Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi wychowawczy odpadł, wiec trzeba będzie w marcu do jakiejś nowej roboty. W ogóle sobie nie wyobrażam tego, że oddam komuś pod opiekę moją Ziabkę. No way!
Lissa, widać tak miało być. Cała sytuacja nie była sprzyjająca z żadnej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:04
-
Lissa przykro mi wiem co przeżywasz może te Twoje myśli i strach o małego związany jest z Tą sytuacją. trzymaj się.
Mały miał dziś pobierana krew na oddziale dziecięcym by to nas takie maluchy dodsyłają na oddział intensywnej mnie z nim nie wypuścili. zabrali mi go jeszcze sim do nich uśmiechał a wrócił niestety płacząc ogromnymi łzami z głową że krwi.okropne.teraz śpi bardzo niespokojnie ale ogólnie dostępne is bardzo wesoły tylko wzbudza się co chwilę z takim przerażeniem. no musi jakoś ten stres odreagować. płakał tylko chwilę całe szczęście.
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
hehe ja jak zaczęłam skalpel to dotrwałam do 13 minuty, bo właśnie zaczęły boleć mnie kolana
już nie wróciłam do przyjaźni z Chodakowską hehe
może kiedyś ją odnowię
Miriam, juz kiedyś pisałam, że Zojka według mnie jest podobna do Ciebie, i zdania nie zmieniam, to ostatnie zdjęcie mnie jeszcze w tym bardziej upewniło
Kozgo, czy Ty nie miałaś się zdrzemnąć??? hehe
Jeny biedny Oliwier:( ale jak mus to mus. buziaki dla maluszka.Miriam lubi tę wiadomość
-
Kozgo wczoraj pediatra uznała, że skoro cały tydzień tak wył to może jakaś infekcja dróg moczowych albo coś innego lepiej sprawdzić niż zganiać wszystko na zęby i skoki. mamy więc robione wyniki moczu i krwi, chociaż ja obserwując go teraz ile nowych rzeczy umie o tak myślę, że może to byl skok ale jak tak miałby wyglądać każdy, że mały drze się jakby go ze skóry obdzierali całymi dniami to ja wysiadam.
-
lusia22 wrote:ola a czemu u was z głowy pobierają, ja byłam z małą w tamtym tyg na pobraniu i normalnie z rączki z dłoni ściśniętej w piąstke
-
Makcza- tez sie wszyscy dziwili ze urodzila sie juz z brazowymi:) widocznie czasem tak bywa:)
Koral - no wiadomo ze przesadzac z tymi strachami nie mozna bo by czlowiek zwariowal ciagle sie zadreczajac wiec zwykle staram sie szybko glupie mysli odgonic...
Lissa - przykro mi z powodu siostry...mam nadzieje ze kiedys ni e bedzie tego zalowac...
Miriam - Ty i Zojka to macie ten sam łobuzerski błysk w oczach
-
Olala trzymam kciuki zeby było dobrze my od 14 mamy histerie i nie mam pojęcia czemu oczywiście na raczkach cacy ale jak odłoże to armagedon a od rana był taki grzeczniutki chyba juz mu sie znudziło haha.
Zastanawia mnie ten debridat bo momu kupy miały byc czesciej a sa co 4-7 dni i wcale wielki nie są no cóż moze taki urok Tymka.