Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusska słodkie zdjęcie.
Miriam powodzenia, mam nadzieję, ze uda Ci się poskromić Zoję
Walabia fajnie, że dzielisz się tym co usłyszałaś. Myślę, że warto te rady wdrożyć.
Emilka ostatnio na początku spaceru jest aktywna, podnoszę jej oparcie i obserwuje wszystko dookoła. Dopiero jak wracamy to zasypia. Wcześniej przesypiała caly spacer.
Za to z jedzeniem ostatnio to jakas masakra. Jeszcze nie dawno przespala od 21 do 6 rano, a teraz musimy ją nakarmić o 24 na spiocha bo jak nie to o 2 znowu się budzi. -
Dzień dobry
Szaro, ponuro, deszcz - zapowiada się dzień w domu...
walabia - naprawdę fajne te rady Może i ja coś skubnę z tego
martusska - przeurocze zdjęcie
Miriam - Kurcze, trafił ci się naprawdę wymagający egzemplarz, jak widzę...Może jakimś cudem rady walabii zadziałają...no kurcze, coś musi...może rzeczywiście taka wizyta u psychologa dziecięcego by coś dała?
U nas nocki ok, wczoraj obudził się dopiero o 5, dziś o 3, ale potem spaliśmy do 8, więc nie jest źle
Za to mi wylazła opryszczka na wardze Maść już zaaplikowana, ale muszę lecieć do apteki po maseczkę na twarz, bo się cholernie boję, że się zapomnę i go pocałuję Co prawda w usta nigdy tego nie robię, ale wolę nie całować go nigdzie...Co jest dla mnie trudne, bo jest po prostu stworzony do zacałowywania...
No i Wszystkiego Najlepszego dla Emilki
-
nick nieaktualny
-
Miriam, z całego serca Wam kibicuję!!!! Nie dawaj jej spać Jak już drzemka to porządna. Franek zajął się sam na macie, bo mieliśmy 30 minut na przewijaku łącznie z przebieraniem, bo się dziecku ulało A jak huśtawki u Was?
Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Ale słodki widok takie dwie siostrzyczki idealny
Tynek tez sie cofnął jezeli chodzi o noce i ma pobudki na cyca moze to taki okres.
Ja byłam u ginekologa i okazało sie ze mam przesunięta w lewo
macice i albo to zrosty albo cos sie dzieje z jajniki i musze isc na usg.
Kurde fajny ten plan po 30 min tylko kurde ja ciagle gdzues z Tymkiem chodzę i załatwiłam i ciezko to ogarnąć hmmm.
Miriam trzymam kciuki za sem Zojki.Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWalabia ja sie upociłam jak prosiak przy tych tańcach teraz zoja w huśtawce z sophi ale widze że chce odpłynąć co chwile podchodzę i do niej gadam zeby nie padła do 11 musi dać rade o 11 dostanie cycka i może iść spać oo o łaśnie zaczyna się chyba wycie bo powoli gorzkie żale ale kurde widac ze odpływa na maxa jak tu ja przetrzymac zeby do szału nie doprowadxic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny. Ja dałam Emilkę do wózka i momentalnie zasnęła.
Niby tyle już wiem o jej zachowaniu, ale człowiek cały czas musi szukać o co chodzi i co pomoże.
100 lat dla Kiruni.
Makcza, widzę, że równy miesiąc różnicy między naszymi córeczkami.Makcza lubi tę wiadomość
-
Martusska wrote:ojj tak to prawda Tusia zawołałam męża i mówię zobacz co stworzyliśmy
Tak! Też często o tym rozmawiamy. Trudno uwierzyć, że człowiek się kocha ot tak, jak tysiąc razy wcześniej, a parę miesięcy później dostaje taki cud. I to na zawsze! Kochane masz dziewczynki, zazdroszczę. Coś czuję, że moje drugie to też będzie dziewczynka, a jeśli się zdecydujemy na trzecie - chłopczyk.