Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kozgo u nas najlepsza poprawa po sayropie to tak w 100% w połowie drugiej butelki, mała kupy robi co dziennie po 1 a czasem nawet 2 razy i aż boje się co będzie jak go odstawimy, tylko my jeszcze podajemy biogaie.
-
Ja od wczoraj daje dicoflor bo nam doktor mowila ze od biogai sa wzdęcia czasami no my druga butelkę zaczynamy jutro oby było lepiek:)
Miriam on na tym zdjęciu jest i mnie na rękach tylko nie chodzimy a siedzimy w miejscu Haha mały szantażysta.
Dzis nawet awantura przy cycu była chciał nie chciał a jednak chciał a jednak nie i ryk. -
nick nieaktualny
-
Koral tylko jak go bolał brzuch to nawet chodzenie z nim na rękach nie pomagało a teraz jak tylko wezme go na rece i pochodzę to spokoj no ale zobaczyny poczekam jeszcze do wizyty 7 jezeli nie bedzie zadnej poprawy to bedziemy probowac mm dla mnie pół h takiego krzyku to i tak mało w porównaniu ze na początku tak wyglądały całe moje dni. Wsadzilam go w Nosidło i juz spi
mój mały terrorysta ale i tak go bardzo kocham
on poprostu chce miec mamusie Fit on jest jak moja prywatna chodakowska :p
Miriam, doris85, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Kozgo, przepraszam,że kliknkęłam "Lubię", ale zdjęcie jest naprawdę świetne
Tymuś mój kochany brzdąc, niech się uśmiechnie czym predzej!Wczoraj mój Franio tak zareagował na widok mojej teściowej, aż mi się smutno zrobiło jak się wczułam w jej położenie, bo do tej pory właściwie na każdego człowieka reagował dobrze.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
O jaaaaaaaaaa............. moja mama dziś cały dzień szorowała stary wózek znaleziony przy kupnie domu na wsi - tabliczka na wózku głosi, że jest z 1970 roku. Jest rewelacyjny!!! A jak ostatnio go zobaczyłam, to sobie zażartowałam, że jakbym takim wózkiem Franciszka mogła wozić, to dopiero by był czad. No i moja mama dzielna kobieta doprowadza wózek do stanu używalności. Tata zaraz będzie go malował
Jak dostanę zdjęcia, to wrzucę. Kochanych dziadków ma Franciszek.
doris85, Bea_tina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWalabia nie moge doczekać sie fotki
Ja kiedys tu pisałam ze u babci znalazłam wozek z koszem wiklinowym taki retro ja w nim sie wozilamchciałam go dla Zojki ale brak możliwości transportu bo sie nie składa
A my z Zojka dzis tak tancujemy
walabia, Lissa, Kaja, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Walabia wozek mega czad tylko pozazdrościć
Co do zdjecia jak ktos ma np takiego kupska jak ja a wszędzie wszyscy wstawiają tylko uśmiechnięte dzieci to z czasem człowiek myśli kurczę czu tylko moje tak płacze. Yo forum jest super bo każda pisze jak kest bez koloryzowania realnie i dlatego jest łatwiej nawet w ciężkich dniach bo człowiek wie ze nie jest sam.
Miriam to szalejcie dziewczynysuper
-
Miriam no ja nie moge ona jest taka jak Ty , fajnie wygladasz w tej chuscie i widac ze mala tez zadowolona
Matko kozgo no pewnie nie powinnam ale sie usmiechnelam jak zobaczylam to zdjecie , nie byl to ironiczny usmiech tylko on naprawde slodko wyglada
Walabia ! Nos zkurde szczesciaro - wózek jest mega, powiedz mi ze jeszcze Ty byłas w nim wożona to zwariuje
A znasz jego historię kto co gdzie jak i kiedy ??
koral, ta poduszka kosztuje tutaj 19 euro. Dla mnie zaden problem aby Wam wysłać .Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lissa, kilka lat temu moi rodzice kupili dom na wsi razem ze stodołą. W stodole było sporo gratów. Dopiero później mój tata odkrył wśród nich ten wózek, były w nim wożone dzieci Państwa od których dom został kupiony.
Potem tata zapytał czy może ten wózek zatrzymać a ci państwo powiedzieli, że on tylko się do wyrzucenia nadaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 17:11
nick nieaktualny
-
Walabia widzę,ze Twój tata taki szybki jak mój. Śmieje sie ze ma ADHD. Ale tez jest super dziadkiem,wszystko o co bym nie poprosila to zrobi,naprawi itp. Zanim Franio sie urodzil, to wypalil mu napis na drewnianej tabliczce z jego imieniem. Teraz wisi przymocowany do lozeczka
zdjęcia obejrze na komputerze bo teraz jestem z Frankiem u dziaka i babci, moich rodzicowjestem mega ciekawa tego wozka;)