Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koral mogę napisać to samo... SPAC!!!!
dzis chyba mialam kryzys. Jakoś tolerowałam ostatnie nocne pobudki co dwie godziny ale dzis juz bylam zmeczona wstawaniem, mimo iż maz staral sie przynosić malego do karmienia. Prawie cala noc bolala mnie Glowa... Juz z bólem kladlam sie spac.
kurde, Franek ewidentnie budzi sie na karmieniu. Czy to moze oznaczac ze mam za Malo pokarmu? Juz sama nie wiem. Co dwie godziny czasem nawet wcześniej jest pobudka...:(piersi w nocy tez jakieś takie miękkie bardzo... Juz nie wiem. W dzien,jak zajmiemy sie zabawa to nawet wytrzymuje 3 godziny bez karmienia... Juz przeszlo mi przez glowe żeby mu podać butle na noc, ale bym tego nie chciala skoro karmie tylko cycem... Eh moze to minie samo...
milgo dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To 12.22? Miriam wez ten swój kocyk zrobimy piknik maluchom kurcze dopiero doczytalam ze Walabia macie czas tylko do 13 no to ja moge byc na 11 nakarmię w parku jezeli Miriam byłaby na 11.20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 09:37
-
nick nieaktualnyKozgo kocyk uprany po wczoraj walabia ja bede jechać se służewca bo musze zawieźć czarkowi kluczyki do samochodu bo wczoraj był w domu firmowym zostawił od swojego samochodu w domu i nie ma jak wrócić do domu postaram się wyrobić na ten 11:08 to 11:30 byla bym na miejscyu
-
nick nieaktualnykoral wrote:ale jestem zła, właśnie zbierałam się do samochodu jak okazało się, że obie pary kluczyków ma mój mąż... ;(
a ja miałam skoczyć do ch - mam jedyny dzień kiedy mogłam to zrobić!!!!!!!
siedze i rycze z bezsilności,
kluczyki mi przywiezie, bo na szczepienie musze jechać, ale już do ch nie zdążę ;(
no i dupa z moich planów ;(
Koral nie łam się przytulam -
nick nieaktualny