Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
moje mdłości trochę ustępują.
kochane ja mam pytanie do Was trochę z innej beczki. Mianowicie jak u Was sprawy łóżowe? u nas było super, a teraz jakoś ja nie czuję przyjemności ze zbliżeń... -
nick nieaktualny
-
Blue to się ciesz
ja czekam do lekarza w kolejce. Coś słabo się czuję A trzeba będzie jeszcze autobusem wrócić
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:moje mdłości trochę ustępują.
kochane ja mam pytanie do Was trochę z innej beczki. Mianowicie jak u Was sprawy łóżowe? u nas było super, a teraz jakoś ja nie czuję przyjemności ze zbliżeń... -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, troszkę mnie nie było, ale nienajlepiej sie czułam. Może zaczne od tych zębów, mialam przed ciąża wyleczone ale teraz cos mi dziasla krwawia, mam nadzieje, że przejdzie.
Jesli chodzi o te moje mdłości to troszkę przeszły, ale zawroty glowy i bole głowy zostały. Zmierzylam w sobote ciśnienie,mialam 90/70. Nigdy nie mialam takiego ciśnienia, wiec sie nie dziwię, ze zle sie czulam (wiem ze takie cisnienie jest normalne w ciazy). Zrobilam sobie czarną kawę,ktora wczesniej w ogole mi nie smakowala i po niej ciśnienie skoczylo troche i samopoczucie dużo lepsze. Wczoraj zrobilam tak samo i przynajmniej bylam w stanie wyjsc z domuposzlam z mężem i bratem na grzyby,jaka ja byłam szczęśliwa: ) uwielbiam to
Co do seksu,to u mnie tez nie jest tak jak przed ciąża,moze troche strach o maluszka,no nie wiem.
A w czwartek juz wizyta, nie moge sie doczekacjesli dobrze pójdzie, to mąż będzie ze mną. Obawiam sie troche boli brzucha,bo jak mnie zaboli to głównie tylko po prawej stronie odczuwam,normalne to jest?
-
Mnie boli głównie z prawej. I taka gulka też bardziej z prawej niż na środku mi rośnie
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wizyty:* Dajcie znać po:)
-
Wszystko będzie OK dziewczyny
Chociaż ja i tak się martwię przed każdą wizytą, więc znam to uczucie. W czwartek wizytuję się znowu, ale tym razem w mieście obok w dużej przychodni, bo mój gin tam przyjmuje raz w tygodniu i ma lepszy sprzęt, itp.
Mnie od wczoraj czasem tak coś kłuje i ciągnie, jakby w środku macicy po prawej stronie. Wymiotów praktycznie brak, jedynie wieczorami mnie "muli" jak przy grypie jelitowej i ciężko mi zasnąć.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ja mam już w czwartek, raniutko:) doczekać się nie mogę. Ale lekki stresik jest
-
ja mam wizytę 13.09 i też już odliczam dni, no ale cierpliwie czekam. U mnie oczywiście jest ciekawość jak maluszek, ale też jeden aspekt, po tej wizycie już powiemy większej liczbie osób o naszym szczęściu. u mnie rodzeństwo jeszcze nie wie, dziadkowie, u męża bliski wujek. Także czekamy i próbujemy trzymać język za zębami
kochane trzymam kciuki za wizyty, zasypcie nas dobrymi wieściami i ślicznymi zdjęciamy maleństw