Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Walabia to sa triche sprzeczne informacje bo zaleca sie aby do 6 miesięcy karmic piersia a jezeli dziecko interesuje się jedzeniem to zalecają wprowadzanie pokarmu w 4-5 miesiacu, a przy mm po skończonym 4. Nam pediatra powoedziala ze im pozniej dziecko proboje nowych smaków tym trudniej mu sie przestawić z mleka ile z tego prawdy nie wiem jak wiadomo kazdy pediatra mowi inaczej. Dzis dałam Tynkowi polizac takiego normalnego brokula haha normalnie minę miał jakbym mu jakiegos robaka dała haha na arbuza i gruszke lepiej reagował i lizal hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:50
-
też chyba nie będę czekała do 6 miesiąca...podam szybciej... ale jeszcze nie teraz hehe jakoś stresuję się tym wprowadzaniem pokarmów... głupie, wiem. bardzo chcę dać Frankowi coś nowego ale jakoś się boję a mam wrażenie, ze Franko już z chęcią by coś nowego spróbował...
-
Tusia, ja też się bałam, ale jak widziałam jaką radość daje mu ciamkanie arbuza, jabłka, melona i ogórka, to zastanawiam się dlaczego mam nie dawać już czegoś więcej. Taka ilość do polizania to na pewno nie zaszkodzi - spróbuj koniecznie! A reakcja Franka podpowie Ci co dalej. Mój Franciszek za każdym razem płacze, jak odbiera mu się kawałek, który sobie lizał.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyMartuśka my juz w spacerowce bo gondoli Zoja nie cierpi od urodzenia wiec została podjęta próba spacerówki
Co do teściowej to szkoda słów i nerwów
Dzis do Czarka sie nie odzywalam az do 18.00 i przeprosił Zobacxymy jak to bedzie ale ja nie ustąpie albo chrzciny bez alkoholu ewentualne wino albo wcale !!!! -
W takim razie może coś dam mu do polizania jutro idziemy na szczepienie... jak dotąd przechodził wszystko super. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
Teraz zabieram się za zakup żyrafki Sophie, szukam na allegro, to jest oryginał tak? mogę zakupić??? czy muszę kupić z oryginalnej stronki? wolę się upewnić jak mam dać 60zł za zabawkę
http://allegro.pl/vulli-oryginalna-zyrafka-sophie-de-vulli-zyrafa-i4513731890.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA zapomniałam wam napisać jaki numer dzis w dzien Zoja spała 2h normalnie szok pomijając fakt godzinnego wrzasku przed zaśnięciem nawet na rękach ale mniejsza o to spała z cycem w buzi jak to ona ale nagle ciach puściła cyca i zaczęła sie wybijać na mnie to sie odsunelam a ta przez sen na brzuszek co dziwne bo nigdy nie spała na brzuszku ! I tak spała godzinę ! Bez cyca! Szok normalnie szok!
olala81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia, mówię, że wygląda jak oryginał, bo nie wyswietlają mi się zdjęcia z opisu aukcji z pudełkiem. Ja też kupiłam na allegro za podobną cenę.
Franek najpierw śmiał się do niej jak nią piszczałam. A potem, jak nauczył się chwytać, to miłość na całego. NO, ale on ma już ją od dawna i była jego pierwszą zabawką wkładaną do buzi.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Dobrze Miriam że przeprosił daj znać jak tam sprawy się mają i czy w końcu przystał na Twoje
Ja już Julce dawno daje marcheweczkę, ziemniaczki, kalafiore. jabłko, morelę,banana.. wszystko toleruje bardzo dobrze a jak skończę dawać bo daję małe ilości to płacze bo chce więcej
a i tak na cycu co 2 godziny heh jednak cycuś to cycuś
Jak dobrze że mała śpi.. dzisiaj miała bardzo zły dzień... ciągle marudziła, płakała, spała po 10 minut.. nic nie dostała jeść dzisiaj oprócz cyca bo to ją uspokajało i taki oto dzień był .. nie wiem czemu ..