Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
musze pochwalić mojego syna drugi dzien z rzędu zasypia bez smoczka ( na władne życzenie sam wypluwa ) i gada do sufitu hehe to takie urocze dzis ogólnie bardzo grzeczny był i kochany
Życzę wszystkim dobrej nocy
Nieśmiała cudne to zdjecie w awatarku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:27
-
hej hej, Ja dziś miałam dłuugi dzień. Byłam w pracy od 10 d0 18, karmiłam małego o 9.30 a jak wróciłam to spał i karmienie było o 19.20, mąż z małym byli u rodziców skąd ich odbierałam więc nie miałam tam laktatora. Myślałam, że umrę z bólu, miałam takie bomby twarde, bolące, że mały nie miał jak chwycić, męczyliśmy się oboje przez pierwsze parę minut Już się boje co to będzie bo 15, 16 wrzesnia mam szkolenie i całe szczęście w miarę blisko więc na noc wrócę ale chyba będę musiała wziąć laktaor bo cały dzień nie wytrzymam.
Kupiłam małemu w ciuchach fajne bluzy, jedna jest taka polarowa, misiu z kapturem i uszkami i z kieszonki wystaje mu na tasiemce taki mały, śmieszny misiaczek;) no nie mogłam się oprzeć. -
Koral,masz ten przywilej,ze jakbys nie mogła sie zdecydowac to mozesz kupić jeden granatowy a jeden czerwony;)a swoja droga to ubierasz chlopakow tak samo? Z tego co pamietam po zdjęciach to chyba nie?. Ja od pewnego wykładu na studiach stwierdziłam,ze gdybym miała bliźniaki, to nie będę ubierać tak samo;)chociaz od czasu do czasu moze bym tak ubrała;)
Kozgo, super,ze udalo sie Wam zalatwic ten wyjazd. Juz teraz zycze udanego wypoczynku;) -
Koral hehe kurcze nie dziwie się ze tez na nie patrzysz bo wydaje sie byc fajne i w sumie nie drogie i jak na takie kombinezony to nawet ładne sa:)
Kaja wyskakujcie chociaz szxzerze nie wiem jak my się upchniemy z Tymkiem w tych 2x20kg.
No i pochwalilam syna za szybko obudził się 23.30 i od tamtego czasu płacz i nic nie chce moze jednak brokul złe na niego zadziałał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 00:32
-
Koral biedna Lenka oby to było nic groźnego i żeby szybko wróciła do domu cała i zdrowa dużo buziaków dla niej, a chłopaki też widzę dali ci popalić, łącze się z niewyspaniu.
Koral co do naszego spotkania we wrześniu to szkoda, że bez chłopaków może spotkamy się 15 w pon bo Walabia we wtorki i piątki będzie pracowała. -
Eh koral - może rzeczywiście to przez tą wodę w basenie...oby Lenka szybko wyzdrowiała...trzymajcie się cieplutko i dużo zdrówka dla córci...
kozgo - zazdroszczę wakacji!!!
U nas niby nocka ok, obudził się tylko o 23:30 na mleko i spał do 5:50...no ale potem już koniec spania Te jego pobudki o 6 codziennie zaczynają mnie dobijać...co zrobić, by spał choć godzinę dłużej? rolety zasłonięte, cisza, spokój, a ten i tak już wyspany, choć też chodzi później spać... -
U nas tez od 6 na nogach zasnal teraz dopiero przy cycu a ja pędzę na masaz i do sklepu jeszcze mozw wpadne. Dziewczyny uważacie ze na taki wyjazd powinnam wziąć mm ? Moja mana mowi żebym wziela na wszelki wypadek jakby cis sie stało tylko ile tego i jakie?
-
Koral ja tez trzymam kciuki i obstawiam wodę, oby Lenka szybciutko wróciła zdrowa do domu.
nas również noc koszmarna. Wczesniej narzekałam na pobudki co 2, 3 godziny no to dziś do drugiej w nocy pobudek nie było-bo nie było spania. Ryk, wrzask i nie wiem o co chodziło, nosiliśmy o na zmianę z mężem bo w łóżeczku i łózku była histeria. i nie wiem czy zęby, czy brzuch, czy brak smoczka, który został u rodziców;( jak na złość oczywiście. ale wcześniej nie był aż tak potrzeby, on zasypiał bez smoczka. nie wiem my też wczoraj daliśmy brokuła, zobaczymy dzisiaj w nocy, dam znowu, bo nie wiem czy to od tego. Miłego dnia dla wszystkich i spokojnych dzieciaczków:) -
nick nieaktualnyKozgo w Rossmanie jest mleko w saszetkach taka saszetka na porcje mówiłam Ci o nim wczoraj koleżanka używa wlasnie na spacerach go na wyjazd wygodne i nie trzeba całej puszki brać a puszkę jak otworzysz ma miesiąc ważności wiec nawet gdyby sie przydało raz to reszta sie nie zmarnuje to mleko to chyba nazywa sie bebilon takie z białym misiem na opakowaniu