Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co do glukozy to ja miałam robiana w poprzedniej ciąży w 7 tyg bo cukier mi szalalal teraz był ok ale lekarz zlecił ok 24 /25tyg bo wtedy u dziecka wątroba zaczyna przejmować swoją funkcje we wczesniejszych tyg podobno badanie nie spełnia swojej funkcji tak przynajmniej twierdzi mój doktorek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 18:37
-
Kozgo może się pochwalisz pokojem ?? Ja na razie obmyślam jak zrobić pokoik dla Emilki. Mam bardzo wysoki pokój ze skośnym sufitem i prawdopodobnie najpierw pomaluje na biało. Potem albo tapeta do pewnej wysokości ścian, albo jakieś dodatki kolorowe. Nie wiem jeszcze nawet jakie kolory użyć. Na pewno nie sam róż Myślę o połączeniu kilku kolorów np. pomarańczowy z zielonym i niebieskim. Na razie to w głowie sobie układam wszystko.
Weekend minął szybciutko. Robiłam imprezkę w sobotę i wieczorem nie mogłam usiedzieć tak mnie strasznie biodra bolały i kręgosłup. Masakra. -
Hej dziewczyny, zazdroszczę Wam urządzania pokoików dla maluchów. My niestety nie mamy osobnego pokoju, malutka będzie z nami w sypialni. Strasznie zaluje, ze nie będzie miala osobnego pokoju, ale większe mieszkanie będziemy mogli kupić gdzieś za rok, dopiero. Zostaje mi wiec wybieranie pościeli i ubranek bo malowania nie będzie. Natomiast bardzo chętnie pooglądam Wasze dzielą. Wrzucajcie fotki:)
-
Na początku łóżeczko prawdopodobnie też będzie w sypialni. Mały pokój mamy na przeciwko sypialni, ale wolę mieć małą przy sobie. Tym bardziej, że mam kota i tutaj troszkę się obawiam jak będzie się zachowywać jak się pojawi Emilka. Kotka śpi z nami, ale potem nie wiem co zrobię. Zobaczymy jak się będzie zachowywać.
-
Nie wiem jak wrzucić zdjęcie na forum:/ jakieś podpowiedzi? My mamy polowe górna biała dół biebieski pośrodku pasek błękitny z białymi gwiazdkami i białe listwy oddzielające ten pasek plus mamy kupione cudne naklejki pasujące do pościeli i dywaniku:) jeszcze szukam firanek w gwiazdeczki:) mebelki juz w ikei wybrane bedzie białe łóżeczko, przewijak, fotel i komoda:)
-
Witajcie po weekendzie, było pracowicie, bo zakończył się u nas wreszcie remont łazienki i wyobrażacie sobie, ile było sprzątania. Ale powoli się odkopujemy.
Pokój dla małego prawie gotowy, pomalowany (na kremowo-zielono), w zeszłym tygodniu zamontowali nam szafę na wymiar, teraz po Nowym Roku zaczniemy myśleć o łóżeczku i generalnie wyprawce, bo na razie to nic nie mamy.
Spodnie ciążowe już mam, zamówiłam na Allegro i jestem bardzo zadowolona, gdyby któraś z Was szukała czegoś podobnego to polecam:
http://allegro.pl/czarne-spodnie-ciazowe-super-fason-r-l-i3695964935.html
Chyba zakupię jeszcze jakieś rurki, bo tunik mam sporo, a legginsy jakoś tak szybko się nudzą .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 10:38
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
a trafiłaś rozmiarem tak bez mierzenia, bo ja właśnie też zamówiłam na allegro i z ich tabeli wyszło że mam roz 36 (s), tylko że są to bawełniane rurki to myśle że w nie wejde.
co najlepsze od paru dni dokuczają mi znowu lekkie mdłości, a już myślałam że na zawsze mnie opuściły. -
właśnie mnie rteż najbardziej chodzi o nogawki bo z tym zawsze miałam i mam problem, ale mam nadzieje że będzie ok, bo już przymierzyłam kilka par i sąż albo za duże i się wogóle nie trzymają ale właśnie za krótkie, takie uroki długi nóg.
-
Kozgo, mój klimat jeśli chodzi o wzory i kolory. Ja zrobię pokój marynarski. Granatowy, czerwony, biały, niebieski.
Jestem w trakcie zbierania inspiracji. Ale remont dopiero od stycznia jak dobrze pójdzie. Trochę mnie to martwi bo brzuch już na tym etapie będzie ogromniasty. -
Nieśmiała ja mam ubranka w klimacie marynarskim bo brązu i bezy nie lubie wiec mam same granaty, biel, czerwień, szare i niebieskie dziś kupiłam szary sweterek z napisem future heart breaker:) co do mebelkow to tez w styczniu a pózniej juz jakieś kosmetyki itd.