Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Po 15 tyg dopiero? kurde wykoncze sie. Mam calodziennie, mega sile mdlosci. Nie wymiotuje ale nie moge nic jesc i pic. Picie jest najgorsze bo wiem ze trzeba. Nie moge chodzic ani siedziec jestem tak slaba.
a ten torecan to czopki bo lekarz mówi że jak leci górą to lepiej podać czopki
-
Dzień dobry
Kachna A można spytać czemu cc?
Ja też mam przeczucie na dziewczynkę, chciałabym żeby się sprawdziło
Dzisiaj zaczynam 8 tc(licząc jak lekarze) -
Wczoraj pisalam ze nie wymiotuję... to dziś melduję pierwszego rzyga
Mój maż jak mnie widzi taka, to sam jest blady na sciana. Wczoraj powiedzial, że jednak moglismy sobie kupic psa hahhaha. Zarty oczywiscie, bo chcielismy dziecka, ale nie spodziewalam sie, ze bede sie tak zle czuc. Pocieszam sie, ze chociaz wiem, ze ciaza sie rozwija i te dolegliwosci mowia, ze dzidzius bedzie piekny, super zdrowy i super mądry ;p;p;p
Mnie marzy sie dziewczynka. Nie mam zadnych przeczuc. Poki co tez mam brzydką cerę.zygmaniakowa, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllka wrote:Dzień dobry
Kachna A można spytać czemu cc?
Ja też mam przeczucie na dziewczynkę, chciałabym żeby się sprawdziło
Dzisiaj zaczynam 8 tc(licząc jak lekarze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 10:11
-
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:Dziewczyny czuje, ze zaczyna mi sie cos robic na ustach;( boje sie, ze to opryszczka wiem, ze to grozne w ciazy;(( czy ktoras z Was to miala? co na to moge stosowac?
-
Kobietki, a jak tam Wasze brzuszki? Zawsze nosiłam spodnie z wyższym stanem i nie ma możliwości żebym się dopięła. Tylko legginsy wchodzą w grę. Akurat szykują mi się zakupy na jesień bo już płaczę, że nie mam żadnego jesiennego sweterka i mam zagwozdkę co kupować skoro zaraz mi brzuch wywali
-
edwarda20 wrote:Wczoraj pisalam ze nie wymiotuję... to dziś melduję pierwszego rzyga
Mój maż jak mnie widzi taka, to sam jest blady na sciana. Wczoraj powiedzial, że jednak moglismy sobie kupic psa hahhaha. Zarty oczywiscie, bo chcielismy dziecka, ale nie spodziewalam sie, ze bede sie tak zle czuc. Pocieszam sie, ze chociaz wiem, ze ciaza sie rozwija i te dolegliwosci mowia, ze dzidzius bedzie piekny, super zdrowy i super mądry ;p;p;p
Mnie marzy sie dziewczynka. Nie mam zadnych przeczuc. Poki co tez mam brzydką cerę.
Ja wczoraj się popłakałam, bo moja sąsiadka przyjaciółka szła z mężem na imprezkę, piękna, szczuplutka, odstrzelona, a mi pryszcze na całej twarzy powychodziły, włosy przetłuszczają się z prędkością światła, leżę i śpię. Ah, te hormony. -
zygmaniakowa wrote:Ja wczoraj się popłakałam, bo moja sąsiadka przyjaciółka szła z mężem na imprezkę, piękna, szczuplutka, odstrzelona, a mi pryszcze na całej twarzy powychodziły, włosy przetłuszczają się z prędkością światła, leżę i śpię. Ah, te hormony.
A włosy tez mi się bardzo przetluszczają. I tez caly dzien spie.
-
zygmaniakowa wrote:Kobietki, a jak tam Wasze brzuszki? Zawsze nosiłam spodnie z wyższym stanem i nie ma możliwości żebym się dopięła. Tylko legginsy wchodzą w grę. Akurat szykują mi się zakupy na jesień bo już płaczę, że nie mam żadnego jesiennego sweterka i mam zagwozdkę co kupować skoro zaraz mi brzuch wywali
w poprzedniej ciąży mieściłam się do 7-8 m-ca (biodrówki), ale mniej więcej w połowie zauważyłam że uciskają mi uda i powodują takie dziwne drętwienia, szczególnie po lewej stronie i całkiem sobie odpuściłam, bo bałam się że się przez te drętwienia wywalę.
-
zygmaniakowa wrote:Kobietki, a jak tam Wasze brzuszki? Zawsze nosiłam spodnie z wyższym stanem i nie ma możliwości żebym się dopięła. Tylko legginsy wchodzą w grę. Akurat szykują mi się zakupy na jesień bo już płaczę, że nie mam żadnego jesiennego sweterka i mam zagwozdkę co kupować skoro zaraz mi brzuch wywali
mam tak samo .. nie dopinam sie, bede zamawiac na H&M spodnie dla ciężarnych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w poprzedniej ciąży miałam jakies legginsy z allegro, jedną parę jeansów ciazowych z hm, a do tego trzy dłuższe swetry i dłuższe podkoszulki. Teraz jeszcze nie widać brzucha wcale więc noszę normalne spodnie i myślę że jeszcze z miesiąc albo nawet dwa ponosze to co mam w szafie
-
Kachna62 wrote:Moja córka była przenoszona i po podaniu mi oksytycyny zaczelo jej spadać tętno z 170 do 60. Wiec w 5 minut znalazłam sie na stole. W dokumentach mam napisane zagrożenie zamarciem płodu + stare łożysko...
Diagnoza strasznaale wszystko dobrze się skończyło?
-
Ja mam brzucha jeszcze trochę po pierwszej ciąży, i zaczyna dalej rosnąć. Zamówiłam sobie ostatnio legginsy bo spodnie w których do tej pory chodziłam uciskają mi brzuch.
A twarz mam też straszną, pryszcze mnie atakują -
nick nieaktualnyzygmaniakowa wrote:Kobietki, a jak tam Wasze brzuszki? Zawsze nosiłam spodnie z wyższym stanem i nie ma możliwości żebym się dopięła. Tylko legginsy wchodzą w grę. Akurat szykują mi się zakupy na jesień bo już płaczę, że nie mam żadnego jesiennego sweterka i mam zagwozdkę co kupować skoro zaraz mi brzuch wywali
Teraz juz wszyscy wiedza ze jestem w ciazy bo mam brzuch jak w 20 tygodniu -
nick nieaktualnyEllka wrote:Ja mam brzucha jeszcze trochę po pierwszej ciąży, i zaczyna dalej rosnąć. Zamówiłam sobie ostatnio legginsy bo spodnie w których do tej pory chodziłam uciskają mi brzuch.
A twarz mam też straszną, pryszcze mnie atakują