X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no wlasnie zupa była na śmietanie a Zoja jak moze pamiętacie miała skaze wiec nie wiem czy powinna jeść taka zupę

• Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czyli wBLW chodzi o to ze dziecko ma swiadomie podja cdecyzje co chce jesc a czego nie ? Czyli jedzenie to kawalki warzyw miesa itp , kladziesz to przed nia i sama ma wybrac co chce jest a czego nie ? a zupki to jedynie w kubeczku niekapku tak ?
    Nie czytalam o tej metodzie a mysle ze od Ciebei odwiem sie najwiecej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:21

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie chodzi o to by pominąć etap papek i karmienia łyzeczka czyli najprościej podawać kawałki jedzenia nie zabrania ona jedzenia łyżka ale tez nie nakazuje karmienia wiec ja chce ominąć etap karmienia wiec zupy w szklance normalnie Zojka nie pije z niekapka pije z doidy cup i z niekapka z ikei pozwabioneho dziubka :D z niekapka nie chciała ;) na sztuce przyjdzie czas ;) teraz moga by sobie zrobic krzywdę wkładając widelec czy łyżkę w oko np opanuje sztuka ręka buzia i dam łyżeczkę :) tak lisa dziecko ma podjąć samo decyzje co chce jeść a czego nie wiec karmienie odpada :)

• Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem .. ale z jednym sie nie zgodze, to ze dziecko jest karmione wcale nie oznacza ze wyboru nie ma . Przeciez nikt n sile dziecku nie wklada jedzenia do buzi ... jesli dziecko otwiera buzie do zblizajacej sie lyzeczki znaczy ze chce i smakuje .
    Moj jak sie naje to usta w 2 kreseczki i odraca glowe i to jest znak ze koniec .

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, już nie mogę się doczekać tych sylab... nie umiem sobie tego wyobrazić :)

Mi się podoba BLW ale ja tak się boję zakrztuszenia... pewnie będę Frankowi dawać od czasu do czasu jedzenie w kawałkach, żeby sam sobie wkładał, ale teraz nie jestem JA na to gotowa. W ogole... to wprowadzanie pokarmów... cycek by nie mógł wystarczyć? hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:12

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, jak skasuję konto, to moje poty zostaną?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chodzików, też nie jestem za tym, ale jak pytałam mamę to ja w chodziku zasuwałam :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spróbuj :D ale obstawiam, że zostaną...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się, jak uratować sytuację straty prywatności, bo mój mąż mnie znalazł po nicku przez wyszukiwarkę i się denerwuje. Nie wiem co zrobić - kasować stare posty na piechotę po jednym? Pół roku to zajmie...

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żartujesz???? ale jaja.... kuźwa... spadamy na jakieś prywatne forum...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żartuję, oczywiście zaloguję się pd nowym nickiem i kto będzie wiedział, że to ja , ten będzie wiedział. Ale koniec z osobistymi szczegółami, które mogą pozwolić na skojarzenie osoby

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belly nic nie zrobi, bo im to na rękę, że wyszukuje się jakaś fraza i odsyła na nasze forum... Już by Kozgo odpowiedzieli wg mnie.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzieś indziej, nie belly ?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze no to Może faktycznie lepiej przenieść gdzieś indziej na prywatne Forum; Tylko czy któraś z was zna takie bo ja jestem zupełnie zielona w tym temacie...

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza posty zostaną i jak ktos cytował to bedzie napisane

"Makcza ........" I cytat

Nieśmiała chyba pisała ze jej maz moze stworzyć nam private Czarek w sumie tez sle jego sie doprosić ostatnio o cokolwiek to cud

• Hello.katty Znajoma

Wysłany: 9 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina tylko ze gazetowe jest na zasadzie wątków więc ciekawe jak dziewczyny by się przyzwyczaily ;) może grupa na fb zamknięta. Chyba tam też nie można wyszukać przez googla.

• skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja ale numer z tym wyszukiwaniem.....
    Karolina dziekuje czuje sie calkiem dobrze jak na ta sytuacje..... jestem jeszcze u rodzicow i codziennie jezdze do babci i troche lipe mam z internetem dlatego malo pisze... ale jutro wracam do domu i do meza.
    Adas juz jakis czas nogi zgina w kolanach glowa opiera na kocu i sie odpycha i przesuwa :-D

Dzis mlody lizal sliwke surowa i uwaga..... odgryzl kawalek i przezul dziaslami i polknal :-) jaka radocha :-) a bulki i skorki tak sysa ze szok.

Ide kapac malego i czeka mnie jeszcze mnostwo koperku do pokrojenia.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Karola zebys wiedziala jaki to jest pocieszyciel choc nawet nie zdaje sobie z tego sprawy

karolinaaaaaaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciężko nadrobić od rana. Dziś byłam prawie cały dzień u rodziców. Oli dawno nie miał tak dobrego humoru cały dzień. Ciągle się śmiał i gadał . no może poza takimi krótkimi chwilami kiedy nie mógł się obrócić z powrotem na plecy;) Może ten skok się kończy i już będzie lepiej? byłoby super.

skrzatek85 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello.katty wrote:
    Karolina tylko ze gazetowe jest na zasadzie wątków więc ciekawe jak dziewczyny by się przyzwyczaily ;) może grupa na fb zamknięta. Chyba tam też nie można wyszukać przez googla.
    Nie każda ma facebooka z tego co wiem to na pewno Makcza nie ma.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 867 868 869 870 871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ