Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Jestem już po! Moje Kochane (Nasze) Maleństwo ma 18 mm. Macha już swoim małym ciałkiem. Lekarz mówił, że dzyndzelek wystaje, ale nie oznacza to na stówkę że chłopiec. Tętno prawidłowe. Słuchałam z bananem na buzi. Już to nie jest Fasolka to już MikroDzidziuś
Termin jednak 12.04. Proszę o zmianę.
Wzięłam zwolnienie. Następna wizyta 02.10. Do tego czasu mam jednak zrobić prenatalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 12:11
Tusianka, Agusia_pia, małamii89, justysbp, Aliskaa, darika, Bianka*, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:moje mdłości trochę ustępują.
kochane ja mam pytanie do Was trochę z innej beczki. Mianowicie jak u Was sprawy łóżowe? u nas było super, a teraz jakoś ja nie czuję przyjemności ze zbliżeń...
Ja zauważyłam, że spało mi libido bo jakoś rzadziej mam ochotę. Też uważam, że jest jakoś bardzo ciasno, ale już odkryłam pozycję, w której czuję się komfortowo natomiast mimo wszystko jest mniej przyjemnie niż kiedyśMyślę, że to ze strachu ten spadek ochoty, chociaż lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań.
-
nick nieaktualnyZ tym ciasno to racja na USG lekarz nie mógł włożyć aparatu do USG;-)
Edwarda a ja zapomniałam zapytać!!! Mąż będzie zawiedziony. Wiesz w Twoim przypadku pewnie by ruchy mogły zwiększyć mdłości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 12:22
-
no ciasto jest mega, dopiero po chwili robi się luźniej, ale to nie jest to co wcześniej. libido też jakby mniejsze. może dlatego że tydzień temu te plamienie miałam i mogło być od
no ale dziś póki co czysto więc może już nie będzie. zapytam lekarza za tydz o ten cały sex.
-
Ja już po wizycie. Jestem w wielkim szoku. Będę miała dwójkę dzieci
widziałam dwa bijące serduszka
nie mogę w to uwierzyć. Moje maleństwa mają po 3 mm
po prostu jestem w szokuuu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe1d9dea801.jpgTusianka, Aliskaa, Magdzia85F, justysbp, Paatka, patusia90, myszkaka, darika, Agusia_pia, Kinga., Bianka*, blue00, Ilona92, Sassy, Aga78, KaMiszka, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż jest w szoku i nadal nie wierzy
stwierdził, że po takiej informacji to w pracy już się nie skupi na niczym
a i dostałam od razu l4więc do maja odpoczywam
Magdzia85F u ciebie to już widać wielkiego człowiekagratulacje
Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katka super wiadomości!!! ogromne gratulacje!!!!
a u Was w rodzinie ktoś jest z bliźniąt czy to taka całkowita niespodzianka?! Magdzia85F u Ciebie to już taki mały człowieczek
mój w piątek pewnie będzie wyglądał podobnie
mdłości ustały.... ufff!!! tylko w nocy budzę się cholernie głodna
-
A sie zastanawialam gdzie te statystyczne bliźniaki :d super gratulacje
Co do prenatalnych w 1 ciazy mialam 11 tydziwn 3 dzien ale ciaza byla o 5 dni starsza po pierwszych usg wiec ladnie bylo widac. Teraz mam o 4 dni młodsza ciążę wiec pojdepo 12 tygodniu muszę sie zapisac.
My na urlopie ale pogoda slaba 16 stopni i pada.
Po powrocie w poniedzialek mam USG. -
Katka. wrote:Ja już po wizycie. Jestem w wielkim szoku. Będę miała dwójkę dzieci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe1d9dea801.jpg
Suuper wiadomośćgratuluję dwóch maluchów!!
Myślałam, że to tylko u mnie jest tak ciasno -
simon86 wrote:Katka super wiadomości!!! ogromne gratulacje!!!!
a u Was w rodzinie ktoś jest z bliźniąt czy to taka całkowita niespodzianka?! Magdzia85F u Ciebie to już taki mały człowieczek
mój w piątek pewnie będzie wyglądał podobnie
mdłości ustały.... ufff!!! tylko w nocy budzę się cholernie głodna
ale ja się nie spodziewałam ;]
Lekarz powiedział "o mamy tu dwa serduszka" a ja początkowo nie skapowalam i mówię "tak moje i dzidzi" hehe♡♡
Magdzia85F, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Ja wiem ze już jedno serduszko choć na pierwszym usg jeszcze lekarz sie smial zobaczymy czy beda dwa czy kedno bijace serducha. To sie usmialam do M że dopiero by było
-
nick nieaktualnyKatka. wrote:Moja babcia ma siostrę bliźniaczkę
ale ja się nie spodziewałam ;]
Lekarz powiedział "o mamy tu dwa serduszka" a ja początkowo nie skapowalam i mówię "tak moje i dzidzi" hehe♡♡
Katka. lubi tę wiadomość
-
Katka. wrote:Ja już po wizycie. Jestem w wielkim szoku. Będę miała dwójkę dzieci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe1d9dea801.jpg
kochana super gratulacje!takie wieści,
:*