Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem ale mój mózg śpi jestem na etapie odzwyczajania Julki od karmienia nocnego, więc dzisiaj jak wstała dałam smoka i uspałam tylko że tak przebudzała się co godzinę od 2 do 5 no i o tej 5 dałam jej cyca.. ale oczy na zapałkach i jeszcze musiałam prowadzić Emkę do przedszkola..
i od rana szukam portfela ((((((((( wczoraj bylismy na zakupach i w aptece i pamiętam że wychodziłam to miałam portfel i od razu do auta i jechalismy do domu.. tylko nie pamiętam czy schowałam do torebki czy w aucie położyłam .. mam nadzieję ze leży gdzieś w samochodzie na tylnym siedzeniu.. ale mój mąż jest w pracy. A na kopalnie to nie mogę zadzwonić.. i czekam z myslą że jednak gdzieś tam jest, a jak nie to chyba się powieszę. Wszystkie dokumenty, dyskietki do lekarza, do banku ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:28
-
Witam mamuśki muszę pochwalić Marcelka bo chyba przez tydzień jeczenia mało spania wynik skoku i wczoraj leżąc na brzuszku tylko i wyłącznie po kompieli obie łapki w górę ,aaa obie stopy wklada do buzi i zdziwiony ,że mu nie wchodzą do ust hehehe ,a i zaczął gadać do firanki jak opętany leżeć nie chce tylko siedzieć co mam znim zrobić ,aby po leżał troszkę ,albo na rekach lub na sofie siedzi poduszkami obłożony toc on za mały na takie długie siedzenie nie raz zasna na siedząco ,a jak juz go położę to uspokoić sie nie da tak płacze macie jakieś pomysły na leżenie !?
-
Marrtuska zan twój ból ja zgubiłam klucze od domu i od tyg szukam na razie nic nie mowie bo to już 2 raz w tym roku normalnie mnie zastrzeli m za to !!!!!! A w niedzielę jechaliśmy na rocznice ślubu mojej przyjaciółki i między czasie wstawilam obiad na poniedziałek na gazie w brytwannce i wylaczylam , a ja wsiadlam do auta i juz bylismy 15km od domu to se w kręciłam , że gazu nie zakrecilam masakra akcja nikogo w domu wiec do mamy i naszczescie byli blisko i mama dzwoni , że nie mam se filmów wkrecac bo gaz wylaczylam ehhhh nie lubię tak !!!!
-
O Wy leniuchy. My z Frankiem juz wracamy ze spacerku porannego:D maly sobie Na spacerze wlasnie kima;)
tez jestem z tych co nie potrafia za długo wyleżeć w pieleszach
Martuska, Twój mąż jest górnikiem? Zawsze podziwiałam ten zawód a jeszcze bardziej, żony górników. -
Tynek tez nie guga krzyczy popiskuje i tyle. A mój maz farciarz został z Tymkiem i spał z nim 2h juz nie pamietam kiedy ostatnio mój syn spał 2h hehe juz sie martwiłam ze nic sie nie odzywają weszłam równo z pora karmienia bo byłam w auchan po lovela bo w promocji Tymek przebudzil się złapał cyca i dogorywa teraz przy nim.
Kaja to taki etap niestety Tymek tez długo nie wylezy chociaz teraz ma frajdę z czołgania się do tylu.
O 12.20 idziemy do lekarza sprawdzić katarek i tem kaszel czy to kaszel czy tak chce zwrocic uwage wole sprawdzić zeby na wyjeździe nic się nie rozwinelo.
A Tymek kocha gadax na skype I FaceTime uwielvia w kamerce kogoa widziec:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:00