WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki!!!
    u nas nocka,żal. Praktycznie cala noc u nas w łóżku i pobudki co dwie godziny... Czy to minie? Moze za dużo spi w ciągu dnia? Zasypia zawsze po dwóch godzinach na pól godziny. Wczoraj raz spal półtorej, to jednak rzadkość... Już nie wiem. Zęby go męczą? Ale nie budzi się z płaczem czy marudzeniem. Po prostu się wybudza, zazwyczaj pomaga cyc na dalsze spanko.
    co do przewrotek. Pierwszą swoją przewrotkę Franek zrobil z brzucha na plecy. Powtórzył ja może kilka razy i teraz jakby tego nie potrafił, natomiast z pleców na brzuch przekręca się ciągle... Moze tak byc? wazne,ze sie przekręca w ogole co?Co do gaworzenia... Nic a nic... Czasem przypadkowo powie ej, a tak to piski lub ewentualne grr. A jak u Was?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) u nas noc całkiem całkiem. Karmienie 1,3,6,9 i dalej śpi. Nasz cyborg szalał wczoraj do 24 i za nic nie chciała spać.
    Chyba zatkał mi się kanalik mleczny. Przy dotyku boli, z jednej strony pierś jest twarda. Myślicie, że termofor pomoże? Macie jakieś inne sprawdzone sposoby poza kapustą?
    Co do wizyt u pediatry to nam nie potrafiła określić co jaki czas powinnam chodzic. Wychodzą z założenia, że jak sie nic nie dzieje to na szczepienia i wtedy badają. A że ja narazie nie szczepię to Bóg raczy wiedzieć. Teraz tak o tym myśle to dawno jej mie mierzyli główki i klatki choć byłam już kilka razy
    ...

rr64wnh.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, u nas gaworzenie też raczej okrojone. Kiedyś mówił pięknie agii i aguu a obecnie wycie lub jakiś brr i tyle. Miał też chwilowy okres, że piszczał niesamowicie. Ale też już minął. Mam nadzieję, że to normalne ;)

• Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina to juz z półtora miesiąca obraca się na wszystki możliwe sposoby i właścowie leży już tylko na brzuchu. Moja jest drobniutka więc może dlatego jej tak sprawnie poszło Tusia nie martw sie w końcu i Franio załapie.
    Nina też nie chce gadać. Rzadko kiedy wydobędzie jakiś dzwięk poza śmiechem i takim jakby zdziwieniem. Akcja się zaczyna jak się złości, wtedy nieee a guuu nene

rr64wnh.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam neurolog we wtorek powiedziała ze jeszcze ma czas na gaworzenie i jak narazie głużenie wystarcza...u nas od wielkiego dzwonu wyrwie mu się jakieś nienie, ma-ma, ała...i to by było na tyle....

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, Szymek głównie jakieś dźwięki z siebie wydaje gdy trzyma coś w buzi - smoczek, palec, zabawkę :) Na razie nie ma co panikować. Ważne, że jakieś dźwięki z siebie wydaje :)

• doris85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana.

Zojka super mała łobuziara! Uwielbiam ją!

U nas dziś pobudka o 1.30 i 4.30 po czym zero spania. Mała marudziła aż zapalilismy światło zaczeliśmy się z nią bawić, ehhh

Teraz udało sie uśpić. Chyba uderze w kimono

Miriam lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia mój sie jeszxze nigdy nie obrócił sam z brzucha na plecy wiec nic sie nie martw, za to ost super sam zasypia w dzien i wieczorem. Tymek cały czas wydaje dźwięki z siebie ale nie guga jeszcze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:21

Tusia89 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szukam przepisu na szybką, dobrą zapiekankę... Macie coś w swoich przepisach?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny MOja Julka ma zastrzyki :(:(:( cała noc nie przespana bo cały czas płakała i kaszlała , gorączka 39 stopni i wymioty...

Ma zapalenie oskrzeli gdybym poszła jutro to już by do szpitala szła bo by się zapalenie płuc zrobiło .

te choroby się chyba nigdy nie skończą :(:( a dzisiaj to na oczy nie widzę jestem 30 godzin na nogach bez jakiegokolwiek snu..

Leczcie te katarki tym Waszym dzieciaczkom bo jak spłynie niżej to widzicie czym się kończy :(

Dodatkowo od kataru znów uszy zarumienione i gardło brzydkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:38

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeeej, Martuśka, ale się porobiło :( Dobrze że szybciej zareagowałaś i poszłaś...Duuużo zdróweczka dla Juleczki :*

dlatego właśnie panikuję przy katarze, bo się boję tego, co będzie jak spłynie :( Katar niby nic, ale dla takiego dziecka, jak stwierdziła pani doktor, to jest poważna choroba :(

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Zoja cieszy sie ze babcia wyjeżdża dobre dobre :D co do jazdy samochodem hm jest rożnie ale mam na nia patent tzn składam ten pałąk do noszenia przybieram dziwna pozycje i daje jej cyca i czasem usne a jak nie to cała drogę pierdze w brzuch i ten uśmiech to tego efekt :D nie jest do bezpieczne ale lepiej tak niz na kolanach ale za to ja jak na haju bo od pierdzenia w głowie mi sie kteci :D

Kurde jakieś przeziębienie mnie rozkłada fuck macie jakieś sposoby :> dobre :>

Co do obrotów to Zoja juz od dłuższego czasu sie obraca we wszystkie możliwe strony ale ona jest drobna wiec to dlatego ;) gdyby była pulpecikiem było by jej trudnej ;)

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Julci
    dla Ciebie dużo sily

dqprj44jypq2k6s8.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska duzo zdrowia dla Was! :*
    Szymon spi juz ponad 1,5h. Jadl ostatnio po 8. Jeszcze nigdy mi tyle ciagiem w dzie nie spal.

• doris85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zauważyłam jak Ziaba zginą kolana pod brzuszek i buja sie do przodu i do tylu! Jestem taka dumna!

Miriam, szczessciara, Tusia89, olala81 lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris super!!! Tez tak chce

doris85 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka zdrowka dla Julci biedactwo oby szybko przeszło.

Brawo do Ziaby :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa nie wytrzymam ! Wyszłam do apteki po witaminę c bo cos mnie bierze wracam patrzę a tam Czarek z mamusia karmią Zoje pomidorowa ! No ja w krzyk co oni wyprawiaja a ci do mnie BLW przeciez wszYtko może jeść nosz krew mne zalała to nie o to chodzi a przedewszystkim nie łyzeczka !

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie solona pomidorowa !

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kurde smakowało jej :/ lecz ja jej zup nie bede dawać łyzeczka napewno nie

‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ