X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa Rayan jest podobny do Ciebie. ;)

Lissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sytuacja z siostra ? Nie wiem czy przegapilam post czy nic nie pisałas

• Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Lissa Rayan jest podobny do Ciebie. ;)

Ahhh miód na moje serce :-D ;-)

Miriam lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A jak sytuacja z siostra ? Nie wiem czy przegapilam post czy nic nie pisałas

Aj bo na sama myśl odechciewa mi sie wszystkiego, nie chce do tego wracac i jakos ciezko mi to bylo napisac .
    Zdecydowali sie na zabieg . Juz po wszystkim .

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko tak mi przykro :(
    Przepraszam ze zapytałam miałam jednak nadzieje ze to inaczej sie skończy ...

• doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wychowawczy odpadł, wiec trzeba będzie w marcu do jakiejś nowej roboty. W ogóle sobie nie wyobrażam tego, że oddam komuś pod opiekę moją Ziabkę. No way!

Lissa, widać tak miało być. Cała sytuacja nie była sprzyjająca z żadnej strony :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:04

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa przykro mi wiem co przeżywasz może te Twoje myśli i strach o małego związany jest z Tą sytuacją. trzymaj się.

Mały miał dziś pobierana krew na oddziale dziecięcym by to nas takie maluchy dodsyłają na oddział intensywnej mnie z nim nie wypuścili. zabrali mi go jeszcze sim do nich uśmiechał a wrócił niestety płacząc ogromnymi łzami z głową że krwi.okropne.teraz śpi bardzo niespokojnie ale ogólnie dostępne is bardzo wesoły tylko wzbudza się co chwilę z takim przerażeniem. no musi jakoś ten stres odreagować. płakał tylko chwilę całe szczęście.

Tusia89 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala a co sprawdzacie ? Po co pobieranie krwi?

Lissa przykro mi ale moze tak miało byc oby siostra uwolniła sie od tego faceta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 13:31

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, zrobiłam pół skalpela Chodakowskiej i teraz bolą mnie kolana :/

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris podziwiam Cie ja ostatnio mam okropnego lenia :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, to dopiero początek. Waga ok, ale ciało sflaczałe. Cały rok(!!!) nie ćwiczyłam i brak mi energii.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tez powinnam się wziąć moze troche energii by mi to dodało. Kurde mam wrażenie ze dzis znowu mamy problemy z brzuszkiem Tymek przy bączkach płacze :( kurde co z ta magia 3 i 4 miesiaca no

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja jak zaczęłam skalpel to dotrwałam do 13 minuty, bo właśnie zaczęły boleć mnie kolana :D już nie wróciłam do przyjaźni z Chodakowską hehe :D może kiedyś ją odnowię :)

Miriam, juz kiedyś pisałam, że Zojka według mnie jest podobna do Ciebie, i zdania nie zmieniam, to ostatnie zdjęcie mnie jeszcze w tym bardziej upewniło :D

Kozgo, czy Ty nie miałaś się zdrzemnąć??? hehe

Jeny biedny Oliwier:( ale jak mus to mus. buziaki dla maluszka.

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo wczoraj pediatra uznała, że skoro cały tydzień tak wył to może jakaś infekcja dróg moczowych albo coś innego lepiej sprawdzić niż zganiać wszystko na zęby i skoki. mamy więc robione wyniki moczu i krwi, chociaż ja obserwując go teraz ile nowych rzeczy umie o tak myślę, że może to byl skok ale jak tak miałby wyglądać każdy, że mały drze się jakby go ze skóry obdzierali całymi dniami to ja wysiadam.

01582n0ast4hm7dp.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola a czemu u was z głowy pobierają, ja byłam z małą w tamtym tyg na pobraniu i normalnie z rączki z dłoni ściśniętej w piąstke

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co trzeba kupić na chrzest? świeca, szatka i coś jeszcze?

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    ola a czemu u was z głowy pobierają, ja byłam z małą w tamtym tyg na pobraniu i normalnie z rączki z dłoni ściśniętej w piąstke
    e to zależy kto jak miał pobierane kiedyś jak miał chyba z 5 tygodni i robiła to połozna od maluszków to tez mu pobrała z raczki, ale na dziecięcym najczęściej tak pobierają, nie wiem widocznie tak im wygodniej, ale widok jest okropny, pewnie dlatego nie wpuszczają mamy.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza- tez sie wszyscy dziwili ze urodzila sie juz z brazowymi:) widocznie czasem tak bywa:)

Koral - no wiadomo ze przesadzac z tymi strachami nie mozna bo by czlowiek zwariowal ciagle sie zadreczajac wiec zwykle staram sie szybko glupie mysli odgonic...

Lissa - przykro mi z powodu siostry...mam nadzieje ze kiedys ni e bedzie tego zalowac...

Miriam - Ty i Zojka to macie ten sam łobuzerski błysk w oczach ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie spojrzalam na oczy malego do swiatla i widac wyraznie ze juz zmieniaja sie na brazowe...wiec ani jedno dziecko nie ma po mnie kolorku oczu bo ja mam szare;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala trzymam kciuki zeby było dobrze my od 14 mamy histerie i nie mam pojęcia czemu oczywiście na raczkach cacy ale jak odłoże to armagedon a od rana był taki grzeczniutki chyba juz mu sie znudziło haha.

Zastanawia mnie ten debridat bo momu kupy miały byc czesciej a sa co 4-7 dni i wcale wielki nie są no cóż moze taki urok Tymka.

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 571 572 573 574 575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ