Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey mamuśki u nas noc ok,ale o 22 był meksyk taki ryk we snie że maasakra i była akcja viburcol plus żelazko na pieluszke bo juz nie wiedziałam co mu 30 min płacz to mało powiedziane to był krzyk i okazało się że zęby ehhhh i jak zasnął dalej aż do 3 i mleko później o 6:30 mleko .....
Miriam wes no swego chlopa do pionu niech ogarnie temat Rodzina życie spider mena sie skończyło ehhh
Kozogo spokojnie Marcel stopy łapie i jak chwyci za duży palec i mu nie smakuje i juz nie bierze dalej hihi i ja mu mowie chlopie stopy się myje nie wietrzy to sie śmieje hihi
A my jutro mamy alergologa zobaczymy co z mm ehhh -
Tusia współczuje ;( mi sie kiedyś zepsuła a nie było mnie na weekend jakos i po mięsie to az robaki chodziły masakra to była;/
Tymek dzis ładnie zasnal oby noc była ok:)
Powiem wam ze te programy to masakra mojej siostry córka chodziła do państwowego przedszkola i dramat tylko rysowali ona non stop sie nudziła czołgania sie po podłodze i teraz od wrzesnia kest w prywatnym kurde zna milion wierszy piosenek zaczęła pisać i jest taka szczesliwa ze hoho -
karolinaaa- no właśnie ona robi wszystko jeszcze w szkole....jej koleżanka z klasy mieszka blok przed nami i robi więcej w domu...jak się pytam Julki czy ona nic nie ma, to mówi, że ona już to w szkole zrobiła...ale z pewnością nie ma tego aż tyle co u ciebie...U niej w klasie większość siedmiolatków jest...
Kurczę, właśnie przeczytałam, że Ania Przybylska nie żyje Zostawiła trójkę dzieci
-
Przykre, że taka młoda kobieta, matka małych dzieci odchodzi z tego świata.
Teraz jak jestem matką jeszcze bardziej przeżywam takie informacje. Ta samo jak się dowiaduje o chorobach dzieci.
Kozgo, Emilka też tylko łapie nóżki i do buzi nie bierze. Raz ją przyłapałam jak trzymała w buzi, ale miała naciągniętą skarpetkę.
Emilce już przebija się górna jedynka. Widać już malutką kreseczkę - ząbka.
Masakra jak jej szybko te zęby idą. Ale nie mam co narzekać, bo krótko cierpi i w zasadzie jakoś w miarę łagodnie przechodzi to ząbkowanie. -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Masakra z ta Przybylska ;( 3 dzieci i najmłodszy 3 latka:( kurde taki rak trzustki to juz wyrok
A w lipcu chyba wz roku któryś ze szmatlawcow pisał o jej śmierci i kurna wykrakal ,a mogła żyć Anka jeszcze czemu takie młode osoby odchodza ehhhh szkoda dzieci -
Miriam, dziąsło robi się w tym miejscu napuchnięte. Potem pojawia się taka kreseczka, czerwona, a potem robi się coraz większa i wychodzi ząbek. Z dnia na dzień wszystko się zmienia. Dolne jedynki jak jej wychodziły to nie widziałam aż tak napuchniętych dziąseł, za to teraz górne to ma bardzo napuchnięte, jak się podniesie górna wargę to widać zarys całego zęba. No i teraz juz ma tą kreseczkę.
Tutaj znalazłam przykład, jak wyglądają te zęby pod dziąsłami:
http://40tygodni.pl/Category/026/2,92985,Zabkowanie-Wiem-ze-bylo-tego-typy-pytan-sporo-ale-prosze-o-porade.html
Mniej więcej tak to wygląda.Miriam lubi tę wiadomość
-
Ech, tak ciężko ogarnąć śmierć takiej młodej, pięknej dziewczyny, tym bardziej, że miała dla kogo żyć .
Pogoda dopisuje, więc też dziś spacerowaliśmy sporo, Staszek mniej marudzi na dworze, obserwuje wszystko dookoła, bo tak kolorowo.
Może dziś jest jakiś dzień kłótni z mężami, też się ścięliśmy rano, ale przed chwilą były "przeprosiny" . Jestem zmęczona, bo Stasiu jęczy więcej niż zwykle, więc chyba łatwiej się denerwuję.
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Afrodita, to u nas widać zarys ząbków 1 i 2 górnych, ale nie sa opuchniete ani czerwone tylko białe. Na dole wcąż tylko szczelinka.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C4%85bkowanie_(medycyna)
dobre zdj w tym linkuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:46
Miriam lubi tę wiadomość