Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
No włąśnie, ja nawet fb nie mam, bo taka jestem anty. Zła jestem na siebie, bo wcale nie chciałam wklejać zdjęć itd, ale jakoś tak... wszystkie wrzucałyście... Najpierw kasowałam, a potem mi się nie chciałao.
Miriam, wiem, że trochę zostanie, ale to to już nic. Trudno. Znowu nie ma tam tajemnic państwowych. Ja nie mam manii prześladowczej, ale czuję lekki dyskomfort z tego powodu, że gdyby ktoś się uparł, to dojdzie, kim jestem Wiem, że nikt się nie uprze, bo i po co, ale... jakoś tak łyso.
A jeśli chodzi o męża, to on zna mój nick, przecież laptop jest często otwarty na belly, i nie o to chodzi, że chciał przeczytać, co ja piszę (niech sobie czyta, jak ma ochotę - wcale go to nie interesuje) tylko chciał zobaczyć, co wyskoczy. No i wszystko wyskakuje. To tylo nick, nie nazwisko, ale moje dziecko ma rzadkie imię i tak dalej.. -
Makcza i kasujesz wszystkie posty tak? fakt faktem też czuje dyskomfort, że zdjęcia Franka są w necie... ale z drugiej strony... i co z tego??? czy jakieś kontrowersyjne zdjęcia wstawiałyśmy??? nie... tak próbuję się usprawiedliwić...
Właśnie... dobrze napisane... bo wszystkie wrzucałyśmy... bo czułyśmy się razem bezpieczne... zapomniałyśmy, że wcale nie jesteśmy tu prywatne... -
Ja też jak zaczęłam pisać to nie zamierzałam wstawiać zdjęć, ale przyjemnie było oglądać Wasze, więc też zaczęłam wstawiać. W sumie nigdie już nie jesteśmy prywatni i bezpieczni. A wiecie że ktoś może się włamać na waszą kamerkę w laptopie i ją włączyć tak, że nawet lampka się nie świeci i sobie Was oglądać? ( ja mam zaklejoną odkąd się o tym dowiedziałam). W porównaniu do tego forum to pikuś bo wstawiamy tu tylko to co chcemy.
-
Doris Tymek też robi takie konie ruchy i tak się buja niby na czworakach:)
Miriam jezeli chodzi o karmienie dziecka trzymajac jej rece i wpychajac do buzi to zgadzam się z Tobą szczególnie dramat to ta sól i śmietana:/
Zgodzę się też z Lissą odnośnie papek, że jak dziecko nie będzie chciało zjeść jakiejś papki to nie ma sily mu wmusic wiec tez ma wybór:) My chcialeismy BLW ale do czasu aż Tymek stabilnie nie usiądzie to nie ma szans widzę, że mu bardzo niewygodnie jesc BLW na półl leżąco i sie denerwuje i jedzenie zaczyna być czymś niefajnym zamiast przyjemnością.
Makcza Walabi posty nie zniknęły. Co do prywatności caly czas czekam na odpowiedź od administartorów narazie odpisali ze sprawdzaj amozliwosci techniczne. Prosze nie odchodź może skasuj te posty, które Cię krępują.
JAk ktoś może nam założyć coś prywatnego jestem za. -
kozgo wrote:
Makcza Walabi posty nie zniknęły. Co do prywatności caly czas czekam na odpowiedź od administartorów narazie odpisali ze sprawdzaj amozliwosci techniczne. Prosze nie odchodź może skasuj te posty, które Cię krępują.
JAk ktoś może nam założyć coś prywatnego jestem za.
Nie odchodzę przecież, porządek tylko robię. A Walabia nie usunęła konta. -
Zaczęło się kasowanie i forum szaleje hehe, Makcza ciesze się, że zostajesz. Myslalam ze dziewczyny usunely konta,
ja kasuje zdjęcia co do opisów w sumie nic takiego nie pisalam co by miało kogos interesować kto mnie zna bo co kupy, kolki itd ale oczywiście jestem za prywatnym forum bo nie chce zeby ktoras z Was odeszła.
Co do kamerki to niezle zboczenie oglądanie mnie w dresie wieczorem hehe. Ja to głownie z tel korzystam bardzo rzadko siedam do laptopa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:00
-
No ja też mam kamerkę zalepioną
Szkoda że jakoś tutaj się nie da stworzyć prywatnego wątku...na gazecie jest jakoś dziwacznie to wszystko...może i by podpytać moderatorów różnych for parentingowych, jest ich sporo, czy u nich by się nie dało go założyć...No, chyba że Niesmiala zmobilizuje ślubnego
-
Nieśmiała, superrr
Ja juz pousuwalam co mńie razilo. Reszta niech sobie wisi. Moze kiedyś jak będę stara to sobie poczytam co do zdjęć to jak nie macie konta na tinypic to nie da sie ich usunąć, ale można napisać prośbę o usunięcie przez kontakt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:29