Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Najlepszego dla Frania i Marcelka
U nas dzisiaj leje cały dzień ponuro . Nic się nie chatę
Julka obróciła się sama na brzuszek w końcu samej jej się udało już myślałam że nigdy tego nie zrobi. I już jak kilka razy się obróciła tak się cieszęKaja lubi tę wiadomość
-
Gratulacje, Martusia!
Prosimy o zdjęcia dzisiejszych jubilatów!
Miriam, ja póki co też nie zamierzam rozszerzać diety, nie widzę potrzeby. Dziecko się na jada, lubimy to obie, jest ok. Poza tym dzieci alergiczne (jeśli faktycznie Kirka ją ma) powinny być karmione dłużej piersią, nawet do 9 miesiąca. Póki co do pół roku zamierzam karmić tylko piersią, a jak będzie - zobaczymy.Miriam, Kaja, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Wszystkieho dobrego dla Frania I Marcela
Olala ja blenduje dodając troche tej wody z gotowania i wychodzi gladsza niz taka widelcem rozgnieciony Tynkowi łatwiej je sie z blendera.
A mój syn dzis miał juz dwie drzemki po 1,5h to chyba pogoda ja zdrzemnelam sie z nim i pp pobudce milion telefonów okazuje ske ze moja mama i teściowa jada w odwiedziny (nie wiedza ze beda dwie haha) ciekawe czy beda sobie wnuka z rak wyrywac haha.
Martuśka brawo dla Juleczki mój to juz teraz non stop na brzuchu ale nawet nie ulewa duzo. Powiedzcie mi jak z kupa po marchewce bo dzis powinna byc a nie ma i nie woem czy to przez to czy tak poprostu bo ost zawsze jest co drugi dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 14:15
-
My mamy cudowny leniwy weekend. Gnijemy we troje w łóżku, oglądamy filmy, jemy i grajfamy się z dzieciakiem. Wczoraj byliśmy w Ikei - Kira przeszczesliwa w foteliku samochodowym a nie w gondoli, zaczepiała ludzi, gadała i oglądała te wszystkie kolorowe cuda. Lubi jak coś się wokół niej dzieje, zauważyłam że lepiej jej służy nadmiar niż niedobór bodźców. Najbardziej lubi wpatrywać się w twarze ludzi.
ps. Grajfać się - leniwie i na leżąco przytulać się i bawić. Grajfanie jest takie trochę nieporadne, np. szczeniak się grajfa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 14:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdrówka dla Marcelka i Frania :*
Koral - u nas takie prężenie to chyba objaw napięcia. Jak powiedziałam neurolog, że się spina jak jest zły, to stwierdziła, że to nie to, że dziecko jest niegrzeczne, tylko powoduje to napięcie, bo nie umie sobie z tym poradzić
-
U nas postęp - znalazłam u siebie w miejscowości rehabilitantkę, która jako jedyna rehabilituje dzieci w szpitalu bliżej położonym niż OWI. Byliśmy dziś u niej. Zgodziła się na prywatne zajęcia za min. 40 zł za 30 min. Zaczynamy od środy !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 16:17
olala81, Makcza, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Koral - więc to o co się również martwię, bo będzie napięcie emocjonalne. Może jednak nie jest aż tak źle... Zobaczymy co powie ta kobieta w środę. Jak się okazuje Kubuś mógł być niedotleniony. Jak powiedziałam, że to przecież było cc, to stwierdziła, że po cięciu czasem gorzej, zwłaszcza jak zrobią to trochę późno, czyli tak jak u nas