdzierali całymi dniami to ja wysiadam.

01582n0ast4hm7dp.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola a czemu u was z głowy pobierają, ja byłam z małą w tamtym tyg na pobraniu i normalnie z rączki z dłoni ściśniętej w piąstke

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co trzeba kupić na chrzest? świeca, szatka i coś jeszcze?

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    ola a czemu u was z głowy pobierają, ja byłam z małą w tamtym tyg na pobraniu i normalnie z rączki z dłoni ściśniętej w piąstke
    e to zależy kto jak miał pobierane kiedyś jak miał chyba z 5 tygodni i robiła to połozna od maluszków to tez mu pobrała z raczki, ale na dziecięcym najczęściej tak pobierają, nie wiem widocznie tak im wygodniej, ale widok jest okropny, pewnie dlatego nie wpuszczają mamy.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza- tez sie wszyscy dziwili ze urodzila sie juz z brazowymi:) widocznie czasem tak bywa:)

Koral - no wiadomo ze przesadzac z tymi strachami nie mozna bo by czlowiek zwariowal ciagle sie zadreczajac wiec zwykle staram sie szybko glupie mysli odgonic...

Lissa - przykro mi z powodu siostry...mam nadzieje ze kiedys ni e bedzie tego zalowac...

Miriam - Ty i Zojka to macie ten sam łobuzerski błysk w oczach ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie spojrzalam na oczy malego do swiatla i widac wyraznie ze juz zmieniaja sie na brazowe...wiec ani jedno dziecko nie ma po mnie kolorku oczu bo ja mam szare;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala trzymam kciuki zeby było dobrze my od 14 mamy histerie i nie mam pojęcia czemu oczywiście na raczkach cacy ale jak odłoże to armagedon a od rana był taki grzeczniutki chyba juz mu sie znudziło haha.

Zastanawia mnie ten debridat bo momu kupy miały byc czesciej a sa co 4-7 dni i wcale wielki nie są no cóż moze taki urok Tymka.

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ