Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis zrobiłam zupke dynia, marchew ziemniak i taka dobra ze sama bym zjadła haha Tynek palaszowal jak szalony hehe więcej niz sloiczel zjadł a ma deser dzis jabłuszko zaraz na spacer idziemy taka piękna pogoda ostatni w gondoli moze jakos damy rade.
Tapirek my mieszamy dopiero od dzis wiec nie czuj sie w tyle oby złe noce juz nie wróciły do Ciebie.
Martuśka ja juz jestm 4 kg do tylu sprzed wagi ciazowej i masakra maz sie smieje bo biorę anty i t napisane ze skutki uboczne znaczny przyrost wagi wiec bez nich to bym zniknęła chyba heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:24
-
Kozgo, a wyszła Ci ta zupka kleista? Bo mi tak i chyba to od ziemniaka. Zośka nie bardzo lubi taka konsystencje.
Właśnie przełożyłam śpiąca Ziabe z nosidła do wózka i śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:36
-
nick nieaktualnyKarola to 2x ale kolanka wyżej
Lissa miło Cie widzieć wiem ze czytałas hihi witamy witamy na nowo
BLW jako tako dzis ziemniak ogórek i dzik nie wiem ile zjadła bo juz uwagi nie zwracam na to pewnie niewiele haha
Doris Ziaba BLW juuuuuhuuuu! Moze spodoba sie i tobie
Lisa co do powodów odejścia Walabi napisała ze ma dwa ale nie chce zdradzać jakie żebyśmy nie rostrzasaly czy sa one odpowiednie do odejścia
Koral tez nie chciała zdradzić
Nie to nie ja błagać o to nie mam juz zamiaru chciały odeszły trudno nie mowię bo przykro no ale ich decyzja nalezy uszanować -
Miriam, na razie po troszeczku. Ziaba jest chetna na jeden posiłek ok 12 ok 100ml wiec w ciągu dnia bede dawac po troszeczku BLW. Przed chwila była skórka od chleba.
Dzisiaj sukces, mała wciagneła 40ml soku z niekapka
Pytanie: co zamiast ryzu i ziemniaków? Ziaba ma zaparcia i chciałabym jej dac coś pełnoziarnistego. Owoce sa ble, wiec może ryż brązowy albo jakas kasza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy załapała, po prostu wsadza do dzioba i już Na razie małe ilości i na krótko, żeby było szybciej sprzątnąć. Nie jest lepiej niż przy papakach ale ja się nie denerwuje, że ona nie je. Po prostu sie nastawiam, że to tylko "na smaka".
Ten ryż to mam na mysli zblendowany w zupce. Po zwykłym i ziemniakach mam wrażenie jest problem z kupką.
Arbuza to chyba można rozgnieść widelcem a melona zblendować. -
kozgo albo zrób mus z jabłek i gruszek, w garnku z odrobiną wody i fany mus się zrobi, Julka wręcz ubóstwia.. i dodaje inny składnik dodatkowo każdego dnia. Ja surowego nie daje nic bo Julia cierpi wtedy, brzuch boli , wzdęcia i nie chce kupka wyjść.
doris a jakbyś lepiej kaszę jej ugotowała niż ten ryż, on ma takie łuski i one nie bardzo się blendują. Julka pluje zupami z brązowym ryżem i cała poszła do wyrzucenia..