X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no wlasnie zupa była na śmietanie a Zoja jak moze pamiętacie miała skaze wiec nie wiem czy powinna jeść taka zupę

• Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czyli wBLW chodzi o to ze dziecko ma swiadomie podja cdecyzje co chce jesc a czego nie ? Czyli jedzenie to kawalki warzyw miesa itp , kladziesz to przed nia i sama ma wybrac co chce jest a czego nie ? a zupki to jedynie w kubeczku niekapku tak ?
    Nie czytalam o tej metodzie a mysle ze od Ciebei odwiem sie najwiecej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:21

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie chodzi o to by pominąć etap papek i karmienia łyzeczka czyli najprościej podawać kawałki jedzenia nie zabrania ona jedzenia łyżka ale tez nie nakazuje karmienia wiec ja chce ominąć etap karmienia wiec zupy w szklance normalnie Zojka nie pije z niekapka pije z doidy cup i z niekapka z ikei pozwabioneho dziubka :D z niekapka nie chciała ;) na sztuce przyjdzie czas ;) teraz moga by sobie zrobic krzywdę wkładając widelec czy łyżkę w oko np opanuje sztuka ręka buzia i dam łyżeczkę :) tak lisa dziecko ma podjąć samo decyzje co chce jeść a czego nie wiec karmienie odpada :)

• Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem .. ale z jednym sie nie zgodze, to ze dziecko jest karmione wcale nie oznacza ze wyboru nie ma . Przeciez nikt n sile dziecku nie wklada jedzenia do buzi ... jesli dziecko otwiera buzie do zblizajacej sie lyzeczki znaczy ze chce i smakuje .
    Moj jak sie naje to usta w 2 kreseczki i odraca glowe i to jest znak ze koniec .

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, już nie mogę się doczekać tych sylab... nie umiem sobie tego wyobrazić :)

Mi się podoba BLW ale ja tak się boję zakrztuszenia... pewnie będę Frankowi dawać od czasu do czasu jedzenie w kawałkach, żeby sam sobie wkładał, ale teraz nie jestem JA na to gotowa. W ogole... to wprowadzanie pokarmów... cycek by nie mógł wystarczyć? hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:12

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, jak skasuję konto, to moje poty zostaną?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chodzików, też nie jestem za tym, ale jak pytałam mamę to ja w chodziku zasuwałam :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spróbuj :D ale obstawiam, że zostaną...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się, jak uratować sytuację straty prywatności, bo mój mąż mnie znalazł po nicku przez wyszukiwarkę i się denerwuje. Nie wiem co zrobić - kasować stare posty na piechotę po jednym? Pół roku to zajmie...

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żartujesz???? ale jaja.... kuźwa... spadamy na jakieś prywatne forum...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żartuję, oczywiście zaloguję się pd nowym nickiem i kto będzie wiedział, że to ja , ten będzie wiedział. Ale koniec z osobistymi szczegółami, które mogą pozwolić na skojarzenie osoby

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belly nic nie zrobi, bo im to na rękę, że wyszukuje się jakaś fraza i odsyła na nasze forum... Już by Kozgo odpowiedzieli wg mnie.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzieś indziej, nie belly ?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze no to Może faktycznie lepiej przenieść gdzieś indziej na prywatne Forum; Tylko czy któraś z was zna takie bo ja jestem zupełnie zielona w tym temacie...

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza posty zostaną i jak ktos cytował to bedzie napisane

"Makcza ........" I cytat

Nieśmiała chyba pisała ze jej maz moze stworzyć nam private Czarek w sumie tez sle jego sie doprosić ostatnio o cokolwiek to cud

• Hello.katty Znajoma

Wysłany: 9 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina tylko ze gazetowe jest na zasadzie wątków więc ciekawe jak dziewczyny by się przyzwyczaily ;) może grupa na fb zamknięta. Chyba tam też nie można wyszukać przez googla.

• skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja ale numer z tym wyszukiwaniem.....
    Karolina dziekuje czuje sie calkiem dobrze jak na ta sytuacje..... jestem jeszcze u rodzicow i codziennie jezdze do babci i troche lipe mam z internetem dlatego malo pisze... ale jutro wracam do domu i do meza.
    Adas juz jakis czas nogi zgina w kolanach glowa opiera na kocu i sie odpycha i przesuwa :-D

Dzis mlody lizal sliwke surowa i uwaga..... odgryzl kawalek i przezul dziaslami i polknal :-) jaka radocha :-) a bulki i skorki tak sysa ze szok.

Ide kapac malego i czeka mnie jeszcze mnostwo koperku do pokrojenia.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Karola zebys wiedziala jaki to jest pocieszyciel choc nawet nie zdaje sobie z tego sprawy

karolinaaaaaaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciężko nadrobić od rana. Dziś byłam prawie cały dzień u rodziców. Oli dawno nie miał tak dobrego humoru cały dzień. Ciągle się śmiał i gadał . no może poza takimi krótkimi chwilami kiedy nie mógł się obrócić z powrotem na plecy;) Może ten skok się kończy i już będzie lepiej? byłoby super.

skrzatek85 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello.katty wrote:
    Karolina tylko ze gazetowe jest na zasadzie wątków więc ciekawe jak dziewczyny by się przyzwyczaily ;) może grupa na fb zamknięta. Chyba tam też nie można wyszukać przez googla.
    Nie każda ma facebooka z tego co wiem to na pewno Makcza nie ma.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 867 868 869 870 871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ