Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lukrecja organizm to nie automat. Jedna kobieta karmi piersia i od razu dostaje okres, inna po pol roku, a znam kobiety ktore karmiac tyko mm czekaly na okres po kilka miesiecy, wiec nie ma reguly. Ja na mm dostalam od razu, w tej chwili mam juz drugi.
Sweetmalenka ja sama mialam 1 zeba w wieku 3 miesieczy ;p Wszyscy byli w szoku. Moj tez sie slini okropnie i probuje wlozyc sobie cala piesc do buzkiale sprawdzalam buzke i nic tam nie widze...
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Lukrecja organizm to nie automat. Jedna kobieta karmi piersia i od razu dostaje okres, inna po pol roku, a znam kobiety ktore karmiac tyko mm czekaly na okres po kilka miesiecy, wiec nie ma reguly. Ja na mm dostalam od razu, w tej chwili mam juz drugi.
Sweetmalenka ja sama mialam 1 zeba w wieku 3b miesieczy ;p Wszyscy byli w szoku. Moj tez sie slini okropnie i probuje wlozyc sobie cala piesc do buzkiale sprawdzalam buzke i nic tam nie widze...
-
My po chrzcinach, teraz jeszcze posiadówa w domu, dziadkami
Mała była przekochana, raz na mszy wyszłam ją nakarmić, bo zaczynała marudzić, od razu usnęła przy piersi i cały chrzest przespała
My kupilysmy tatusiowi koszulkę z napisem "the walking dad" i obrazkiem z kolesiem prowadzącym wózek xDAndzia123, Katy lubią tę wiadomość
-
U nas też będzie koszulka tylko jeszcze muszę wybrać model i już przyszła torba ekologiczna od mamy ginekolog z napisem "tata to udźwignie" bo to mąż najczęściej chodzi teraz na zakupy z serii tych ciężkich więc napewno mu się przyda
-
Katy wrote:Ja wlasnie tez chce kupic jakas koszulke z napisem i body dla synka :p np.kibicuje z tata bo moj chlopak to fan pilki noznej xd
Super z tym bodziakiem. Właśnie wrzuciłam w neta, mąż będzie zachwycony, bo już się podnieca, że córa będzie z nim mundial oglądaćKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tez dzis juz po chrzcinach. Mały spał całą mszę ale na chrzcie sie obudzil i wył z glodu
W ogóle mlody ma jednego chrzestnego i "świadka chrztu" bo nie moglismy znalezc w rodzinie zadnej kobiety ktora dostanie zaswiadczenie
Ja w tamtym roku kupowalam na dzie taty kubek taki z jakimis napisami o tacie -
Właśnie też myślałam nad koszulka dla męża i body dla małego, ale tak na wesoło. Mąż jest fanem gwiezdnych wojen więc chcę coś w tym stylu albo bryloczek do samochodu z napisem jedz ostrożnie tato. Musiałam Was podpytać bo może macie jakieś inne pomysly, ale widzę że wszystkie tak samo myślimy więc tez zamówię koszulkę i body
-
A co dostałyscie na dzien matki?
Dzis na spacerze zaczepila mnie starsza kobitka, ze 30 la temu tez byly takie parasolki do wozka. Zapytała czy Henio to dziewczynka (tak jakby dlugie wloski mialy tylko dziewczynki ;p) i ile ma. Mowie 2 miesiace, a ona na mnie: "Ale pani szczuplutka jest!". Usmialam sie ;p Bo szczuplutka nigdy nie bylam, wygladam zupelnie jak przed ciaza, czyli brak cycka, plaski brzuch, spore biodra i murzynski tylek ;p Ale moze 30 lat temu kobiety tyly po 30 kg i potem zrzucaly pare lat, nie wiem ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 20:05
-
nick nieaktualnyPaatka wrote:Ja na dzien matki dostałam zawieszke dla mamy do bransoletki z Pandory. Bransoletke dostałam po urodzeniu córci
Serduszko z wygrawerowanymi imionami moich dzieci - jedno imie z jednej a drugie z drugiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 22:14
-
Eh ja nic bym nie dostała jakbym się nie upomniala.. Cały dzień czekałam a tu nic, dopiero jak powiedziałam że myślałam że też coś dostanę i że mi przykro to pojechał i kupił jakaś taka drewnianą tabliczkę do zawieszenia z napisem 'kocham Cię Mamo' i żelki.. :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 06:54
AJrin lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku