Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykoral wrote:miriam super! ja na plecach nie próbowalam wiazac. a jak ja teraz wyciagniesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:42
-
Tymcio taki dorosły na tym drugim zdjęciu
Koral, dałaś mi dużo do myślenia z tymi bodźcami - chyba pochowam część zabawek bo nasza mata wygląda jak pole bitwy z milionami kolorów, grzechotek, grajdołków i innych duperelków.
Miriam mnie też ciekawi jak Ty teraz wyjmiesz Zojkę?
-
my po spacerku i obiedzie:) marcheweczki dzień trzeci, dzisiaj zjadłby cały słoiczek, gdybym mu dała.
Mina pt Tak mało, naprawdę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:39
Miriam, Niesmiala, Kaja, Makcza, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
-
Makcza Tymek ma szare a w środku przy źrenicy talie plamki zielono brązowe wiec dalej nie wiadomo co bedzie.
Oli śliczny i jak pięknie je widac nie tylko mój taki łakomczuch haha my dwa dni przerwy bo musze jutro dobrego brokula kupic ale dzis tez druga kupa plasyelinka po marchewce wiec nie jest złe
Ale sobie drzemke żeśmy zapodali z Tynkiem od 17 do teraz hehe -
Kozgo a jak pranie po marchewce? bo u nas kiepsko, chociaż od razu zapieram wszystko to jakoś nie schodzi, ani taka plamka bezpośrednio od marchewy, ani po kupce, bo dziś rano mieliśmy wypadek przy pracy i przeleciało na pidżamkę- pierwszy raz ubrana i plama nie zeszła.
-
czy czytacie swoim maluchom? ja co jakiś czas czytałam, a gdzieś od tygodnia staram się robić to codziennie. I reakcja jest wciąż taka sama. Przy pierwszej bajce ( są to krótkie bajki akurat na tapecie jest Brzechwa) śmieje się, przy drugiej albo w skupieniu słucha albo gada razem ze mną a przy trzeciej jest płacz i koniec czytania, Chciałam to robić przed snem ale na razie za bardzo go pobudzają bajki żeby przed snem mu czytać. Jak u was reagują?
-
My czytamy od urodzenia Frankowi codziennie przed snem. I marudzenie nie jest związane z czytaniem tylko z faktem, że stara się usnąć.
Kozgo, ta czapka z reserved to taka w paski była? Mi się udało taką kupić w rozmiarze 6-9 w Reserved na Wileńskim. A Tymuś na drugim zdjęciu jest po prostu przecudowny!!!
Olala, Oli super ładnie zjada!!! Franek też nie pluje, rzuca się na łyżeczkę i nie chce nic z niej stracić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 20:05
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Martuśka dobrze wiedzieć
Walabia dokładnie ta w paski hehe
Olala tez Tynja rozvidzilam i dzika wściekłość był mega zły nawet po kapieli awantura była heh teraz dojadą cyca i mam nadzieje zasnie heh oby ta noc była lepsza bo ostatnie dwie mocno dają w kosc.
U nas czytanie do spania ske nie sprawdza Tymek się denerwuje nawet jak do niego szepcze chyba lubi miec ciszę po prostu. A w ciagu dnia musze zacząć.
Co do husty na plecach to triche mnie przeraża ze nie widziałabym dzievka ostatnio pani w tramwaju jechała tak z dzieckiem i o wszystko się nim odbijała niechcący:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 20:14