Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kachna i to najważniejsze
mnie ciachali bo synek owinal się pepowina i nie chciał wyjść.
A jakie masz wskazania do kolejnej cc? -
Blue, masz już 5 dzieci?
-
nick nieaktualnyEllka wrote:Kachna i to najważniejsze
mnie ciachali bo synek owinal się pepowina i nie chciał wyjść.
A jakie masz wskazania do kolejnej cc?)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 21:35
-
nick nieaktualny
-
hej wieczorową porą
weekend spędziłam u teściów, niedawno wróciliśmy do domu i zaraz idę spać
u mnie włączyły się mega mdłości, zawroty głowy i ogólna niechęć na wszystko do jedzenia poza bułkamina chwile pomaga herbata z cytryną
jutro mam wizytę na 14:45, ciekawe co mi lekarka powie
trzymajcie kciuki proszę!Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Kachna, rozumiem. Ja bym chciała próbować sn, ale mnie lekarz już "postraszył", że skoro miałam cc to może się to powtórzyć.
Blue, piękna gromadka:)
Naserio kciuki:) daj znać po wizycie:)
Ja idę dzisiaj do internisty wysępić skierowanie na badania krwi, bo muszę tsh sprawdzić. Mam nadzieję, że bez problemu dostanę.
A wizytę u gina mam dopiero w czwartek i się już doczekać nie mogę -
Mój brzuch póki co jest taki sam, małe fałdki są
ale też wolę getry, zwłaszcza że pracuję siedząco i jest mi wygodniej.
ale pewnie niedługo zakupię ciuszki ciążowe -
patusia90 wrote:Czy 11t3d to nie jest zbyt wcześnie na prenatalne? Nie wiem czy nie zmienić terminu... Nie chcę aby lekarz odesłał mnie z niczym...
Ja idę trochę później, bo jestem zdania, że im większy zarodek, tym lekarz jest w stanie więcej zobaczyć.
W poprzedniej ciąży byłam w 13t1d i synek miał 76mm. Myślę, że teraz umówię się podobnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie lekarka powiedziala, ze mam isc na prenatalne po 12tc.
Moj maz chce ze mna chodzic za kazdym razem, na 1 usg tez chcial isc. Ale ja wychodzę z zalozenia, ze jesli cos by bylo nie tak tfu tfu, to wole mu to powiedziec sama. Moj maz jest bardzo wrazliwy i bardzo sie przejmuje. Na usg zabiorę go dopiero jak będzie widac calego dzidziusia.
-
A ja rano miałam bliskie spotkanie z toaleta
i to tylko po wodzie... Mam nadzieję że tak nie będzie co rano bo dzisiaj wracam do pracy po wakacjach i jestem trochę przerażona powiem szczerze.
Ja na to wadze mam na razie -2kg ale wiem że na początku może waga spadać więc się nie przejmuje.
Co więcej dzisiaj na 18 mam wizytę u gin! Już się nie mogę doczekać az znowu zobaczę moja fasolke29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny