X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo - Mateuszowi też się zdarza uderzyć samego siebie piąstką w buźkę...grzechotką też mu się zdarza walnąć się...raz się aż popłakał, bo widocznie go zabolało...do buzi namiętnie je pcha, czasem paluchy konkurują z butelką, bo biedak nie wie co woli bardziej...chciałby mieć butelkę i palce w buzi jednocześnie...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mój to non stop sie wali w ta buzie jak tylko ma okazje. My dzis z przygodami Tymek nie spi od 15.30 bo a to sklep a to rozpakowywanie i nowe miejsce a teraz jeszxze dopiero bojler włączony a mały juz taki śpiący ze zasnąć nie moze to tańczymy sobie wolne tance do kołysanek.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo Zoja tylko mnie z pięści wali ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemoc w rodzinie mnie przy karmieniu bo zamiast w swoja buzie trafia cyca:)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem. Nadrobiłam. GOście odprawieni do pociągu, Franio spisał się na medal. Ich termin porodu to 20 września, chcieli zobaczyć jak wygląda dzień z dzieckiem i stwierdzili, że Franek jest samoobsługowy i nic sie przy nim nie robi. Mieli szczęście, bo trafili na zakończenie skoku i spokój :D

haha chyba kupię sobie taką koszulkę:
    http://pantuniestal.com/sklep/mleko/#.U9vfXfl_uLI

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Walabia juz sie martwiłam ze gdzies zagineliscie i co ciężarna wchodziła na antresole? :)

Tymek ma jakis bunt smoczka zasypiającego znowu go wypluł i usnal bez ale był mega zmęczony chyba nawet ssac nie miał siły biedny.

Słyszeliście ze rodzice zostawili 2 latke w aucie i poszli na pizze np ku....a tego ja nigdy nie zrozumiem i dziecko doznało szoku termicznego jak zauważyli ja przechodnie była juz nieprzytomna dobrze ze chociaz ktos zareagował.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:03

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak, spali na antersoli - to ciężarna, która się codziennie gimnastykuje, długo chodziła po górach i jak tylko urodzi Emilkę, to wybierają się z nosidłem znów na szlaki :) szaleni ludzie, cudnie było razem.

ot1z8e0.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też nadrobiłam, dzisiaj do południa w pracy, po południu w mieście i siostra u mnie była więc jakoś brak było czasu na forum.
    Za tydzień ten chrzest i coraz bardziej sie denerwuje. Jutro muszę jechać zamówić tort i zrobić zakupy - produkty do placków.
    Nadal żadne z nas nie ma nic do ubrania, po prostu brak czasu na wszystko.
    Jesli chodzi o gadanie to Oliwier ostatnio bardzo się rozgadał, zaczepia nawet obcych ludzi i do nich gada a jak tylko ktoś się do niego uśmiechnie i coś powie to jest monolog. dzisiaj pół godziny gadał do pieluchy i krzyczał na nią bo nie współpracowała a on chciał ją pogryźć.Można się posikać czasem ze śmiechu obserwując te jego wyczyny.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tej 2 latce coś mi mignęło najgorsze to gdzie oni poszli na pizze???? Szok

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, nie wiedziałam, że w pizzeriach jest zakaz wprowadzania dzieci do pewnego wieku...bo z tego co czytałam ci rodzice zostawili tą dwulatkę w aucie i poszli z dwójką pozostałych dzieci do pizzerii...kompletny brak wyobraźni...i rozumu...bo przecież cztery osoby nie mogły zapomnieć o najmłodszym dziecku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:52

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina1989 wrote:
    Cholera, nie wiedziałam, że w pizzeriach jest zakaz wprowadzania dzieci do pewnego wieku...bo z tego co czytałam ci rodzice zostawili tą dwulatkę w aucie i poszli z dwójką pozostałych dzieci do pizzerii...kompletny brak wyobraźni...i rozumu...

Co myśleli, ze zaplaca za 2 latka podwójnie debilizm nie kumam ludzi jak nie chce brać dziecka na zakupy zostawiam w domu z babcia, ciotka, siostra, koleżanką, sasiadka ja ost zostawiłam Marcela mojej cioci w pracy w biurze 2h i zalatwione wszystko , a młody miał tyle ciotek cały urzad gminy opanował nie brałam go jeszcze do wielkich molochow hipermarketowych , ale Młody zaliczył restauracje , pizze , wystawę nie wyobrażam sobie zostawić go w aucie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olalal wes kochana nic nie mow o ciuchach my idziemy na 4 wesela w tym miesiacu i nie mam nic kompletnie do ubrania bo to co mam w szafie za małe dla mnie jeszcze eeee te chormony mnie rozwalily mimo diety buuuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc znikam !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Co myśleli, ze zaplaca za 2 latka podwójnie debilizm nie kumam ludzi jak nie chce brać dziecka na zakupy zostawiam w domu z babcia, ciotka, siostra, koleżanką, sasiadka ja ost zostawiłam Marcela mojej cioci w pracy w biurze 2h i zalatwione wszystko , a młody miał tyle ciotek cały urzad gminy opanował nie brałam go jeszcze do wielkich molochow hipermarketowych , ale Młody zaliczył restauracje , pizze , wystawę nie wyobrażam sobie zostawić go w aucie !!!

DOKŁADNIE!!! Nie chcesz brać gdzieś dziecka - zostaw w domu i już!!! Nie masz z kim zostawić? To nie idziesz albo idziesz z dzieckiem, proste jak budowa cepa. Ja też jeszcze z małym hipermarketów nie zaliczyłam, ale pizzerię, kawiarnię owszem....a w aucie w życiu bym nie zostawiła ani jego, ani starszej...Boziu, ja chyba mam fanaberię, ale jak są upały, to zanim w ogóle wsadzę dzieci do auta to je wietrzę, lub na chwilę zwiększam klimę by się ochłodziło i dopiero jak jest w aucie przyzwoicie, wsadzam tam dzieci...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że z innej beczki:
    Franek dostał od naszych przyjaciół auto matę :) Kiedyś Lissa pokazywala podobne codo, gdyby któraś z Was była zainteresowana zakupem, to polecam obejrzeć na allegro:
    http://allegro.pl/zabawki-11818?order=m&string=auto+mata&bmatch=s0-dz-0718

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh...nie mogę słuchać o takich rzeczach, zostawiają dziecko w samochodzie, wyrzucają za płot... co za ludzie... tylko się denerwuję jak słyszę takie coś.
    KArina, ja też zawsze wietrzę samochód przed jazdą, jednak staramy się nie jeździć w upały bez konieczności.

Walabia mata fajna, tylko mój Franio pewnie by tyle na brzuszku nie wytrzymał, żeby się fajnie bawić. ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś mi ta mata do Franciszka nie pasuje. Choć fajna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:15

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, dokładnie ;) tak to jest z prezentami... ale teraz mamy dwie, samochód stoi zaparkowany pod lodówką w kuchni, a nasza mata ma stałe miejsce w sypialni.
    Ja nigdy nie kupiłabym tego dla Franka, no ale widzę, że leżenie na brzuchu coraz lepiej mu się podoba, więc...

Czy któraś z was oglądała ten film? Zastanawiam się, czy warto...
    http://www.filmweb.pl/film/Jak+ojciec+i+syn-2013-685538

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:06

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia duzo czytałam o tym filmie ciekawe zagadnienie bo jestvo tym ze pp killunlstach okazuje sie ze 2 rodziny ze szpitala zabrały nie dwoje dziecko i zaczyna się dylemat bo te dzieci maja juz kilka lat czu p ojcostwie świadczy krew i dna czy to kto dziecko wychował.

Rozmawiałam o tym z mężem co by było jakby Bp teraz okazało się ze Tymek nie jest nasz i jakas rodzina chciałaby oddać mam nasze biologiczne dziecko za Tymka i nie wyobrażam sobie oddać Tymka, a z drugiej strony tam jest Teoje dziecko z Twojego brzuszka ciężka sytuacja.

Z takich historii moja mama leżała po porodzie z położna z tego szpitala i babka miała taka depresje poporodowa ze nie akceptowała swojego dziecka i przyłapali ja jak próbowała rozpisać moją bransoletkę z danymi bo chciała nas zamienić, moja mama mowi ze nie wie czy by sie zorientowała bo od razu mnie zabrali po porodzie oczywiście szybko by wyszło na jaw bo po kilku dniach wymagałam transfuzji krwi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niezła nocka:) Najpierw Oli obudził się o 23 kurcze chyba kaszel go obudził, zdziwiłam się bo tak szybko to się dawno nie budził no ale następna pobudka o 5 i o 7.
    Teraz znowu wrzeszczy na pieluszkę, nie wiem co one mu robią ale chyba trenuje na nich swoje dyskusje, myślę, że będzie gaduła;)
    Mam nadzieję, że ten kaszel się nie pogorszy i nie rozwinie nic z tego.
    Miłej soboty:)
    Ja zaraza biorę się za sprzątanie i jadę do teściowej, muszę zostawić maełego u niej i jadę na zakupy i zamówić tort.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 614 615 616 617 618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ