Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki!!!
u nas nocka,żal. Praktycznie cala noc u nas w łóżku i pobudki co dwie godziny... Czy to minie? Moze za dużo spi w ciągu dnia? Zasypia zawsze po dwóch godzinach na pól godziny. Wczoraj raz spal półtorej, to jednak rzadkość... Już nie wiem. Zęby go męczą? Ale nie budzi się z płaczem czy marudzeniem. Po prostu się wybudza, zazwyczaj pomaga cyc na dalsze spanko.
co do przewrotek. Pierwszą swoją przewrotkę Franek zrobil z brzucha na plecy. Powtórzył ja może kilka razy i teraz jakby tego nie potrafił, natomiast z pleców na brzuch przekręca się ciągle... Moze tak byc? wazne,ze sie przekręca w ogole co?Co do gaworzenia... Nic a nic... Czasem przypadkowo powie ej, a tak to piski lub ewentualne grr. A jak u Was? -
Witam u nas noc całkiem całkiem. Karmienie 1,3,6,9 i dalej śpi. Nasz cyborg szalał wczoraj do 24 i za nic nie chciała spać.
Chyba zatkał mi się kanalik mleczny. Przy dotyku boli, z jednej strony pierś jest twarda. Myślicie, że termofor pomoże? Macie jakieś inne sprawdzone sposoby poza kapustą?
Co do wizyt u pediatry to nam nie potrafiła określić co jaki czas powinnam chodzic. Wychodzą z założenia, że jak sie nic nie dzieje to na szczepienia i wtedy badają. A że ja narazie nie szczepię to Bóg raczy wiedzieć. Teraz tak o tym myśle to dawno jej mie mierzyli główki i klatki choć byłam już kilka razy
... -
Nina to juz z półtora miesiąca obraca się na wszystki możliwe sposoby i właścowie leży już tylko na brzuchu. Moja jest drobniutka więc może dlatego jej tak sprawnie poszło Tusia nie martw sie w końcu i Franio załapie.
Nina też nie chce gadać. Rzadko kiedy wydobędzie jakiś dzwięk poza śmiechem i takim jakby zdziwieniem. Akcja się zaczyna jak się złości, wtedy nieee a guuu nene -
Witam się z rana.
Zojka super mała łobuziara! Uwielbiam ją!
U nas dziś pobudka o 1.30 i 4.30 po czym zero spania. Mała marudziła aż zapalilismy światło zaczeliśmy się z nią bawić, ehhh
Teraz udało sie uśpić. Chyba uderze w kimono
Miriam lubi tę wiadomość
-
Tusia mój sie jeszxze nigdy nie obrócił sam z brzucha na plecy wiec nic sie nie martw, za to ost super sam zasypia w dzien i wieczorem. Tymek cały czas wydaje dźwięki z siebie ale nie guga jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:21
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny MOja Julka ma zastrzyki cała noc nie przespana bo cały czas płakała i kaszlała , gorączka 39 stopni i wymioty...
Ma zapalenie oskrzeli gdybym poszła jutro to już by do szpitala szła bo by się zapalenie płuc zrobiło .
te choroby się chyba nigdy nie skończą a dzisiaj to na oczy nie widzę jestem 30 godzin na nogach bez jakiegokolwiek snu..
Leczcie te katarki tym Waszym dzieciaczkom bo jak spłynie niżej to widzicie czym się kończy
Dodatkowo od kataru znów uszy zarumienione i gardło brzydkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:38
-
Ojeeej, Martuśka, ale się porobiło Dobrze że szybciej zareagowałaś i poszłaś...Duuużo zdróweczka dla Juleczki :*
dlatego właśnie panikuję przy katarze, bo się boję tego, co będzie jak spłynie Katar niby nic, ale dla takiego dziecka, jak stwierdziła pani doktor, to jest poważna choroba -
nick nieaktualnyHaha Zoja cieszy sie ze babcia wyjeżdża dobre dobre co do jazdy samochodem hm jest rożnie ale mam na nia patent tzn składam ten pałąk do noszenia przybieram dziwna pozycje i daje jej cyca i czasem usne a jak nie to cała drogę pierdze w brzuch i ten uśmiech to tego efekt nie jest do bezpieczne ale lepiej tak niz na kolanach ale za to ja jak na haju bo od pierdzenia w głowie mi sie kteci
Kurde jakieś przeziębienie mnie rozkłada fuck macie jakieś sposoby :> dobre :>
Co do obrotów to Zoja juz od dłuższego czasu sie obraca we wszystkie możliwe strony ale ona jest drobna wiec to dlatego gdyby była pulpecikiem było by jej trudnej -
nick nieaktualnyAaa nie wytrzymam ! Wyszłam do apteki po witaminę c bo cos mnie bierze wracam patrzę a tam Czarek z mamusia karmią Zoje pomidorowa ! No ja w krzyk co oni wyprawiaja a ci do mnie BLW przeciez wszYtko może jeść nosz krew mne zalała to nie o to chodzi a przedewszystkim nie łyzeczka !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny