Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak długo śpią Wasze maluchy wciągu dnia? Staram sie Franka przeciągać do 2h aktywności, nie zawsze da rade. Mam wrażenie,ze Franko ma zegar w głowie. Nawet jak przeciągnę go do 2h to potem i tak spi pól godziny. Doslownie jak w zegarku sie budzi... 30min i oczy otwiera...
-
Mateusz też nie śpi lepiej Tusia...3 drzemki w ciągu dnia, po pół godziny...naprawdę musi stać się cud, by spał dłużej...a i rehabilitacja Po niej jak padł w poniedziałek to spał 1,5 godziny Ale tak to 30 minut i tyle Uwijać się ze wszystkim muszę, bo ostatnio się strasznie rączkowy zrobił i by chciał tylko na rękach
Byłam dziś z moim starszakiem w szkole zobaczyć, do której klasy ją przydzielili...będzie chodzić na drugą zmianę...to dobrze i źle...źle, bo będzie mieć mniej czasu dla siebie, lepiej, bo nie będziemy musieli zwijać się wszyscy o 6 rano, by na 7 ją zaprowadzić, tylko na spokojnie ją zaprowadzę na tę 10 czy 11...tyle się cieszy, że będzie mieć parę znajomych koleżanek i swojego "ukochanego" Adasiaszczessciara lubi tę wiadomość
-
Tusia89 wrote:Dziewczyny, jak długo śpią Wasze maluchy wciągu dnia? Staram sie Franka przeciągać do 2h aktywności, nie zawsze da rade. Mam wrażenie,ze Franko ma zegar w głowie. Nawet jak przeciągnę go do 2h to potem i tak spi pól godziny. Doslownie jak w zegarku sie budzi... 30min i oczy otwiera...
To mój tak samo 30 min i oczy duże i szeroki usmiech lub ryczy ,ale:tego drugiego wiecej ryku -
Kozgo, Miriam, deszcz Was nie złapał w parku? Dzięki za spotkanie ja już wstawiłam ciasteczka Kozgo do lodówki i sprzątam mieszkanie przed przyjściem gości. Cudne są Wasze dzieciaczki :*
szczessciara lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny