X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mamuśki u nas noc ok,ale o 22 był meksyk taki ryk we snie że maasakra i była akcja viburcol plus żelazko na pieluszke bo juz nie wiedziałam co mu 30 min płacz to mało powiedziane to był krzyk i okazało się że zęby ehhhh i jak zasnął dalej aż do 3 i mleko później o 6:30 mleko .....

Miriam wes no swego chlopa do pionu niech ogarnie temat Rodzina życie spider mena sie skończyło ehhh

Kozogo spokojnie Marcel stopy łapie i jak chwyci za duży palec i mu nie smakuje i juz nie bierze dalej hihi i ja mu mowie chlopie stopy się myje nie wietrzy to sie śmieje hihi

A my jutro mamy alergologa zobaczymy co z mm ehhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia współczuje ;( mi sie kiedyś zepsuła a nie było mnie na weekend jakos i po mięsie to az robaki chodziły masakra to była;/

Tymek dzis ładnie zasnal oby noc była ok:)

Powiem wam ze te programy to masakra mojej siostry córka chodziła do państwowego przedszkola i dramat tylko rysowali ona non stop sie nudziła czołgania sie po podłodze i teraz od wrzesnia kest w prywatnym kurde zna milion wierszy piosenek zaczęła pisać i jest taka szczesliwa ze hoho

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia może da sie naprawić !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinaaa- no właśnie ona robi wszystko jeszcze w szkole....jej koleżanka z klasy mieszka blok przed nami i robi więcej w domu...jak się pytam Julki czy ona nic nie ma, to mówi, że ona już to w szkole zrobiła...ale z pewnością nie ma tego aż tyle co u ciebie...U niej w klasie większość siedmiolatków jest...

Kurczę, właśnie przeczytałam, że Ania Przybylska nie żyje :( Zostawiła trójkę dzieci :(

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze własnie przeczytałam, że zmarła Ania Przybylska ta aktorka, lubiłam ją, była taka szalona i miała dzieci:(

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie to smutne, 3 dzieci zostawiła. Tylko 7 lat starsza ode mnie i męża.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre, że taka młoda kobieta, matka małych dzieci odchodzi z tego świata.
    Teraz jak jestem matką jeszcze bardziej przeżywam takie informacje. Ta samo jak się dowiaduje o chorobach dzieci.

Kozgo, Emilka też tylko łapie nóżki i do buzi nie bierze. Raz ją przyłapałam jak trzymała w buzi, ale miała naciągniętą skarpetkę.

Emilce już przebija się górna jedynka. Widać już malutką kreseczkę - ząbka.
    Masakra jak jej szybko te zęby idą. Ale nie mam co narzekać, bo krótko cierpi i w zasadzie jakoś w miarę łagodnie przechodzi to ząbkowanie.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No straszne 3 dzieci ehhh niech Śpi spokojnie!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazł sie ale i tak jestem wściekła nie odzywam sie !

Aphrodita jak rozpoznać ze sab niedługo wyjdzie ja to nie mam zielonego pojęcia :/

Smutne ze odeszła fajna kobieta z niej i bardzo śliczna szkoda dzieci :(

• kozgo Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra z ta Przybylska ;( 3 dzieci i najmłodszy 3 latka:( kurde taki rak trzustki to juz wyrok :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Masakra z ta Przybylska ;( 3 dzieci i najmłodszy 3 latka:( kurde taki rak trzustki to juz wyrok :(

A w lipcu chyba wz roku któryś ze szmatlawcow pisał o jej śmierci i kurna wykrakal ,a mogła żyć Anka jeszcze czemu takie młode osoby odchodza ehhhh szkoda dzieci

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szok z Przybylską :( Siedzę i ryczę. Jak ja nienawidzę takich wiadomości :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 21:56

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, dziąsło robi się w tym miejscu napuchnięte. Potem pojawia się taka kreseczka, czerwona, a potem robi się coraz większa i wychodzi ząbek. Z dnia na dzień wszystko się zmienia. Dolne jedynki jak jej wychodziły to nie widziałam aż tak napuchniętych dziąseł, za to teraz górne to ma bardzo napuchnięte, jak się podniesie górna wargę to widać zarys całego zęba. No i teraz juz ma tą kreseczkę.

Tutaj znalazłam przykład, jak wyglądają te zęby pod dziąsłami:
    http://40tygodni.pl/Category/026/2,92985,Zabkowanie-Wiem-ze-bylo-tego-typy-pytan-sporo-ale-prosze-o-porade.html

Mniej więcej tak to wygląda.

Miriam lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, tak ciężko ogarnąć śmierć takiej młodej, pięknej dziewczyny, tym bardziej, że miała dla kogo żyć :(.
    Pogoda dopisuje, więc też dziś spacerowaliśmy sporo, Staszek mniej marudzi na dworze, obserwuje wszystko dookoła, bo tak kolorowo.
    Może dziś jest jakiś dzień kłótni z mężami, też się ścięliśmy rano, ale przed chwilą były "przeprosiny" :D. Jestem zmęczona, bo Stasiu jęczy więcej niż zwykle, więc chyba łatwiej się denerwuję.

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrodita, to u nas widać zarys ząbków 1 i 2 górnych, ale nie sa opuchniete ani czerwone tylko białe. Na dole wcąż tylko szczelinka.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C4%85bkowanie_(medycyna)

dobre zdj w tym linku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:46

Miriam lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, jak już jest szczelinka to na pewno w ciągu kilku dni zobaczysz ząbka.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie była kreska na dole jakieś 2 tyg temu albo i wcześniej a zab się nadal nie pojawił. Mój Oli to jakiś dziwny egzemplarz wszystko ma na opak.

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez juz od dawna, chyba z miesiac

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja nie wiem jak to jest. U Emilki to jakoś expresowo idzie. Podobno po mnie to ma. Tak samo że smoczkiem pożegnała się odkąd ma zęby.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wygląda mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu z linka u Doris...Ciekawa jestem, kiedy wyjdą w końcu...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ